Dert Etmeye Başladım

Sen kaç daha squat grubumuzdan

Yıyıp yıyıp kılo almasam neler yerdım varya .Benımde kocaman bır portakal gıbı goguslerım var :):)

Bende aynı kilodayım stres sıkıntı üzüntü sonucu bende sedef hastasıyım herşeyi kafaya takan biriyim.Ama sana şunu söyleyebilirim bebe bisküvisi muz karışımını duymuşsunuzdur deneyin belki faydası olur sipraktin şurup diye hatırlıyorum onu da kullandım çok uyku yaptı kafanıza takmayın ki yeni kabukcuklar çıkmasın başkalarının dediklerini de umursamayin başkaları hep konuşur zaten.sedefi de takmayın.benimde hemen hemen her yerimde var kardeş kardeş yasiyiruz biz kabuklarımla

Biraz rahatlatsa bana yeter aslında

boyum 1.57 ve 48 kiloyum. duzenli spor yapiyorum, celimsiz de durmuyorum. boyunuza gore kilonuz gayet ideal sizin. spor yapip duzenli beslenin farki gorursunuz.

boy kilo oranınız gayet iyi. etraftaki insanlar hep konuşur. bence bundan fazlasını almaya uğraşmayın. ben de zayıftım, herkes kilo al diyordu, sonra sinir haplarıyla kilom fırlayınca herkes suspus.boş boş laflar işte.

16 yıldır sedef hastasıyım
Hiç bir doktor bana immunoloğa git demedi desem
Ben şok şu anda
Hep dermatoloğa gittim
Sende de mi var?Bir önerim var.Sanırım bir 8-10 sene olmuşdur.Saçlı derimde var.İlaçlar geçirmedi.Bıraktım temelli azdı.Saçımda kepek/konak,kaşiıntı...1-1,5 ay önce gene doktora gittim.2 damla verdi.Birde kaşıntısı için sensiderm fayda edermi dedim.Eder dedi.Hergün duşdan yaklaşık 2 saat önce sürdüm.Kaşıntı kalmadığı gibi kepek/konaklarında kazıdı attı.Yanlız doktorun verdiği ilaçlara devam ediyorum.

Yıllardır kocakarı ilaçlarından tut doktor karışımlarına kadar denemediğim şey kalmadı
Ekran görüntüsü aldım. Bir de bunu deneyeceğim :)

38 yaşındayım 30 uma kadar hep 47 48 aralığındaydım..21 yaşında kızımı 59 kilo ile doğurdum 2 ay sonra 40 a düştüm...(sıkıntılı bir süreçti)
Neyse şimdi 59 kiloyum asla veriyorum
Zayıf olmak gibisi yok

Yağ-kas oranı çok değiştiriyor görüntüyü. Mesela 170 boyunda 50 kilo olup normal görünen insanlar da var 155 boyunda 45 kilo olup çok zayıf görünen de. Bazı insanların kemikleri ince oluyor yağ oranı da azsa daha zayıf görünüyor. Burdaki yorumların mantığına göre 155 boyunda birinin zayıf sayılması için 30 kilo olması lazım halbuki öyle bir durumda iskelete dönüşür.

Geceleri yatmadan yemek ye ve kola iç abur cubur falan ağzın boş durmasın akşamları. Alırsın zaten kilo

Boyun kısa olduğu için aslında bu sorun. 150 cm civarlarında bile olsan çok zayıf değilsin. Sağlıklı beslenip spor yaparak kas oranını arttırıp daha dolgun görünebilirsin sadece. 175 boyum 56 kiloyum hiçte çok zayıf değilim yani.

Kilo almak için diyetisyene gitmenizi öneririm. Sağlıklı bir şekilde ideal kilonuza ulaşırsınız. Ayrıca fitness salonlarında hocalar yardımcı oluyor.
Sedef hastalığına gelince eşimin dizlerinde ve dirseklerinde eklem yerlerinde vardı hiçbir ilaç fayda vermedi kısa bir süre geçiyor sonra tekrar oluşuyordu. Reishi mantarı içeren bir diş macunumuz vardı bu mantar şifa olur belki dedi sürekli kullandı yıkadı. Şu an yok... tamamen doğal kimyasal olmadığı için size anlattım. Geçmiş olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…