- 17 Ağustos 2011
- 25.586
- 162.703
- 798
- Konu Sahibi senguler0011
-
Sen kaç daha squat grubumuzdanE çok zayıf değilsiniz ki.
Boyunuza göre gayet iyi kilonuz.
Ben 160 ım yıllarca 45 kiloydum çocuk gibi falan da değildim. 2 çocuktan sonra 50 oldum. 1.5 senelik pandemi sonucu henüz tartılmadımsonuçla yüzleşmek istemiyorum.
Yıyıp yıyıp kılo almasam neler yerdım varya .Benımde kocaman bır portakal gıbı goguslerım var :):)Arkadaşlar merhaba
Ben 29 yaşında 2 çocuk annesi bi kadınım şimdi size biraz saçma gelecek ama benim dersim şu ben çok zayıfım her gören ayyy ne kadar zayıfsın az kilo al falan diyo ( 47) kilom boyum da yok kısayım yanı ufak tefek biriyim daha önce bunu hiç sorun etmedim ama şu sıralar çok takmaya başladım. Biraz kadın gibi olmak istiyorum ben bildiğiniz çocuk gibi duruyorum.
Belki ne güzel işte falan diyeniniz olcak ama değil işte ayrıca Sedef hastalığım var vücudumu hiç sevmiyorum
Kilo İçin Öner’iniz var mı doktora git demeyin gittim ama bizde genetik olduğu İçin çok etkisini göremedim en fazla 2/3 kilo
Ciddi anlamda yorumlarınızı bekliyorum hepinize teşekkür ederim
Ya buna bende çok şaşırdım ama gideceğim16 yıldır sedef hastasıyım
Hiç bir doktor bana immunoloğa git demedi desem
Ben şok şu anda
Hep dermatoloğa gittim
Biraz rahatlatsa bana yeter aslındaBende aynı kilodayım stres sıkıntı üzüntü sonucu bende sedef hastasıyım herşeyi kafaya takan biriyim.Ama sana şunu söyleyebilirim bebe bisküvisi muz karışımını duymuşsunuzdur deneyin belki faydası olur sipraktin şurup diye hatırlıyorum onu da kullandım çok uyku yaptı kafanıza takmayın ki yeni kabukcuklar çıkmasın başkalarının dediklerini de umursamayin başkaları hep konuşur zaten.sedefi de takmayın.benimde hemen hemen her yerimde var kardeş kardeş yasiyiruz biz kabuklarımla
Dermatoloji bakıyor zaten :)16 yıldır sedef hastasıyım
Ben şok şu anda
Hep dermatoloğa gittim
Teknik olarak evet ama ben zaten çok değil 4/5 kg istiyorumBence hiç zayıf değilsiniz. 155 boya 47 kg fazla bile teknik olarak.
Sende de mi var?Bir önerim var.Sanırım bir 8-10 sene olmuşdur.Saçlı derimde var.İlaçlar geçirmedi.Bıraktım temelli azdı.Saçımda kepek/konak,kaşiıntı...1-1,5 ay önce gene doktora gittim.2 damla verdi.Birde kaşıntısı için sensiderm fayda edermi dedim.Eder dedi.Hergün duşdan yaklaşık 2 saat önce sürdüm.Kaşıntı kalmadığı gibi kepek/konaklarında kazıdı attı.16 yıldır sedef hastasıyım
Ben şok şu anda
Hep dermatoloğa gittim
Yıllardır kocakarı ilaçlarından tut doktor karışımlarına kadar denemediğim şey kalmadıSende de mi var?Bir önerim var.Sanırım bir 8-10 sene olmuşdur.Saçlı derimde var.İlaçlar geçirmedi.Bıraktım temelli azdı.Saçımda kepek/konak,kaşiıntı...1-1,5 ay önce gene doktora gittim.2 damla verdi.Birde kaşıntısı için sensiderm fayda edermi dedim.Eder dedi.Hergün duşdan yaklaşık 2 saat önce sürdüm.Kaşıntı kalmadığı gibi kepek/konaklarında kazıdı attı.Yanlız doktorun verdiği ilaçlara devam ediyorum.
38 yaşındayım 30 uma kadar hep 47 48 aralığındaydım..21 yaşında kızımı 59 kilo ile doğurdum 2 ay sonra 40 a düştüm...(sıkıntılı bir süreçti)Arkadaşlar merhaba
Ben 29 yaşında 2 çocuk annesi bi kadınım şimdi size biraz saçma gelecek ama benim dersim şu ben çok zayıfım her gören ayyy ne kadar zayıfsın az kilo al falan diyo ( 47) kilom boyum da yok kısayım yanı ufak tefek biriyim daha önce bunu hiç sorun etmedim ama şu sıralar çok takmaya başladım. Biraz kadın gibi olmak istiyorum ben bildiğiniz çocuk gibi duruyorum.
Belki ne güzel işte falan diyeniniz olcak ama değil işte ayrıca Sedef hastalığım var vücudumu hiç sevmiyorum
Kilo İçin Öner’iniz var mı doktora git demeyin gittim ama bizde genetik olduğu İçin çok etkisini göremedim en fazla 2/3 kilo
Yağ-kas oranı çok değiştiriyor görüntüyü. Mesela 170 boyunda 50 kilo olup normal görünen insanlar da var 155 boyunda 45 kilo olup çok zayıf görünen de. Bazı insanların kemikleri ince oluyor yağ oranı da azsa daha zayıf görünüyor. Burdaki yorumların mantığına göre 155 boyunda birinin zayıf sayılması için 30 kilo olması lazım halbuki öyle bir durumda iskelete dönüşür.E çok zayıf değilsiniz ki.
Boyunuza göre gayet iyi kilonuz.
Ben 160 ım yıllarca 45 kiloydum çocuk gibi falan da değildim. 2 çocuktan sonra 50 oldum. 1.5 senelik pandemi sonucu henüz tartılmadımsonuçla yüzleşmek istemiyorum.
Geceleri yatmadan yemek ye ve kola iç abur cubur falan ağzın boş durmasın akşamları. Alırsın zaten kiloArkadaşlar merhaba
Birde d vitamin eksikliği var takviye için ilaç alıyorum.Sende de olabilir mi eksiklik.?Son gittiğim doktor d vitamini sormuşduYıllardır kocakarı ilaçlarından tut doktor karışımlarına kadar denemediğim şey kalmadı
Ekran görüntüsü aldım. Bir de bunu deneyeceğim :)
Gebelik sürecinde kullandımBirde d vitamin eksikliği var takviye için ilaç alıyorum.Sende de olabilir mi eksiklik.?Son gittiğim doktor d vitamini sormuşdu
Egzama mı sedef mi var sende:)Gebelik sürecinde kullandım
Şu an eksik değildir ama egzama devam ediyor :/
Kilo almak için diyetisyene gitmenizi öneririm. Sağlıklı bir şekilde ideal kilonuza ulaşırsınız. Ayrıca fitness salonlarında hocalar yardımcı oluyor.Arkadaşlar merhaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?