• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

dert değil merak

Hönkürerek aglasam da istemedigi biseyi asla yaptiramam.
Babamin yeni karisinin bir tavsiyesini soyleyeyim sana. Canim bak kocandan bisey isteyeceksen kahvalti masasinda degil yatakta isteyeceksin. Tabi ben hicbir zaman uygulamadim bunu.

Hönkürerek aglasam da istemedigi biseyi asla yaptiramam.
Babamin yeni karisinin bir tavsiyesini soyleyeyim sana. Canim bak kocandan bisey isteyeceksen kahvalti masasinda degil yatakta isteyeceksin. Tabi ben hicbir zaman uygulamadim bunu.[/QUOTE

evet o şıkta geldi aklıma ama o kadar özel hayata girmek istemedim.o şıkkı yapanlarıda biliyorum anlatırlar bile ballandıra ballandıra iki şıkta bana göre değil eşim nefret eder böyle şeylerden.

Özellikle ağlayarak istediğin yaptırmak için timsah Gözyaşları döken kadınlar yılan ve gurırsuz gelir bana da net. Hele bunu öneri onarak sunanlar sanki çok matah bişeymiş gibi çok ezikçe

Ha cidden üzülmüştür samimi bi gözyaşıdır merhamet kim olsa edilir.

Insan kadın ya da erkek onuruyla yaşamalı her şekilde ve saygı duyularak istedikleri yapılmalı acındırarak değil

5 yasinda kizim aglayarak bisey yaptirmaya calisinca dahi yapmiyorum.Sakinlesip,konusarak ne istedigini soylemesini ogretiyorum.
Bi yetiskininde aglamasi degilde,aglayarak bisey yaptirmaya calismasi gozumde zayifliktir.

Değil ağlayarak kavga gürültü yaptırdığım şeylerin bile kıymeti kalmaz benimiçin. Yapılmasına sevinmem bile. Bu huyumu bildiği için leb demeden leblebiyi anlayacak kıvama geldi şükür :)

İstefiğim bir şeyi yaptırmak için değil ama sinirden ağladığım çok olmuştur. Eşim ne mi yapar? Daha çok sinirlenir :KK53:

Yok canım, sevdiği için yapsın yapacağını, acıdığı için değil.
Gerçi, amaca giden yolda herşey mübah.

etrafımda yada dizilerde bazen yarışma programlarında görüyorum kadın erkek evli yada değil eşi (yani bayan olan) ağladığında erkek olan eşinin ağladığını görünce herşeyden vazgeçip karısının yada sevgilisinin her istediğini yapmaya hazır hale geliyor.hadi film ve dizileri geçtim gerçek hayatta da az da olsa bu tip erkekler var.peki siz hanımlar göz yaşlarınızla eşinize istediğiniz bir şeyi yaptırabiliyor musunuz?
KEŞKE AMA NERDEEEE

Back
X