• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dert mi bu simdi ?

Hem benimle buluşuruz diye konuşup hem aynı güne "kaynanasıgili" çağırmışlar :KK70: ve benim haberim yok. Yani o gün kesinleşse ben ekilmiş olucam.

Pessssss:)

Allah libidonun, dostu unutturmayanını versin :KK53:

Oyy hiç açma bu mevzuyu iki kez ekilip hala bulusalim dediğinde olur nerde diyen insandim ben:KK14:

Bu kiz nasil uzdu beni ya ölse ben gibi dost bulamaz bi daha:KK51:

Allahtan benimki ezikti ders okul eğitim konularinda akli fikri hep evlenmekteydi:KK48::KK48:
Seninki bildiğin kiskançmiş ve alenen de belli etmiş :KK54:
Kız o iki yıllık mezunu yahu:) ben o dönem mezun değildim henüz devamdı okulum. İki yıllık olmadığım içüün:KK59: o da bana "mezuuunlar yapabiliyo" demişti:KK53: yani ben henüz üni mezunu değil de öğrencisiyim ya, o iki yıllığı nimetten sayıp kendine üni mezunu demişti:KK48:

Not: önlisanslae alınmasın:KK16: önlisans da okudum ben:KK60:

Kız o iki yıllık mezunu yahu:) ben o dönem mezun değildim henüz devamdı okulum. İki yıllık olmadığım içüün:KK59: o da bana "mezuuunlar yapabiliyo" demişti:KK53: yani ben henüz üni mezunu değil de öğrencisiyim ya, o iki yıllığı nimetten sayıp kendine üni mezunu demişti:KK48:

Not: önlisanslae alınmasın:KK16: önlisans da okudum ben:KK60:

Tamam tamam simdi anladim :KK48:
Sen de buna iyi sabretmişsin valla ya :KK47:

Bende önlisansim :KK70:

Back
X