- Konu Sahibi GunesinKizi35
kızlar facebookta arkadaş listem hariç hiç kimseden özel msj almak istemiyorum . bunu nasıl engelleyebilirim . bilgi verirseniz çok sevnirim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar facebookta arkadaş listem hariç hiç kimseden özel msj almak istemiyorum . bunu nasıl engelleyebilirim . bilgi verirseniz çok sevnirim
artık kapatamıyorsun, herkese açık mesajlar, bu saçmalığı yaparken amaçları neydi acaba ya, bu kadar mantıksız bişey olabilir mi
Gerçekten mi?
Hay Allah!
Neyse...![]()
Gerçekten mi?
Hay Allah!
Neyse...![]()
parayı nasıl alıyo ki facebook, hiç öyle bişey görmedim ben ya:26::26::26:
bana mesaj geliyo, bunların bana mesaj atmak için para ödediğini hiç sanmıyorum, artık sayfalara yazmıyorum bu yüzden, hiç bi sayfaya yazmazsan kimse seni görmüyo haliyle, eskiden karikatür sayfalarına karikatürlere yorum yapardım, şimdi yazmıyorum hiç bi yere
parayı nasıl alıyo ki facebook, hiç öyle bişey görmedim ben ya:26::26::26:
bana mesaj geliyo, bunların bana mesaj atmak için para ödediğini hiç sanmıyorum, artık sayfalara yazmıyorum bu yüzden, hiç bi sayfaya yazmazsan kimse seni görmüyo haliyle, eskiden karikatür sayfalarına karikatürlere yorum yapardım, şimdi yazmıyorum hiç bi yere
kredi kartıyla , ben gördüm
aynı oyunlardaki gibi
Ben arkadaşlarımın sayfaları dışında hiç bir yere yazmam ki..
Yine de buluyorlar bir yerlerden...
Paralı olduğunu ben de duydum.
50 kuruş mu neymiş?
Paralı partner sitesine üye olanlar için ne ki?