dert değil sadece fikir istiyorum

İzin alma imkanınız varsa izin alın.
Benim de bu emrivaki yüzünden bayramım birşeye benzemedi

Ben olsam kabul ederdim onlar gunduzleri sehri dolasirlar anne kiz alisveris filannyaparlar yani nenvarki bunda büyüklük sen de kalsin sevap islersin ne guzel

Kayınvalidenizin emirvaki yapması çok ayıp ancak anne-kıza yardımcı olmak adına evde misafir ederdim ben.
Yazık bilmedikleri bir şehre geliyorlar, maddi durumları otelde kalmak için yeterli belki.

bende kalsınlar derdım işe gderken yatak odamı kıtlerdım evımın bır anahtarınıda onlara verırdım kafamda rahat olurdu gayet

Ben olsam kabul ederdim onlar gunduzleri sehri dolasirlar anne kiz alisveris filannyaparlar yani nenvarki bunda büyüklük sen de kalsin sevap islersin ne guzel

ben olsam kabul etmem bulunduğunuz şehirde öğretmen evleri varsa 1 günlüğüne uygun fiyatla oda bulabilirler

En guzelini yapmissin Allah razi olsun sizden.

Afferim.
Cok sevindim. Cunku caresiz kalmak kadar kötü birsey yok.

ALLAHta sizi darda birakmasin. Darda kalirsanda ALLAH iyi insanlar çıkarır insaALLAH karşına.

Disarda birakmak vicdan azabina yol acar evet. Vicdaniniz agir basmis. Dayanamadiniz.
Ama demeden edemiycem. Hangi akla hizmet universiteli kizini bi erkegin evinde yatirir bi anne? Kocniz akraba bile olsa yinede nikah dusen bir erkek.

Disarda birakmak vicdan azabina yol acar evet. Vicdaniniz agir basmis. Dayanamadiniz.
Ama demeden edemiycem. Hangi akla hizmet universiteli kizini bi erkegin evinde yatirir bi anne? Kocniz akraba bile olsa yinede nikah dusen bir erkek.
Ben alıştım artık
Eşimin aile tarafının rahatlığına ; (

iki ucu .oklu değnek.
Neyse siz kararınızı vermişsimiz. İnşallah bu iyiliği karşılığını alırsınız.
Kim bilir belki de kv, hiç onların aklında yokken, gidersiniz oğlumda kalırsınız demiştir. Onlar da öyle ayarlanmıştır.

Aynen öyle olmuş zaten

Keşke kabul etmeseydiniz.
Siz o sehirde yasamasaydiniz ne olacakti?
Ben de universiteyi baska sehirde okudum ve annemle gidip otelde kalip hallettik her seyimizi. Yajin akraba olur gidersin de uc kurus otele vermemek icin kirk kat elin evinde kalmak da yuzsuzluk kimse kusura bakmasin.
Universiteyi sehirdisi yaziyorsun sadece kendine guveneceksin. Herkes universiteye gidiyor memleketlisine mi guveniyor?
İki kadin olunca ne olacak ayrica yeri geliyor tek kadin otelde kaliyorsun. Kaliteli bir butik otelde kaliverirsin bir zahmet.
Kaynananiz zaten densiz onu simartmak olmus.
Hayir bir de kirk kat ele yuz vermeyin bence sonra o kiz da her sıkıştığında solugu sizde alir annesi de ne para vereyim der size serer postu.
Bence hic vicdan yapmayin bastan kesin ayaklarini.
Okuyacaksa da kimseye guvenmesin knedi poposuyla okusun bi zahmet. Hepimiz oyle yaptik

İnanın gece geldikleri için
Vicdanım el vermedi
Bir kaç yeride biz aradık hiç yer yoktu
Kv zaten yine yaptı yapacağını
Bunu o insanlardan çıkarmak istemedim
Eşim bu konuda hiç olmadığı kadar katı
Daha bu saatten sonra annem emri vaki yapsın onu bile almayacağım bu eve dedi
Şimdilik işlerini halletmeye gittiler
Erken biterse gidecek annesi bugün

Kıza devlet yurdu çıkmış zaten
Oraya yerlesecekmis
Kalacak yer ayarlama sıkıntıları yokmuş
Bizle beraber çıktılar
Hani bizde işiniz biterse eve felan gelin demedik
Hatta eşim akşam otobüs olduğunu felan söylemiş
Bakalım en geç yarın sabah gider annesi

ben olsam yatak odamı kitlerim
geri kalan yerlere ne yapabilirlerki
ama ah o kv
iki gün önceden arayıp haber veremezmi
allahım ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…