evet bu fikrinizi değerlendireceğim mutlaka yani gün aşırı görüşme fikrini. aslında daha önce denedim ama benim yurdum 1 sokak ötede onun evine yaşadığım şehirde okumuyorum bu yüzden okuldan çıkınca mutlaka boş vaktim oluyor belki bi kursa filan yazılmalıyım gün aşırı görüşme istegimi onu görmek istemiyorum gibi de algılayabilir uygun bir bahane gerekiyor.
tanıştırma konusunda haklı olabilirsiniz ama en azından benim şahsi fikrim bi telefonda annesiyle konuşurken annesinin selam söyle diyebileceği kadar bilgileri olsun isterdim bilemiyorum haklı olabilirsiniz
Yani şöyle kendimden anlatayım bu durumu.
3 hafta önce haftada 4 gün görüştük, ay bana gına geldi valahi

Hergün hazırlan, dışarı çık, aynı yemekler sohbetler vs vs...
Halbuki araya zaman girdiğinde benim de yaşadığım, ona anlatmak istediğim şeyler oluyor, onun da aynı şekilde.
O yüzden az görüştüğümüz zamanlar sürekli bıcır bıcır konuşuruz, şakalaşırız, laf lafı açar, yapacaklarımız birikir zaman yetiştiremeyiz.
Anladığım kadarıyla ikiniz de dingin insanlarsınız ve bu durumu değiştirmek gerçekten sizin elinizde.
Benim de sevgilim öyleydi, ama çekiştire çekiştire oraya buraya götürerek yok sinema, sergi, yok arkadaşın kutlaması, mağaza gezmeler falan hop huyu suyu değişti adamın.
Bir de araya şaka yollu sözler girince seni seviyorum demeyen adam onla ilgileneyim diye çocuk taklitleri yapar hale geldi.
Tabiki ilk zamanlar bir tepki alamadım, koca kızsın şımarma der kızardı ama ısrarla devam edince meyvelerimi iyi topladım.
Dediğiniz gibi bir kurs ayarlayın, ya da arkadaşlarınızla daha fazla zaman geçirin.
Birbirinize anlatacak, beraber deneyimleyeceğiniz şeyleriniz kalsın.
Aile konusunu kafanıza hiç takmayın, şaka yollu selam söyleyle başlayın muhabbete.
Eğer devamı gelmiyorsa zaten muhtemelen benim gibi düşünüyordur aile konusunda, zamana bırakın.