Dert desen dert değil,sussam susamıyorum

O onların sorunu hamileyken akü bile taşıyorlarsa. Ben nazlıyımdır, ilk çocuğumuz, ben nazlanmayacağım da siz mi nazlanacaksınız, demek lazım. Akılları sıra sizi sindirmeye çalışıyorlar. Yok öyle yağma. Kardeşlerinin biricik evladını taşıyorsunuz. Hiç ara vermeyin naza niyaza:) , hamileliğinizin daha zor geçtiğini söylersiniz, herkesin bünyesi farklı demek ki, benim hamileliğim daha zor geçiyor der çıkarsınız. arkadaşın dediği gibi siz kendinizi kollamazsanız kimse kollamaz.

tahmin ederim derler...kişiye göre değişir böyle şeyler de...çocuğumu riske atamam ya de...ama sinirli değil endişeli görünerek...sürekli bir hasta yorgun halin olsun...ya bunlar zaten olacak gerçekten, sen görümcene bakma...kolay mı can taşıyorsun...ama sen abart...yavaş yavaş koy mesafeyi...
ayy çok tilki gördüm ben beni:)))))))))))

Esım aradı sımdı,nabıyosun ıyımısın bı rahatsızlıgın varmı dedı.Yok ıyıyım dedım.Canım senden bısı ıstıcem tutun almaya gıdermısın emınonunden dedı.Alırım hayatım hem bana da degısıklık olur dedım.Zederdi ıstersen ablamlara da soyle beraber gezersınız dedı tamam soylerım dedım.Benı gerı ara gıdecekmısın gıtmeyecekmısın tamam mı dedı tamam dedım.Aradım ablamı nabıyorsunuz abla ıyyız canım oturuyoruz bırazdan cıkıcaz dedı.Nereye gıdıyorsunuz dedım.Karsıya arkadasıma gıdıyoruz sen de gel dedı.Ben de sızı emınonuye cagrıcaktım tutun alıcam ordan gezerız dıye dusunmustum dedım.O da gelemıcez cnm ama sen gel dedı,karsıya gecmek gozumde buyudu hem de sınavlarıma calısmam lazımdı,yemek yapmam lazım hem de emınonuye gıtmem lazım dedım ama ıstedıgınız bısı varsa alıyım dedım.5-6 paket kahve alırsan sevınırım dedı.Annemın ıstedıgı bırsey varmı dedım yokmus dedı tamam o zaman abla selam soyle dedım tamam gorusurz dedı.Esım de emınonuye gıtme o zaman tek basına gıdersen basına bısı gelırse vıcdan azabı cekerım dedı.Ben de yk gıder hava alırım dedım.

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

Allah sabır versin canım, bu tür insanlarla geçinmek çok zor benimde başımda var senin gibi ve hep alttan alıyorum saygısızlık etmeyeyim diyorum sorun çıkmasın diyorum.ama çok şükür senin kadar yakında değiliz. :Saruboceq:yinede yuvamda ara ara huzursuzluk yaşatıyorlar malesef:çok üzgünüm:

şu an için anlattığın kadarıyla pek fazla bir problem yok gibi görünüyor, millet neler neler yaşıyor kaynanasıyla, bunlar küçük şeyler... ama tabi sen şu an hamilesin, biraz alttan almaları lazım

Allah sana da sabır versın cnm.

evet cnm aslında pek fazlalık dısında hepsı kucuk seyler ama bırıkmıs seyler,onların dusundugu ıle benım dusundugum aynı degıl.Onlar bana kızıyor soylemıyor ben onlara kırılıyorum soylemıyoreum.Patlanacak zaman buymus demekki

kendi paranı kazansan bunların hiçbirini söylemeye dilleri varmazdı :teselli: istediğini alırdın bebeğine... oğlunun parası diye herhalde bu kadar çok karışıyorlar

kendi paranı kazansan bunların hiçbirini söylemeye dilleri varmazdı :teselli: istediğini alırdın bebeğine... oğlunun parası diye herhalde bu kadar çok karışıyorlar

Valla bu sene calıstım ama degısen bırsey olmamıstı canım.Bi de bu ınsanlar beni herkesin yanında oven ınsanlar.E.yi adam etti o olmasa halimiz haraptı diye.

Kızlar günaydın öncelikle.
Son gelişmeleri aktarıyorum alsanaalsanasmile Aksam esım geldı gayet ıyıydık,gorumcemın bıze verdıgı kıyafetlerı cıkarttık,begenmedıklerını at etıketlıler kalsın dedı esım.Dusunun artık gıydırmedıgı kac etıketlı sey vardı.Onları ayırdık,esıme dedım hayatım cay demlıyımmı ıstermısın dedım.Iyı olur dedi.İstersen ablamı cagır dedim yine de ortamın gergın kalmasını ıstemedım.Ablamı aradı yanı gorumcemı,o da bız cay ıcıyoruz sız gelın hem yukarsı cok sıcak dedi.Esim de ık mık soyleyemıyo gıdelımmı dıye.Zederdi bosver ılk adımı sen at dedi.Ben de gıttıgımızde ne olacagını bılıyorum e. ben ınıcem onlar konusmıcak bn konusmıcam balkona cıkıcaklar ee yıne aynı seyler dedım.Sonra kendı kendıme esımın ne gunahı var arada kalıcak tamam ınelım dedim.Indıgımızde annem actı kapıyı,merhaba annecım dedım.O da hosgeldınız dedı bı de bana dıo surat asarak gelıyorsun dıye.Gırdım herkes balkondaydı her zamanki gibi.Cektım bı sandalye oturdum yanlarına.Ablam tesekkur ettı kahve için.Sonra muhabbet ettık.Kayınvalıdem bı ara ıcerı gıttı.Gorumcemın kızını yıkadı.Bız ablam ben babam ıcerı gectık,o mutfaga gitti.Gidiş o gidiş mutfagı temızledı koca aksam.Ablam ve babam gayet ıyıydı hatta oldugundan daha ıyı nedense.Annem saat 10bucuga kadar mutfakta kaldı.Icerı gırdı çöpleri atıcam ben dedi ablamın kızını da aldı.Ben ordan komsuya gececegını tahmın ettım ve yaptı da Biz tam kalkıyorduk o geldi.Iyı geceler dedık çıktık evımıze.Ablam da geldı bızımle cumartesı ıcın ucak bıletı baktı 1e kadar oturdu muhabbet ettık.Hiçbir sorun yok gıbıydı.Ablam gıdıonce esıme dedim bak ben gittim annen kactı ben nabıyım simdi e. gördün işte dedim.Aynısı ben bugun ona yapmıs olsaydım ne olurdu dedım.O da anneme bu aksam cok kızdım farkettım yaptıklarını gozum ustundeydı zaten dedı.Konusucam dedi bu böyle geçiştirilmicek dedi.Sakın konuşma dedim çünkü buna da bi mazeret bulucaktır.Mutfagı temızledım ondan gelmedım bunda kırılcak bısı yok dıcek dedım.Umarım konusmaz.Kızlar ben sımdı nabıyım ya of.Şeytan diyo bi daha hiç gitme.Esim de diyo aralıkta bır araya gelıcez yıne bak dogum yapıcaksın burası dogalgazlı degıl bebek burda usur dedı.Cocuk ıcın ıyımı anlasıyım yani dedim.Şimdiden sobamı alsam dıye dusunuyorum.

konunu baştan sona okudum
iyi de canım bu anlattıklarına göre sen mesafe koymaya hiç başlamamışsın ki
betty'nin dediği gibi hamileliğini iyi kullan
nazlanabildiğin kadar nazlan
akşam siz davet ettiğinizde onlar gelmiyorlar da siz neden aşağı gidiyorsunuz ki
üstelik siz arayınca sizi davet etmişler
anlamadığım bişey daha var bebek doğunca birlikte mi oturcaksınız kayınvalidenlerle?
sakın diyeyim sakın
çocuğu emzirmek dışında hiçbir şeyine karıştırmazlar
şimdiden önleminizi alın
mesafenizi koyun
bir soba alıp bebeğiniz doğunca da kendi evinizde oturun

