Evet belki de ama ne düşünüyosa benimle paylaşmasını isterdim, kardeşime anlatmış o da boş durmamış. Bence herkes bi dönüp Aynaya bakmalı. Yarın için mecbur bırakıcam çocuğumu, kaynanam uzak. Ama yemeği eve gelince yapıcaz artık.Bence kendinizi tartın bi belki de gerçekten annenizin dediği gibi birisinizdir. Ama her durumda annenizin böyle davranması doğru değil tabi ama haksız da değil gibi geldi bana nedense.
Bi de bunca olaya rağmen de hala çocugunuzu annenize baktirip orada yemek yemeğe devam edecek olmanız da bi ilginç
en azından kardeşimle iyiyiz zannediyodum ama değilmiş. Ben onla ilgili bi şey olunca savunurum ama o beni savunamamış.Bizde de oluyor boyle,ablam anneme beni cekistiyor annem ağzından kaçıyor arıyorum ablamı madem çekiştiren açık vermeden yap su ısı diyorum. Gülüp geçiyoruz biz ama sizin ilişkileriniz nasıl bilemem. Üzülmeyin hayat üzülmek için çok kısa.
Orası öyle, hiç birinin kılına zarar gelsin istemem. Allah bilsin ne diyelim kendileri bilirlerAnne olmak ayrı...dedikodu yapmak ayrı....dedikoduyu seviyor annenizben bunu hissettim....kız kardeşinizde size tavır alabilir...ama size birşey olsa ilk önce annen ve kardeşin gelir....
oklavayı hazırlayın saldırı yapacaĝız...
Bu bana çok cirkin geldi mesela.Eğer verdiğiniz para hem çocuk bakmaya hem yemek yaptırmaya yetecekse yardımcı tutun ama olmaz tabi annelere hepsini yaptırıp üstüne para verince fazla gelmemeyi beklemek daha hoşunuza gidiyor.Fazla geliyosunuzdur ki haklı kadın tam çocukları büyüttüm derken torun bakmak ,üstüne +3 kisiye yemek yapmak zorunda değil ki.Tek hatası size bunları söylemeyip dedikodu yapması ama görmüşsünüz artık gerçekleri.Aranıza mesafe koyun kendinize yetin kimseden medet ummayın bundan sonraEvet belki de ama ne düşünüyosa benimle paylaşmasını isterdim, kardeşime anlatmış o da boş durmamış. Bence herkes bi dönüp Aynaya bakmalı. Yarın için mecbur bırakıcam çocuğumu, kaynanam uzak. Ama yemeği eve gelince yapıcaz artık.
Bu arada söylemek gibi olmasın ama anneme arada para da veririm ne alıncaksa söyle derim. Sonuçta orda yiyoruz her akşam diye, ama fazla geliyomuşuz demekki
evet evet o konuda haklı ama ben para verdim bizi idare etsin demiyorum ki haşa zaten çok bişey vermiyorum, daha 1 buçuk maaş aldım çünkü, para da sorun değil zaten, benim kızdığım nokta dedikodu. yüzüme güzelce söylesin herşeyin bi üslubu var, ben de toparlarım kendimi ona göre. Ama şimdi daha kötü oldu.Bu bana çok cirkin geldi mesela.Eğer verdiğiniz para hem çocuk bakmaya hem yemek yaptırmaya yetecekse yardımcı tutun ama olmaz tabi annelere hepsini yaptırıp üstüne para verince fazla gelmemeyi beklemek daha hoşunuza gidiyor.Fazla geliyosunuzdur ki haklı kadın tam çocukları büyüttüm derken torun bakmak ,üstüne +3 kisiye yemek yapmak zorunda değil ki.Tek hatası size bunları söylemeyip dedikodu yapması ama görmüşsünüz artık gerçekleri.Aranıza mesafe koyun kendinize yetin kimseden medet ummayın bundan sonra
Öz anneniz mi???İyi akşamlar bayanlar.
