dert değil, iç dökme..

hepcocuk

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
2 Temmuz 2014
362
123
53
Arkadaşlar bu erkekleri ya ben anlayamıyorum ya da yüzde doksanı şero..Biri var bakmasına deli gibi bakıyor gözünü cekmiyor, tamam bu bana karşı kesin birşeyler hissediyor diyorsunuz sonra bir bakıyorsunuz ki adamın ilişkisi var....Bu ne perhiz bu ne lahana tursusu...İnstagramda da her paylaşımımı neredeyse ilk beğenen o. Anlamıyorum ben salağım herhalde kendi kendime gelin guvey oluyorum.Sonuc: HAYAL KIRIKLIĞI.

Her erkek çekici bulduğu kadına bakar. Ha bakmayan vardır belki bilemem. Evli adamlar dahi bakıyor. Şimdi bekarmış evliymiş hepsi aynı statü içerisinde

onunla ilk göz göze gelişimizde tuhaf bır duyguya kapılmıştım yani bilmiyorum cok etkilenmiştim onun da etkilendiğini sanmıştım sonradan yine böyle bir durum oldu arkadaşım da şahit kendi kuruntum desem değildi yani adam basbaya birşeyler hisseder gibi bakıyor her seferinde...Allah a şükür bu yanlış düşüncelerin etkisiyle gidip adım felan atmadım bişey varsa kendi gelir dedim sonradan öğrendim ki zaten ilişkisi varmış. Normal şartlarda sizin dediğiniz sekilde düşünen biriyim yani sapık vs herkes her türlü bakıyor ama bu farklı gelmişti samimi gelmişti ne bileyim..

canım hani çapkın tabiri varya. cebinde biri var cevreye de bakıyor. hoslandın yada hoslanmasın sonucta yanındakini seviyosa bile hos buluyordur diğerlerini.ve seninde farkettiğini görmüs elinden gelse ikinizi beraber ifare eder uzak dur

canım hani çapkın tabiri varya. cebinde biri var cevreye de bakıyor. hoslandın yada hoslanmasın sonucta yanındakini seviyosa bile hos buluyordur diğerlerini.ve seninde farkettiğini görmüs elinden gelse ikinizi beraber ifare eder uzak dur
haklısın işte bu celişkili geliyor bana, hem birini seviyorsun hem de başkalarına rahatlıkla bakabiliyorsun! Allah hayırlı, sadık, serefli birini cıkarsın karsıma,karşımıza ne diyeyim://

Zaten çogu bakiyo ki ister evli ister nisanli. Erkek cinsinin tarzi bu canim. Elindeki zaten kesin digerleri joker.

Back
X