- 3 Mayıs 2011
- 13.829
- 49.120
- 798
- Konu Sahibi senguler0011
Egzama mı sedef mi var sende:)
5 6 yıl egzama dediler
Sonra bir doktor sedef dedi. 5 yıl sedef dendi.
En son gittiğim doktor ne sedefi yahu bu egzama dedi
Ben de emin değilim

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Egzama mı sedef mi var sende:)
Biyopsi yapmadılar mı?5 6 yıl egzama dediler
Ben de emin değilim![]()
Benim ellerimde eskiden egzama vardı.Şimdi epey yatıştı.Ama saçlı derimde sedef oldu ve çok kabuk kabukdu.Ellerimdeki rgzama da kabuk kabuk du ama o başka tarz.Başımdaki daha ziyade kepeğin kat kat birikmiş hali5 6 yıl egzama dediler
Ben de emin değilim![]()
Benim ellerimde eskiden egzama vardı.Şimdi epey yatıştı.Ama saçlı derimde sedef oldu ve çok kabuk kabukdu.Ellerimdeki rgzama da kabuk kabuk du ama o başka tarz.Başımdaki daha ziyade kepeğin kat kat birikmiş hali
E teşhisi gözle bakıp mı koyuyorlarHayır hiç yapılmadı![]()
Işıklı mercek altında bakıp koyuyorlarE teşhisi gözle bakıp mı koyuyorlarnasıl oluyor ki öyle?
Bana da ilk madalyon hastalığı dediler, sonra başka bişi daha dediler unuttum, sonra özel bi hastanede biyopsi yapıldı sedef dendi.
Biyopsi bana da yapılmadı.Sedef dendi ve bu teşhis devam ediyor:)E teşhisi gözle bakıp mı koyuyorlarnasıl oluyor ki öyle?
Bana da ilk madalyon hastalığı dediler, sonra başka bişi daha dediler unuttum, sonra özel bi hastanede biyopsi yapıldı sedef dendi.
Emin ol pek fark yok Bitanem ikisi arasında.5 6 yıl egzama dediler
Ben de emin değilim![]()
Arkadaşlar merhaba
Ben 29 yaşında 2 çocuk annesi bi kadınım şimdi size biraz saçma gelecek ama benim dersim şu ben çok zayıfım her gören ayyy ne kadar zayıfsın az kilo al falan diyo ( 47) kilom boyum da yok kısayım yanı ufak tefek biriyim daha önce bunu hiç sorun etmedim ama şu sıralar çok takmaya başladım. Biraz kadın gibi olmak istiyorum ben bildiğiniz çocuk gibi duruyorum.
Belki ne güzel işte falan diyeniniz olcak ama değil işte ayrıca Sedef hastalığım var vücudumu hiç sevmiyorum
Kilo İçin Öner’iniz var mı doktora git demeyin gittim ama bizde genetik olduğu İçin çok etkisini göremedim en fazla 2/3 kilo
Ciddi anlamda yorumlarınızı bekliyorum hepinize teşekkür ederim![]()
Acaba nbenimki demi egzamaBenim başımdaki de öyle
Kabuk kabuk
Buna kimi doktor sedef kimi doktor egzama dedi