dert değil kızlar sadece ufak bir soru

GunesinKizi35

9. takım mezunu
Kayıtlı Üye
16 Ocak 2013
3.940
10.152
408
İzmir
kızlar facebookta arkadaş listem hariç hiç kimseden özel msj almak istemiyorum . bunu nasıl engelleyebilirim . bilgi verirseniz çok sevnirim

artık kapatamıyorsun, herkese açık mesajlar, bu saçmalığı yaparken amaçları neydi acaba ya, bu kadar mantıksız bişey olabilir mi

O ozellik kalkmisti, herkes mesaj atiyordu . Bu gunlerde erkeklere parali olmus sanirim. Kadinlar hala mesaj atabiliyor. Cokta girmiyorum su timeline manyakligindan sonra. Benim bildigim bu .

artık kapatamıyorsun, herkese açık mesajlar, bu saçmalığı yaparken amaçları neydi acaba ya, bu kadar mantıksız bişey olabilir mi

Gerçekten mi?:53:
Hay Allah!
Neyse...:ssz:

parayı nasıl alıyo ki facebook, hiç öyle bişey görmedim ben ya:26::26::26:

bana mesaj geliyo, bunların bana mesaj atmak için para ödediğini hiç sanmıyorum, artık sayfalara yazmıyorum bu yüzden, hiç bi sayfaya yazmazsan kimse seni görmüyo haliyle, eskiden karikatür sayfalarına karikatürlere yorum yapardım, şimdi yazmıyorum hiç bi yere

bana mesaj geliyo, bunların bana mesaj atmak için para ödediğini hiç sanmıyorum, artık sayfalara yazmıyorum bu yüzden, hiç bi sayfaya yazmazsan kimse seni görmüyo haliyle, eskiden karikatür sayfalarına karikatürlere yorum yapardım, şimdi yazmıyorum hiç bi yere

kredi kartıyla , ben gördüm
aynı oyunlardaki gibi

Ben arkadaşlarımın sayfaları dışında hiç bir yere yazmam ki..
Yine de buluyorlar bir yerlerden...
Paralı olduğunu ben de duydum.
50 kuruş mu neymiş?
Paralı partner sitesine üye olanlar için ne ki?

kredi kartıyla , ben gördüm
aynı oyunlardaki gibi

Ben arkadaşlarımın sayfaları dışında hiç bir yere yazmam ki..
Yine de buluyorlar bir yerlerden...
Paralı olduğunu ben de duydum.
50 kuruş mu neymiş?
Paralı partner sitesine üye olanlar için ne ki?

manyak bu insanlar ne diyim
artık bende yazmıyorum canım, yazdığım yerlerde 100 bin 200 bin kişinin beğenmiş olduğu sayfalardı işte canım kk nın face sayfası gibi, o tarz sayfalar

Back
X