Dert mi bilmem....

crayz23

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Mayıs 2010
26
0
86
İzmir
merhaba arkadaşlar ben söze nasıl başlayacağımı bilemiyorum.eşimle 6 yıllık evliyiz 18 aylık bir kızımız var çook mutlu, birbirine deliler gibi aşık bir çiftiz. gün içinde 5- 6 defa muhakkak telefon görüşmesi yapar, mesajlaşırız.evlendiğimiz günden beri herkes ilişkimize gıpta ile bakar. neyse uzatmayayım benim sıkıntım eşimin hamileliğimden beri cinsel anlamda benden uzaklaşması,ilk zamanlar beni hırpalamak istemediğini düşünüp anlayışlı davrandığını düşünüp onu takdir bile etmiştim.doğum sonrası da öyle, ama bu nedense hep böyle gitmeye devam etti. ikimiz de öğretmeniz ve çok yoğunuz onun akşamları da toplantıları oluyor çocukta geç yatıyor, bütün kış bebeğimizi annemlere evimizden yarım saatlik mesafedeki evlerine götürdük(annem büyük fedakarlık yapıp evde hem babama hem babaanneme hem de kızıma baktı)oradan tekrar beni evin önüne geri bırakırdı ben 1 saatlik yol daha giderdim.akşamları da aynı şekilde bir gün bile öflemeden beni aldı götürdü.bize çok düşkündür.neyse hep bunların yorgunluğundan çok fazla önemsemedim ama rahata kavuşunca baktım yine aynı haftada 1. 2 hafta da 1.kafamda soru işaretleri olmaya başladı artık beni istemiyor mu acaba diye,konuştum "hayatım artık beni istemiyor musun,ne oluyor bi sıkıntı mı var" diye sordum "hayır bitanem yorgunluk,yoğunluk" dedi.ama ben inanamıyorum nedense çok canım sıkılıyor.sizce ne yapmalıyım....onu çok seviyorum,sevgisinden de hiç şüphem yok ama içten içe kendimi yiyorum.

emin ol yoğunluk yorgunluk ve yeni bebeğin etkisi bebek emmeyi bıraktıktan sonra düzelecek eğer emmeyi bıraktıysa 2-3 yaş gibi düzelir benim kızım 4.5 yaşında 2 senedir falan eskisinden de iyiyiz sadece cinsel anlamda değil her anlamda....

canim bence sorun yapicak bisey yok yani haftada bir gayet normal yada 2 haftada bir diyosun....esinin dedigi gibi yoguluktandir. oluyor yani sonucta is yogun olunca bazen insan birbirinin yüzünü zor görüyor.

Değişip değişmediğinin farkına en iyi sen varabilirsin.Hamileyken seni zorlamak istememiş olabilir.Yoğunluk haliylede yorgunlukda buna etki yapmıştır.Eşiniz yoğun siz bebekli kolay değil.Kısaca örnek vereyim bazı akşamlar birbirimizi çok arzuluyoruz ama çoluk çocuk derken onları uyutucaz derken bi bakıyoruz ki biz uyumuşuz :1: Size karşı isteksiz değilse(haftada 1 bile olsa o anki yaşadıklarınızdan anlarsınız) çok sorun etmeyin düzelecektir ama dediğim gibi size soğuksa cinsel anlamda onu ayrı değerlendirmek lazım.

Değişip değişmediğinin farkına en iyi sen varabilirsin.Hamileyken seni zorlamak istememiş olabilir.Yoğunluk haliylede yorgunlukda buna etki yapmıştır.Eşiniz yoğun siz bebekli kolay değil.Kısaca örnek vereyim bazı akşamlar birbirimizi çok arzuluyoruz ama çoluk çocuk derken onları uyutucaz derken bi bakıyoruz ki biz uyumuşuz :1: Size karşı isteksiz değilse(haftada 1 bile olsa o anki yaşadıklarınızdan anlarsınız) çok sorun etmeyin düzelecektir ama dediğim gibi size soğuksa cinsel anlamda onu ayrı değerlendirmek lazım.[/QUOTE

çok teşekkür ediyorum içimi çok rahatlattın bana karşı isteksizliğini hiç görmedim galiba kendimi silkelemem lazım tekrar teşekkürler.

emin ol yoğunluk yorgunluk ve yeni bebeğin etkisi bebek emmeyi bıraktıktan sonra düzelecek eğer emmeyi bıraktıysa 2-3 yaş gibi düzelir benim kızım 4.5 yaşında 2 senedir falan eskisinden de iyiyiz sadece cinsel anlamda değil her anlamda....

evet bebeğim emiyor ondan kaynaklanabileceğini hiç düşünmemiştim çok sağol,inşallah hepimiz için herşeyin en güzeli olur.

canim bence sorun yapicak bisey yok yani haftada bir gayet normal yada 2 haftada bir diyosun....esinin dedigi gibi yoguluktandir. oluyor yani sonucta is yogun olunca bazen insan birbirinin yüzünü zor görüyor.

çok sağolun ya içimi baya rahatlattınız.

aynı durumu bebeğim doğduğunda bende yaşadım kesinlikle 2 yaşını geçtikten sonra yani emmeyi bıraktıktan sonra herşey eskisi gibi oluyor :))

evet bebeğim emiyor ondan kaynaklanabileceğini hiç düşünmemiştim çok sağol,inşallah hepimiz için herşeyin en güzeli olur.

bebeğin emmesi çok etkili inan uyanacak derdiyle insan strese giriyor uyanırsa hemen duş alıp emzirmek lazım duş alana kadar bebeği oyalamak babaya düşüyor o sırada erkekte bayanda çok zorlanıyor ben kendimden biliyorum çok zor bir dönem sen üzülme emzirme olayı bitince kafada bedende rahatlıyor uykusuzluk stres bu durumların en büyük düşmanı ondandır kesinlikle takma kafana...

Back
X