- 8 Ağustos 2015
- 517
- 263
- 53
- 35
- Konu Sahibi denizumudum
-
Bende inanmıyordum fakat kimi affetmediysem daha beteri girdi hayatıma daha da büyüdü sorunlar acılar dizi senaryolarına benziyor hayatım entrika yalan dolan aldatmalar ..Helallesme muhabbetine oldum olasi inanmamisimdir. Bana gore sacmalik. Ama sizin hayatiniz bu sekilde duzene girdiyse ne mutlu size.
Affetmekle hakki helal etmek farkli seyler bence. Ben de herkesi affederim. Daha dogrusu affedilmeyecek kadar kafama takmam kimseyi de hatalarini da. Ama hakki helal et virvir zirzir olayina asla inanmam. Kimsenin kimse uzerinde hakki yok anca anamin babamin benim uzerimde hakki vardir o kadar. Gerisi fasafisoBende inanmıyordum fakat kimi affetmediysem daha beteri girdi hayatıma daha da büyüdü sorunlar acılar dizi senaryolarına benziyor hayatım entrika yalan dolan aldatmalar ..
İlla ki saygı duyarım görüşünüze ben başımdan geçenleri anlattım sadece :)Affetmekle hakki helal etmek farkli seyler bence. Ben de herkesi affederim. Daha dogrusu affedilmeyecek kadar kafama takmam kimseyi de hatalarini da. Ama hakki helal et virvir zirzir olayina asla inanmam. Kimsenin kimse uzerinde hakki yok anca anamin babamin benim uzerimde hakki vardir o kadar. Gerisi fasafiso
Sizin yaptiginiz sey tamamen insanlar hakkinda olumlu dusunmeye baslamak. Yoksa anamizin babamizin dedemizin nenemizin helallesemediklerini arayip da bulamayiz neticedeİlla ki saygı duyarım görüşünüze ben başımdan geçenleri anlattım sadece :)
Böyle dizi filan diyince aklıma bir dizi geldi. My Name is Earl sanırım hayatınız o diziye benziyor biraz :)Bende inanmıyordum fakat kimi affetmediysem daha beteri girdi hayatıma daha da büyüdü sorunlar acılar dizi senaryolarına benziyor hayatım entrika yalan dolan aldatmalar ..
Böyle dizi filan diyince aklıma bir dizi geldi. My Name is Earl sanırım hayatınız o diziye benziyor biraz :)
Böyle dizi filan diyince aklıma bir dizi geldi. My Name is Earl sanırım hayatınız o diziye benziyor biraz :)
Nasıl kimsenin kimsede hakkı yok.. Bir Dünya üzerinde hep beraber yaşıyoruz emeğinin karşılığını vermeyen işverenin.. Torpille senin girmen gereken ise girenin.. Eşinin komşunun herkesin bir şekilde hakkı geçiyor birbirine zaten dünyada hak olayına dikkat edilse adaletsizlik olmaz ezilen olmaz ivirzivir dediğiniz dünyanın direği allah bile demiş ki ben herşeyi affedebilirim ama kul hakkına karışmam yanlış sözcükler kullanabilirim mana olarak anlattım bence bunlara dikkat ederek yaşarsak daha barışık oluruz hayatlaAffetmekle hakki helal etmek farkli seyler bence. Ben de herkesi affederim. Daha dogrusu affedilmeyecek kadar kafama takmam kimseyi de hatalarini da. Ama hakki helal et virvir zirzir olayina asla inanmam. Kimsenin kimse uzerinde hakki yok anca anamin babamin benim uzerimde hakki vardir o kadar. Gerisi fasafiso
Farz edin ki sizin benim uzerimde hakkiniz var ve ben helal etmedim nolacak? Belki ben haksizim? Siz kul hakkiyla mi yargilanacaksiniz? Yok boyle seyler. Herkes insan gibi insan olursa hak mak kimse helallik kovalamaz. Anlamsiz seyler. Bir sey oldu mu hemen helallik ha helallik kosturuyor insanlar yahu ne biliyorsun belki senin ona hakkin gecti o zaman nolacak? Nereden biliyorsun kimin kimde hakki var madem boyle bir sey gercek? Asla inanmam boyle seylere hepsi bos. Biri bir seyi haram etse altust olmuyor ne dunya ne de baska bir yer.Nasıl kimsenin kimsede hakkı yok.. Bir Dünya üzerinde hep beraber yaşıyoruz emeğinin karşılığını vermeyen işverenin.. Torpille senin girmen gereken ise girenin.. Eşinin komşunun herkesin bir şekilde hakkı geçiyor birbirine zaten dünyada hak olayına dikkat edilse adaletsizlik olmaz ezilen olmaz ivirzivir dediğiniz dünyanın direği allah bile demiş ki ben herşeyi affedebilirim ama kul hakkına karışmam yanlış sözcükler kullanabilirim mana olarak anlattım bence bunlara dikkat ederek yaşarsak daha barışık oluruz hayatla
Aa boyle mi dusunuyorsun gercekten mesela patronun calisanlar hakkinda adaleti gozetmedi hakkini yemis oldu.komsun asiri sekilde gurultu ile seni rahatsiz etti gece uyuyamadin sinir stres oldun erkenden ise gittin ya da esin haksiz yere kalbini kirdi gunlerce dusunup uzdun kendini yasadigin olumsuz duygularin kendini yipratmalarin karsiligi yanina mi kalmali onlarin.o insanlara karsiligi olmali affetmemek hakkini helal etmemek razi gelmemek gibi..karsidaki ozur diler hatasini telafi eder af eder anlasirsak ne ala.Affetmekle hakki helal etmek farkli seyler bence. Ben de herkesi affederim. Daha dogrusu affedilmeyecek kadar kafama takmam kimseyi de hatalarini da. Ama hakki helal et virvir zirzir olayina asla inanmam. Kimsenin kimse uzerinde hakki yok anca anamin babamin benim uzerimde hakki vardir o kadar. Gerisi fasafiso
Zaten yanlarina kaliyor ki. Ben helal etsem nolur etmesem nolur diye dusunuyorum. Hak diye bir sey gercekten varsa yiyenle yemeyen ayni durumda olmamaliydi o zaman. Hatalarindan dolayi ozur dileyenine hic denk gelmedim zaten. Insanlar hatayi bilerek ve isteyerek yapiyorlar. Ozur dilese nolacak. Ben baskalarinin ne halt yedigiyle inan ilgilenmem bana ne. Ben kendimden sorumluyum. Insan gibi davranirim kimseye hatam kusurum yok milimetrik yasayan siradan bir insanim. Dunyanin adaleti zaten yok. Gurultu eden komsu,hak yiyen patron,torpille is halledilmesine goz yuman insan bunlarin hata oldugunu bilerek yapiyor. Ve evren buna izin veriyor demek ki. Ben koskoca evrende bit kadar bile degilim hakkim olsa nolacak diye bakiyorum olaya.Aa boyle mi dusunuyorsun gercekten mesela patronun calisanlar hakkinda adaleti gozetmedi hakkini yemis oldu.komsun asiri sekilde gurultu ile seni rahatsiz etti gece uyuyamadin sinir stres oldun erkenden ise gittin ya da esin haksiz yere kalbini kirdi gunlerce dusunup uzdun kendini yasadigin olumsuz duygularin kendini yipratmalarin karsiligi yanina mi kalmali onlarin.o insanlara karsiligi olmali affetmemek hakkini helal etmemek razi gelmemek gibi..karsidaki ozur diler hatasini telafi eder af eder anlasirsak ne ala.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?