- Konu Sahibi dertlisezen
-
Saol canım tavsıyelerın ıcın uygulıcam :) Dort aylıkken hıc uyuyamıyorum sancım yok ama rahatsız hıssedıyorum nefes alamıyorum dedım.Gorumcemle esı cok nazlanma bı de normal dogum ıstıyorsun.Esı de benım esım yedı aylıkken akü bile tasımıstı.Gorumcem de ben evımın camlarını doguma kadar kendım sıldım sen cok nazlısın ddedıler.
tahmin ederim derler...kişiye göre değişir böyle şeyler de...çocuğumu riske atamam ya de...ama sinirli değil endişeli görünerek...sürekli bir hasta yorgun halin olsun...ya bunlar zaten olacak gerçekten, sen görümcene bakma...kolay mı can taşıyorsun...ama sen abart...yavaş yavaş koy mesafeyi...
ayy çok tilki gördüm ben beni:)))))))))))
Allah sabır versin canım, bu tür insanlarla geçinmek çok zor benimde başımda var senin gibi ve hep alttan alıyorum saygısızlık etmeyeyim diyorum sorun çıkmasın diyorum.ama çok şükür senin kadar yakında değiliz. :Saruboceq:yinede yuvamda ara ara huzursuzluk yaşatıyorlar malesef:çok üzgünüm:
şu an için anlattığın kadarıyla pek fazla bir problem yok gibi görünüyor, millet neler neler yaşıyor kaynanasıyla, bunlar küçük şeyler... ama tabi sen şu an hamilesin, biraz alttan almaları lazım
kendi paranı kazansan bunların hiçbirini söylemeye dilleri varmazdı :teselli: istediğini alırdın bebeğine... oğlunun parası diye herhalde bu kadar çok karışıyorlar
konunu baştan sona okudum
iyi de canım bu anlattıklarına göre sen mesafe koymaya hiç başlamamışsın ki
betty'nin dediği gibi hamileliğini iyi kullan
nazlanabildiğin kadar nazlan
akşam siz davet ettiğinizde onlar gelmiyorlar da siz neden aşağı gidiyorsunuz ki
üstelik siz arayınca sizi davet etmişler
anlamadığım bişey daha var bebek doğunca birlikte mi oturcaksınız kayınvalidenlerle?
sakın diyeyim sakın
çocuğu emzirmek dışında hiçbir şeyine karıştırmazlar
şimdiden önleminizi alın
mesafenizi koyun
bir soba alıp bebeğiniz doğunca da kendi evinizde oturun
bence sen bakma bile neyle ısınırız diye. o düşünsün canım alla alla. elektrikli kalorifer peteği benzeri bişeyler görmüştüm ben ama tam hatırlamıyorum şimdi. ya da başka eve çıkarsın doğum daha da yaklaşmadan. bu iş ya çözülecek ya çözülecek. bu nedir ya, herşeyi kadınlar düşünüyor. beyler de rahat rahat ev bark çoluk çocuk sahibi oluyor. kadın yıpransın üzülsün tartışsın kırılsın.
ya da klima taktırın bi odaya ohhh mis odunu külü derdi yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?