- 27 Kasım 2010
- 14.167
- 596
- 413
- Konu Sahibi ItsDestiny
1 kaç olay var kafamda çözemediğim. Aklımdan çıkmayan.
1. si, 12 yaşındaydım; galiba sırtımda bir şey vardı ve çok kaşındırmaya başlamıştı anneme kaşımasını söylemiştim, üstümü biraz kıvırmıştı. Sonra babamın bana ''Göğüslerin belirginleşmiş, görmüyor musun sen? Başkalarının içinde de mi yapıcaksın böyle'' dediğini hatırlıyorum. 2. olayda daha geçenlerde oldu. Laptopu kucağıma almış, bacaklarımı uzatmıştım.(ama normal uzanmıştım yani bacaklarımı uzattığım dediğim. dinlenmek için uzanır gibi. havaya dikmedim yani. evinizde rahat edebileceğiniz gibi.) Babam yemeğin hazır olduğunu söyleyip çıktı odadan, sonra annemle konuştuklarını duydum. Yemekten sonrada annem yanına çağırdı, düzgün otur baban kızdı, dedi. Ne dedi diye sordum. Öyle uzatmasın bacaklarını, abisi var bende bir erkeğim. demiş. Bunları yazarken inanamıyorum. Babam aslında hiç sert değildir. Yani tek problem bu 2 olaydır. Alışverişte ne beğeniyorsan alıcaksın benden hiç çekinme der. Sinemaya gideceğim dediğimde kimle gittiğini çekinmeden söyle der. Hatta bir arkadaş ben nasıl tüylerin alınacağını söyleyen babalarda biliyorum demiş ya. Babam onuda farkedince bunları annenle falan halledebilirsin demişti. Ama şu söylediğim 2 olay.. Kafamdan çıkmıyor.
-Haa birde çözemediğim dedim çünkü 2.sinde söylediğim ''bende bir erkeğim'' demesi. Saçma geliyor bana...
Babanız Erkeklerin Yanında Öyle Oturulmaz Demek İstemiş...

Bu Kadar Herşeye Müsamme Gösteren Bir Baba, Çok Şanslısınız..

Elbette Anne ve Babalar Takip Edecek Bunlar Normal Şeyler..

Son düzenleme: