• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dert Etmeye Başladım

senguler0011

Üye
Kayıtlı Üye
18 Mayıs 2020
135
47
18
33
Arkadaşlar merhaba
Ben 29 yaşında 2 çocuk annesi bi kadınım şimdi size biraz saçma gelecek ama benim dersim şu ben çok zayıfım her gören ayyy ne kadar zayıfsın az kilo al falan diyo ( 47) kilom boyum da yok kısayım yanı ufak tefek biriyim daha önce bunu hiç sorun etmedim ama şu sıralar çok takmaya başladım. Biraz kadın gibi olmak istiyorum ben bildiğiniz çocuk gibi duruyorum.
Belki ne güzel işte falan diyeniniz olcak ama değil işte ayrıca Sedef hastalığım var vücudumu hiç sevmiyorum
Kilo İçin Öner’iniz var mı doktora git demeyin gittim ama bizde genetik olduğu İçin çok etkisini göremedim en fazla 2/3 kilo
Ciddi anlamda yorumlarınızı bekliyorum hepinize teşekkür ederim 🙏

Boyunuz kısa da ne kadar kısa? 150-155 için 47 kilo normal. 160 üstü için zayıf denilebilir ama yine çok zayıf değil. Yani bence çok zayıf değilsiniz.

Ben de sedef hastasıyım. Sedef çözümsüz bir hastalık değil. Evet tedavi oldum tamamen kurtuldum diyemiyoruz ama lezyonların çıkmasını önleyen tedaviler mevcut. Doktora giderseniz her şey yoluna girer.

Boyunuz kısa da ne kadar kısa? 150-155 için 47 kilo normal. 160 üstü için zayıf denilebilir ama yine çok zayıf değil. Yani bence çok zayıf değilsiniz.

Ben de sedef hastasıyım. Sedef çözümsüz bir hastalık değil. Evet tedavi oldum tamamen kurtuldum diyemiyoruz ama lezyonların çıkmasını önleyen tedaviler mevcut. Doktora giderseniz her şey yoluna girer.
Nasıl tedavi oldunuz neler denediniz bende şunsıralar çok nüksetti

İlaçlarınızı düzgün kullandınız mı yıllar önce psikologa gittim uykusuzluk yüzünden bir ilaç verdi içtikçe kilo aldım uyudukca, aynı ilacı başka bir arkadaşa vermiş kilo alsin diye görünce hemen bıraktım. yan etkisi kilo aldıriyormus iyi bir tedavi ile kilo alabilirsiniz

Nasıl tedavi oldunuz neler denediniz bende şunsıralar çok nüksetti
Öncelikle hastalığınızı öğrenmelisiniz. Sedef otoimmün bir hastalık. Bağışıklık sistemimiz cildimize saldırıyor. O yüzden dermatoloğa değil immünoloğa görünmelisiniz. Hekiminiz gerekli testleri yapıp uygun tedaviyi düzenleyecektir. Ben normal şartlarda üç haftada bir bağışıklık baskılayıcı kullanıyordum, pandemi döneminde ara verdik ikinci aşıdan sonra tekrar başlayacağız.

Bir de ek olarak mutlaka her yaz en azından bir hafta deniz tatili yapmaya çalışın. Deniz ve güneş sedef için mucize tedavi. Ben uzun süre tatil yaparsam bütün kışı rahat geçiriyorum hiç ilaç kullanmadan.

Alırsan daha kötü olur.
Hem kısa hem de kilolu olursun.
Ve bu sene olgun bir kadın gibi göstermez.
Aksine şuan bir çocuk gibi gorunurken şişman bir çocuk gibi görünmekten öteye gidemezsin.
Kiloya heveslenme derim.Almasina alirsinda beğenmezsen vermesi daha zor olur.

Kardeşim her gece yulafı,cici bebe bisküvisini, sütü ve muzu blenderdan geçirip içiyordu. Toplam 10 kilo aldı. Ne kadar sağlıklıdır bilmiyorum tabii. Bir uzmana danışmak en iyisi.

Arkadaşlar merhaba
Ben 29 yaşında 2 çocuk annesi bi kadınım şimdi size biraz saçma gelecek ama benim dersim şu ben çok zayıfım her gören ayyy ne kadar zayıfsın az kilo al falan diyo ( 47) kilom boyum da yok kısayım yanı ufak tefek biriyim daha önce bunu hiç sorun etmedim ama şu sıralar çok takmaya başladım. Biraz kadın gibi olmak istiyorum ben bildiğiniz çocuk gibi duruyorum.
Belki ne güzel işte falan diyeniniz olcak ama değil işte ayrıca Sedef hastalığım var vücudumu hiç sevmiyorum
Kilo İçin Öner’iniz var mı doktora git demeyin gittim ama bizde genetik olduğu İçin çok etkisini göremedim en fazla 2/3 kilo
Ciddi anlamda yorumlarınızı bekliyorum hepinize teşekkür ederim 🙏
insanların sözleriyle degil kendiniz gercekten isterseniz kilo alin bence.
ara ogun sayisini artirirsaniz kilo alirsiniz belki

Back
X