- 14 Mayıs 2010
- 16.477
- 22.429
- 598
- Konu Sahibi yasmin1985
var öyle kişiler gerçekten.
Tabi ki var, valla bazen şahit oluyorumda ne kadar itici görünüyorlar
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
var öyle kişiler gerçekten.
o normal cnm.Ben ikibkere agladim sevgilimin yaninda isteğim seyi yaptirmak icin degil ama. Çok uzulmustu![]()
İstediğim bişeyi yaptırmak için ağlamak hakikaten çok gurursuzluk gibi geliyor bana da. Ama benim yapım, ben kimsenin yanında ağlayamam sanki ezik olurmuşum gibi hissederim...ağlarımda üzüldüğüm birşey olduğunda ağlarım onun haricinde bişey yaptırmak amaçlı denemedim hiç.
Gurursuz mu ne kadar kötü bi tabir..
etrafımda yada dizilerde bazen yarışma programlarında görüyorum kadın erkek evli yada değil eşi (yani bayan olan) ağladığında erkek olan eşinin ağladığını görünce herşeyden vazgeçip karısının yada sevgilisinin her istediğini yapmaya hazır hale geliyor.hadi film ve dizileri geçtim gerçek hayatta da az da olsa bu tip erkekler var.peki siz hanımlar göz yaşlarınızla eşinize istediğiniz bir şeyi yaptırabiliyor musunuz?
Gurursuzu bana dediysen kibleyımHem kim ne derse desin diyorsunuz hem benim kelimeme takiliyorsunuz bu ne yaman celiski
Bu benim dusuncem. Biraz yumusatabilirdim evet ama gerek gormedim.![]()
Geldiler bileeeBirazdan çalışın da koca parasına muhtaç olmayın diyenler gelir![]()
aman kavga amaçlı açmadım konuyuBirazdan çalışın da koca parasına muhtaç olmayın diyenler gelir![]()
banada istediğim olsun diye ağlamak şımarılıklık geliyorİstediğim bişeyi yaptırmak için ağlamak hakikaten çok gurursuzluk gibi geliyor bana da. Ama benim yapım, ben kimsenin yanında ağlayamam sanki ezik olurmuşum gibi hissederim...
Gurursuzu bana dediysen kibleyım
Bence gurursuz olucak bişey yok. :) Neyse yenı cezam bitti polemik yapamıceemm ama bana dedıysen bilim![]()
yengeç burcu olarak ben istemsiz çıkar o yaşlar gözlerimden heleki duygusal yada gerçek hikayeyse o film işim bitmiştir hıçkırırım bile.Ben ağlasam herhaldeböyle bakar benim ki. Utanırım yanında ağlamaya.Tvde bile birşey izlerken duygulansam ağladığımı çaktırmam
![]()
şükürler olsun şanslıyız bu konuda da.yapmasa ağlar mıydıkAglamama gerek kalmiyor.ne istesem yapiyor zaten:)
Benim eşimin burcu da kendi de odun demekki..ben asla ağlayarak birşey yaptırmayı denemembile ve gururluyumdur ama tartışırken sinirlenince ağlarım.bu konuda 2 tez var..
1 ) burcu duygusal olan erkekler..evcimen tipler işte..Mesela yengeç erkeği..dayanamaz göz yaşlarına
2 ) burcuda kendide ODUN olan erkekler..ağır abi olanlar..Ağlayınca dahada sinir olup..iyice senden uzaklaşırlar..
DİPNOT : Burcu karakteri ne olursa olsun..bir erkeğin EGOSUNU TAVAN YAPTIRIRSANIZ..sensiz ölürüm yaşayamam gazını verirseniz..Değil ağlamak ayaklarına kapansanız yine bildiğini yapar gelmez :)
ben asla o kadınlardan olamam heralde göz yasılarını iyi kullanan biri var tanıdıgım nemrut bi kadın kaynananmetrafımda yada dizilerde bazen yarışma programlarında görüyorum kadın erkek evli yada değil eşi (yani bayan olan) ağladığında erkek olan eşinin ağladığını görünce herşeyden vazgeçip karısının yada sevgilisinin her istediğini yapmaya hazır hale geliyor.hadi film ve dizileri geçtim gerçek hayatta da az da olsa bu tip erkekler var.peki siz hanımlar göz yaşlarınızla eşinize istediğiniz bir şeyi yaptırabiliyor musunuz?