dert değil sadece fikir istiyorum

ben istemezdim ben evde yokken akrabalarım evde kalsın
kaynanangilde gitsin kalsınlar

galiba öyleyim
bilmiyorum bende onu sordum eşime
hani demekki bize güvenmiş bu kararı almışlar

Kaynanan geliyor o gelmezse tanıdıkları geliyor. Elini eteğini çekse artık üstünüzden şu kadın.Taviz verme kesinlikle.Yüz bulmasın senden

ya şöyle diyeyim
gece gelecekler sabah kalkıp yurda eşyaları bırakıp gezip tozup akşam otobüsüne tekrar binebilirler
makul saatlerde
Evet bencede boyle olabilir biz de boyle yaptik ama kalanlar da oldu
Hepsinin de bir sebebi vardi iyice gezmek okulu tanimak iste uzaktan akrabayi gelmisken gormek falan filan
Bence kayinvalideniz karistirdi ortaligi
Vicdaniniz rahatsiz olacaksa birakin kalsinlar sonradan icim icimi yer diyorsaniz
Bi sey olmaz sonucta kirk kat el degilmis esinizle tanisiyorlarmis ve zamaninda iyilikleri dokunmus

saçma biz türk halkıyız, köyen köye giderken insanlar tanımadığının evinde kalırmış,

anne kızı ortada bırakmak bence doğru bir hareket olmaz, değerli eşyan varsa altın gibi onları bir dolaba kitle kalsın. Ne götürecekler senin evinden sanki, kız okula yazılmaya gelmiş

Ben olsam gözümü kırpmadan yardım ederdim. Biraz empati kurup öyle hareket etmek lazım.

şimdi okey verirsen iki gün sonra annesi kızını görmeye gelirse yine sende kalır. baksana senden habersiz sende kalacağına dair planlar yapmışlar bile.
bu devirde bayan bir başına neler neler yapmıyor ki. bi otele gidip kalmak zor değil.

Şahsen bana kabul etmemeniz anormal geldi. Üniversite için gelene yardımcı olmak gerekir diye düşünüyorum. Üstelik tanıdığınız ve zamanında yardımcı olmuş insanlar.

evde götürebilecekleri birşey yok zaten
ben böyle birşey söylemedim
empati kuruyorum ve başımın çaresine bakardım gibime geliyor

Şahsen bana kabul etmemeniz anormal geldi. Üniversite için gelene yardımcı olmak gerekir diye düşünüyorum. Üstelik tanıdığınız ve zamanında yardımcı olmuş insanlar.
ben tanımıyorum
eşimde ne kadar tanıyor onu bilmiyorum
eşimin babasına dedeleri mi ne yardımcı olmuş
bende yardımcı olmak isterim ama böyle emri vaki ile değil

Kabul etme
Anan degil bacin degil
Ne isleri varmis senin evinde? Otellerin suyu mu cikmis?
Hiiiic sallama yuz de verme sonra senin evinde sen misafir olursun

Valla hepimiz ünite kayıt olduk günü birlik gittik geldik illa tanımadığınız insanların evinde mi kalınması gerekiyor. Kesinlikle kabul etmezdim. Siz evde olsanız neyse

Ögretmenevi vs ayarlasinlar onlar uygun oluyor.30 lira civarı.Siz evinizi emanet etmeyin sonucta evde olmayacaksiniz. Siz evde olsaniz neyse kalsinlar ama yokken sakın bırakma. Dunyada binbir türlü insan var.

Ayrica oteli niye siz ayarlayasiniz ki? Internetten baksinlar arasinlar yer var mi yok mu sonra gidip kalsinlar. Kiz unv kazanmista bunlari yapamiyormuymus. Insanlar ne kadar beleşçi..

Bence kibar bi sekilde ben calisiyorum onlarla ilgilenemem falan deyin kv. Ayrica sizin kv denizinde bunu düsünüp o calisiyo yorgun argın 3 gun millete hizmet mi edecek diye. Kendisinin soylemesi gelinim calisiyor gec geliyor vs demesi lazim. Ben olsam istemem. Halasi teyzesi vs olsa neyse ama komsu memleketli falan ne alaka yani.

ben çekirdek aile hariç kimsenin evimde yalnız kalmasını istemem, tanımadığım birinin imkanı yok yani. hem de akraba değil, siz tanımıyorsunuz, eşinizin tanıdığı şüpheli, bence hiç karışmayın sonuçta her şeyi size güvenerek yaptılarsa onlar da bir garipler yani.

şimdi kabul ederseniz ilerde önünü alamazsınız. o kız size kalmaya gelir, annesi gelir o gelir bu gelir.
zaten kv den çektiniz. üniversite okumayı bilen insan kalacak yerini de ayarlar, herkes gidiyor yabancı memlekete akrabasında mı kalıyor?

ben tanımıyorum
eşimde ne kadar tanıyor onu bilmiyorum
eşimin babasına dedeleri mi ne yardımcı olmuş
bende yardımcı olmak isterim ama böyle emri vaki ile değil

Dedelerimizin zamanında olabilir tabi ki bu tarz destekler.
O dönemlerde otel mi vardı doğru dürüst ya da otele verecek para mı vardı?

Ben çocukken de millet sancısı tutan hamile eşini hastaneye götürmek için komşunun arabasını ödünç alırdı, çünkü taksi yoktu, taksi durağı yoktu, olsa da onu çağıracak telefon yoktu vs vs.

Eskiden borç verme vardı, şimdi banka kredisi var mesela. Bitti o bilezik borç verme dönemleri.

Artık devir değişti. Siz de vicdan yapmayın.

Valla eşinizle başbaşa kaldınız ama onun bile tadını çıkaramıyorsunuz bu vicdandan. Biraz umursamaz olun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…