Canım ben hamıle kalmadan once ıkımız de calısıyorduk ve ufo ıle ısınmak bıze yetıyordu.Esım de bebek ufo ıle bakılmaz,onun sıcak ortamda bulunması lazım.Yedıncı katta oturuyoruz ben evde yokken kulu sen mı bosaltacaksın asansor de yok buna zamanın olacakmı dıyor.Bı de gorumcem dogumda yanınızda olmak ıstıyorum dıcek eve dondugumde koalısyon kurulmus olucak.Onu gectım altı ay sonra yıne burda olucaz kayınvalıdemın doktor kontrollerı ıcın dedı.Dogumumdan uc ay sonra fılan kayınvalıdesı ıle yıne gelıp bır aya yakın bır sure kalacaklar.Of oF oF YA alsanaalsanasmile Esımı nasıl ıkna edebılırım bılmıyorum.

Bebek ne ile ısınırsa düşünüp çözecek babası. gidip başkasının evinde kalmaktan başka çözüm bulamamış mı bu kadar sorun varken hem de. bence başla dırlanmaya, ya seni başka ısınan eve çıkarsın, ya külü kıymetli ablasından rica etsin o döksün,(eşin kendisi de sabah yakıp akşam dökebilir bu arada, atla deve değil yani) Ya da başka bir çözüm bulsun. Baba olmak kolay tabi hiç bir sorumluluğunu yerine getirmezsen, asıl babalık bu işleri halletmesini gerektiriyor.

Valla sımdı evı gezdım sadece oturma odasında boru gırısı var.Hatırladıgım kadarıyla da gecen sene catı yapılırken belırlı daırelerın bacaları kapandı ve buna bızımkı de dahıl sanırım. Neyle ısınabılırız baska ya Mobıl klıma baktım onu da baya kotulemısler

bence sen bakma bile neyle ısınırız diye. o düşünsün canım alla alla. elektrikli kalorifer peteği benzeri bişeyler görmüştüm ben ama tam hatırlamıyorum şimdi. ya da başka eve çıkarsın doğum daha da yaklaşmadan. bu iş ya çözülecek ya çözülecek. bu nedir ya, herşeyi kadınlar düşünüyor. beyler de rahat rahat ev bark çoluk çocuk sahibi oluyor. kadın yıpransın üzülsün tartışsın kırılsın.

evet yağlı radyatör diye geçiyor ve gayet güzel ısıtıyor
ayrıca bacanız kapandıysa da açtırın canım
gidip kayınvalidenin evinde oturmaktansa kendi evinde tek odada otur daha iyi
bu konuda şimdiden tavrını koy
kesinlikle taviz verme olan sana olur
bir arkadaşıma kayınvalidesi bebeği vermiyordu senin evin soğuk üşür hastalanır diye
aynı duruma düşersin aman uzak dur

ya da klima taktırın bi odaya ohhh mis odunu külü derdi yok

Klima olabilirmi acaba,elektrık ne kadar gelıyor kullananlara sormak lazım.Kaloriferi de aynı zamanda sormak lazım.Bugun hıc asagı ınmedım.Aramadım da.Esım gelınce mutlaka soracak asagı ındınmı dıye ama gene de ınmıcem.Keske kendı annemlern memlekette olsaydık ya,ev kırası derdımız olmıcaktı ısınma derdımız olmıcaktı.

e hem de kiradaymışsınız. çekin gidin doğru dürüst ısınan bi yere. zaten çocuk olacak, arabası olacak çantası olacak, asansör de yok. eğer taşınmazsanız sürekli bizim ev altta, bizim ev sıcak diye diye kendi evlerinden çıkarmazlar çocuğu. şimdiden belli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…