Bu akşam öyle şeyler okudum, okudukça şok oldum, ağladım akşamdan beri gözümün yaşı dinmiyor. Konu kız kardeşim ve annem.( 2 buçuk aydır çalışıyorum çocuğum var 2 buçuk yaşında annem bakıyor ona. ) neyse konuya döneyim.bugün işten geldik sağolsun annem yemek yapıyo orda yiyoruz her gün, yemekten sonra Tesadüf eseri annemin faceine bakıyodum messengerdan mesajlarına bakayım dedim bakmaz olaydım, kızkardeşimle mesajlaşmışlar. Hep benim hakkımda. Ama şok oldum, aklıma gelmeyen gelmeyecek ne varsa hepsinden bi anlam çıkarmışlar.
Kardeşim hamile bebeği olcak, elbise resimlerini, bebek arabası resimlerini WhatsApptan vs atar defalarca aynı şeyleri gösterir. Ben de gördüm nasıl olsa diye bakmamıştım. Annemle kardeşim bundan kardeşiimi kıskandığım anlamını çıkarmışlar. Annem benim için demişki seni kıskanıyo onunla mesafeli ol, çok yüz veriyosun da ondan böyle oluyo demiş. Sonra kız kardeşim şey demiş, çok enteresan biri ya hiç arkadaşı yok görüştüğü ettiği yazmış, sonra annem de tabi olmaz herkesi kırıyo vs demiş. Bi keresinde kardeşim iftara çağırmıştı o gün hakkında konuşmuşlar annem demişki hayret o gün çok iyiydi ablan şaşırdım yazmış. Bide annem benim için kötü bi halam var halana çekmiş, kaynanasına çekmiş demiş. Bi keresinde kardeşim kıyafet giymiş hamile kıyafeti, ben demişimki ben öyle giyemem açık demişim yemin ediyorum hatırlamıyorum bile öyle dediğimi, annem bunu gitmiş kardeşime anlatmış seni kıskanıyo sırf gıcıklık olsun diye böyle böyle dedi ablan diye. Ama ben böyle dediğimi hatırlamıyorum zaten. Bi keresinde de salata yapmışım, salata yaptırıyo diye nasıl kızıyo yazmış annem. Sanki ben ufak ergenim. Ki her gün de yapıyorum. Yani kısacası kızlar annemle kardeşim benim dedikodumu yapmışlar bi güzel. Şok oldum, eşime anlattım ağladım anlattım ağladım. Ben kardeşimi neden kıskanayım, neden mesafeli olayım. Hiç birini görmek istemiyorum, ama yarın iş var çocuğumu anneme bırakıcam mecbur napıcam ben??
Bu nasıl bir anne ya ? Resmen kızlarını birbirine düşürmüş, laf taşımış şok oldumİyi akşamlar bayanlar.
Bu akşam öyle şeyler okudum, okudukça şok oldum, ağladım akşamdan beri gözümün yaşı dinmiyor. Konu kız kardeşim ve annem.( 2 buçuk aydır çalışıyorum çocuğum var 2 buçuk yaşında annem bakıyor ona. ) neyse konuya döneyim.bugün işten geldik sağolsun annem yemek yapıyo orda yiyoruz her gün, yemekten sonra Tesadüf eseri annemin faceine bakıyodum messengerdan mesajlarına bakayım dedim bakmaz olaydım, kızkardeşimle mesajlaşmışlar. Hep benim hakkımda. Ama şok oldum, aklıma gelmeyen gelmeyecek ne varsa hepsinden bi anlam çıkarmışlar.
