• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

dert değil merak

Sinirlenirsem ağlarım ama eşim ağladım diye asla bir şey yapmaz daha da kızar hatta

Ama hiç şunu isterim bunu isterim diye ağlamadım bana o yapmacık gelir

ağlarımda üzüldüğüm birşey olduğunda ağlarım onun haricinde bişey yaptırmak amaçlı denemedim hiç.
İstediğim bişeyi yaptırmak için ağlamak hakikaten çok gurursuzluk gibi geliyor bana da. Ama benim yapım, ben kimsenin yanında ağlayamam sanki ezik olurmuşum gibi hissederim...

etrafımda yada dizilerde bazen yarışma programlarında görüyorum kadın erkek evli yada değil eşi (yani bayan olan) ağladığında erkek olan eşinin ağladığını görünce herşeyden vazgeçip karısının yada sevgilisinin her istediğini yapmaya hazır hale geliyor.hadi film ve dizileri geçtim gerçek hayatta da az da olsa bu tip erkekler var.peki siz hanımlar göz yaşlarınızla eşinize istediğiniz bir şeyi yaptırabiliyor musunuz?

hiiiiic kimseye ne aglarim nede minnet ederim!!

Hem kim ne derse desin diyorsunuz hem benim kelimeme takiliyorsunuz bu ne yaman celiski:KK53:

Bu benim dusuncem. Biraz yumusatabilirdim evet ama gerek gormedim.:KK36:
Gurursuzu bana dediysen kibleyım :rolleyes:
Bence gurursuz olucak bişey yok. :) Neyse yenı cezam bitti polemik yapamıceemm ama bana dedıysen bilim :63:

Eneeeee niye sana diyim yahu genel olarak dedim ben :D

Yapi olarak biraz ketumum ben mesela ben de kocami dove dove yaptiririm isiririm minciririm tamam diyene kadar rahat birakmam :KK62:
Gurursuzu bana dediysen kibleyım :rolleyes:
Bence gurursuz olucak bişey yok. :) Neyse yenı cezam bitti polemik yapamıceemm ama bana dedıysen bilim :63:

Ben ağlasam herhalde :KK57: böyle bakar benim ki. Utanırım yanında ağlamaya.Tvde bile birşey izlerken duygulansam ağladığımı çaktırmam:cool:

Valla benım esım ne sebeple olursa olsun aglamamdan nefret eder
Aglayarak yaptırmak ıstesem yapacagı varsada yapmaz
Bızde sökmez yani oyle hesaplar

Ben ağlasam herhalde :KK57: böyle bakar benim ki. Utanırım yanında ağlamaya.Tvde bile birşey izlerken duygulansam ağladığımı çaktırmam:cool:
yengeç burcu olarak ben istemsiz çıkar o yaşlar gözlerimden heleki duygusal yada gerçek hikayeyse o film işim bitmiştir hıçkırırım bile.

bu konuda 2 tez var..

1 ) burcu duygusal olan erkekler..evcimen tipler işte..Mesela yengeç erkeği..dayanamaz göz yaşlarına :cry:

2 ) burcuda kendide ODUN olan erkekler..ağır abi olanlar..Ağlayınca dahada sinir olup..iyice senden uzaklaşırlar..

DİPNOT : Burcu karakteri ne olursa olsun..bir erkeğin EGOSUNU TAVAN YAPTIRIRSANIZ..sensiz ölürüm yaşayamam gazını verirseniz..Değil ağlamak ayaklarına kapansanız yine bildiğini yapar gelmez :)
Benim eşimin burcu da kendi de odun demekki..ben asla ağlayarak birşey yaptırmayı denemembile ve gururluyumdur ama tartışırken sinirlenince ağlarım.
Eşimde daha çok sinir olur..sonradan özür diler gerçi ama bu odun olduğu gerçeğini degistirmez

etrafımda yada dizilerde bazen yarışma programlarında görüyorum kadın erkek evli yada değil eşi (yani bayan olan) ağladığında erkek olan eşinin ağladığını görünce herşeyden vazgeçip karısının yada sevgilisinin her istediğini yapmaya hazır hale geliyor.hadi film ve dizileri geçtim gerçek hayatta da az da olsa bu tip erkekler var.peki siz hanımlar göz yaşlarınızla eşinize istediğiniz bir şeyi yaptırabiliyor musunuz?
ben asla o kadınlardan olamam heralde göz yasılarını iyi kullanan biri var tanıdıgım nemrut bi kadın kaynananm
esimle 8 senedir evliyiz cok cok cok nadirdir gözyasımı görsün kavag ederz sinirlenir aglarım ama onun yanında degil cok zor kalırsam odaya kapatırım kendimi

zırhımı kimse görsün istemem

Back
X