- 20 Kasım 2015
- 8.535
- 36.366
- 478
- 37
- Konu Sahibi KaPrisLiPazen
-
Yani öyle.İşte popüler kültürün bize kazandırdıkları
Soluğu burda aldim canım:)Inşallah bulunur komşuya deseydin keske:))
birinde gordugun begendigin sahip olmk istedigin seyler icin populer kulture gerek yok. bu pekala ilk caglarda da olabilir. yorumunuz alakasiz.İşte popüler kültürün bize kazandırdıkları
Olsun iyi ettin kadinlar merakli buda normal bunda bisi yok bilen söyler canımSoluğu burda aldim canım:)
Illaki çıkar her yerde böyle yorum yapan canım Sağolbirinde gordugun begendigin sahip olmk istedigin seyler icin populer kulture gerek yok. bu pekala ilk caglarda da olabilir. yorumunuz alakasiz.
İnşallah yaa bulursam cok sevinecegim canim:)Olsun iyi ettin kadinlar merakli buda normal bunda bisi yok bilen söyler canım
Evet mesala bir ara hürremin yüzüğü moda olmuştubirinde gordugun begendigin sahip olmk istedigin seyler icin populer kulture gerek yok. bu pekala ilk caglarda da olabilir. yorumunuz alakasiz.
Şu konu daa bari polemik çıkmasın lütfenEvet mesala bir ara hürremin yüzüğü moda olmuştu
Yorumum çok alakalı
Sevmiyorum demedim kiŞu konu daa bari polemik çıkmasın lütfen
Fikrinizi belirttiniz teşekkür ederim
Demek ki popüler kültürü sevenlerdenim bende
Sizin sevmediginizden
sen dizilerde gorduklerine odaklaniyosun demek ki. baska yerlerde de gorulup ozenilen nesneler olabiliyor halbu ki. hayat tvden ibaret degil. bunun okul ortami is ortami sanatci esyasi vs. dar bakmissin. alakasiz yorumun açımdanEvet mesala bir ara hürremin yüzüğü moda olmuştu
Yorumum çok alakalı
Sevmiyorum demedim ki[/QUOTE
Nerden bulacagimi biliyor musunuz peki?
Çok teşekkür ediyorum^.^sen dizilerde gorduklerine odaklaniyosun demek ki. baska yerlerde de gorulup ozenilen nesneler olabiliyor halbu ki. hayat tvden ibaret degil. bunun okul ortami is ortami sanatci esyasi vs. dar bakmissin. alakasiz yorumun açımdan
Popüler kültür her yerdesen dizilerde gorduklerine odaklaniyosun demek ki. baska yerlerde de gorulup ozenilen nesneler olabiliyor halbu ki. hayat tvden ibaret degil. bunun okul ortami is ortami sanatci esyasi vs. dar bakmissin. alakasiz yorumun açımdan
Canım yani olabilir yoruma saygı duyarim ama bu popiler olmuyorki bu olmazsa baska bisi düşün ya icime sindi misafirim sunarim gibi hoş bisi özenti degilPopüler kültür her yerde
birebir yaşıyorum kendi kızımda bile mesala arkadaşları saçlarını olmadık renklere boyatmışlar bizimkide boyamak istiyor
İşte alın size popüler kültürün okul versiyonu
Canım ya:) nasıl istiyorsanız öyle olsunCanım yani olabilir yoruma saygı duyarim ama bu popiler olmuyorki bu olmazsa baska bisi düşün ya icime sindi misafirim sunarim gibi hoş bisi özenti degil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?