Kardeşim hamile bebeği olcak, elbise resimlerini, bebek arabası resimlerini WhatsApptan vs atar defalarca aynı şeyleri gösterir. Ben de gördüm nasıl olsa diye bakmamıştım. Annemle kardeşim bundan kardeşiimi kıskandığım anlamını çıkarmışlar. Annem benim için demişki seni kıskanıyo onunla mesafeli ol, çok yüz veriyosun da ondan böyle oluyo demiş. Sonra kız kardeşim şey demiş, çok enteresan biri ya hiç arkadaşı yok görüştüğü ettiği yazmış, sonra annem de tabi olmaz herkesi kırıyo vs demiş. Bi keresinde kardeşim iftara çağırmıştı o gün hakkında konuşmuşlar annem demişki hayret o gün çok iyiydi ablan şaşırdım yazmış. Bide annem benim için kötü bi halam var halana çekmiş, kaynanasına çekmiş demiş. Bi keresinde kardeşim kıyafet giymiş hamile kıyafeti, ben demişimki ben öyle giyemem açık demişim yemin ediyorum hatırlamıyorum bile öyle dediğimi, annem bunu gitmiş kardeşime anlatmış seni kıskanıyo sırf gıcıklık olsun diye böyle böyle dedi ablan diye. Ama ben böyle dediğimi hatırlamıyorum zaten. Bi keresinde de salata yapmışım, salata yaptırıyo diye nasıl kızıyo yazmış annem. Sanki ben ufak ergenim. Ki her gün de yapıyorum. Yani kısacası kızlar annemle kardeşim benim dedikodumu yapmışlar bi güzel. Şok oldum, eşime anlattım ağladım anlattım ağladım. Ben kardeşimi neden kıskanayım, neden mesafeli olayım. Hiç birini görmek istemiyorum, ama yarın iş var çocuğumu anneme bırakıcam mecbur napıcam ben??
Normal bence, öyle bişeyle karşılaşacağımı bilsem karıştırmazdım ama.
Evet mesafemi koyucam, bide kardeşim hep bana aldığı yaptığı şeylerden bahsetmiş, nedense benim ona aldıklarımdan değil de, annem de benim için kendi alamıyo ya demiş(neden alamıcaksam). Ben biraz dobrayımdır, içimdeki dışımdadır, kardeşim politiktir herkesin ağzına bal çalar ordan kaybediyorum ben.
Annem benim için demişki seni kıskanıyo onunla mesafeli ol, çok yüz veriyosun da ondan böyle oluyo demiş.
kız kardeşim şey demiş, çok enteresan biri ya hiç arkadaşı yok görüştüğü ettiği yazmış, sonra annem de tabi olmaz herkesi kırıyo vs demiş.
İyi akşamlar bayanlar.
Öz diye biliyorumÖz anneniz mi???
Eşim kinci bi insan değil, sineye çekceksin biri annen biri kardeşin diyorEşinize anlatmaniz hic hos olmamis. Yüzyüze bakacaksiniz sonucta el oglu kin guder. Konusun açık açık annenizle
Kardeşim bana ben hamileyken 500 lira para vermişti taa onun bile lafını yapmışlar (ben de aldıklarımın lafını mı yapsam acaba reklam olsun) çekicem 500 lirasını vericem, mesajlarda eşimin doğum gününde pasta almışlardı (ki ben onun parasını sonradan verdim, unutmuşum biraz geç verdim sadece) taa onun bile lafı yapılmış, ben şimdi bu insanlara nasıl ailem diyeyim sizce?Bu nasıl bir evlat ayırmak bende şok oldum şuan.
Anne dediğin kusur örter, evlatlarını birbirine düşürmez.
Kardeşinlede annenlede konuş bence herşeyi dök ortaya. Biraz yüzleri varsa yerin dibine girerler zaten .
Sizinkiler aile kavramını çok yanlış anlamış.Kardeşim bana ben hamileyken 500 lira para vermişti taa onun bile lafını yapmışlar (ben de aldıklarımın lafını mı yapsam acaba reklam olsun) çekicem 500 lirasını vericem, mesajlarda eşimin doğum gününde pasta almışlardı (ki ben onun parasını sonradan verdim, unutmuşum biraz geç verdim sadece) taa onun bile lafı yapılmış, ben şimdi bu insanlara nasıl ailem diyeyim sizce?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?