dert mi değil mi sizler karar verin.

Aileyle tanıştırmak konusunu değil bence yanına daha az geldiğini, sevdiğini dile getirmemesini ve boş boş bakışları konuşmalısın bence...:ssz:

aslında konuşmayı denedim ama yok öyle bir şey dedi. zaten "evet aşkım doğru söylüyorsun bu aralar biraz ilgisiz davrandım ama mutlaka telafi edeceğim" gibi bir erkek konuşmasını hiç birimiz hayal edemiyoruzdur. yok dedi kestirdi ama böyle böyle dedim sen kuruntu yapıyo olabilirsin dedi bende haklı olabilir diye üstelemedim ama hala aynı fikirdeyim onun açısından düşündüğümde de kendime hak veriyorum bilmiyorum kendi tarafımı tutuyorda olabilirim dışardan bi gözle bakamıyorum :31:

biz aslında ilk zamanlar hep arkadaşlarımızla bir şeyler yapıyorduk şimdi hep ikimiziz ama sıkılmıyoruz zaten geziyoruz tozuyoruz ama iki arkadaşta eğlenip gezip tozabilir iki sevgili de ikisi arasındaki farkı artık hissedemiyorum ben

İşte bu yüzden kalabalık gruplara girin.
Yani çift olduğunuzu öyle bir yerde daha fazla hissedebilirsiniz, sizi birbirinize bağlayacak şeyler yapın.
Bu arada hergün görüşmek bana biraz fazla geldi.
Ben sevgilimle işleri dolayısıyla haftada bir görüşüyorum o da çok az ama ne bileyim, hergün hergün sıkılırım açıkçası.
En azından gün aşırı görüşmeyi deneyin, hem konuşacaklarınız birikir hem de araya özlem girer.
Görüştüğünüz zamana kadar heyecanlanır, beklersiniz.

Aile meselesinde ben 6.yılımda yani bu yıl tanıştım.
Hiç abartılacak bir tarafı yok, bana kalsa hala daha tanışmazdım da.
O benim sadece annemle 1 kere tanıştı, evimize davet ettik onun ısrarı ile.
Demek istediğim o ki, ben de istemem öyle tanışılsın görüşülsün ama bu sevgilimle planlar yapmadığım anlamına gelmiyor.
Sizi istemediğini veyahut gelecek planlarında olmadığınızı düşünmeyin.
Belki sevgiliniz de benim gibi bir evlenme teklifi olup da sadece izin isteme kısmında ailelerin devreye girmesinden yana bir insandır, kim bilir?:44:

Bizim 3.senemiz ve sürekli mıç mıç yapıyoruz , Sürekli bana aşıkını söylüuoyor bende aynı şekilde Yani sadece filimlerde değil.. :1:

o kaprisler adam boyle suskunken bence dahada sogutur susturur. :24:

:45::45::45::45::45::45:

Aynı fikirdeyim...
Ben de muck muck olmayan ilişkiden sıkılırım.
Hatta bence yıllar geçtikçe daha da alışıyor insan yanındakinin kokusuna,tenine...
Hiç kopamıyor.

Sorgulama aşamasındasın şu an... bence aranızda her ne yaşanmışsa bitmiş ve sadece var olan bir alışkanlığı devam ettirmeye çalışıyormuşsunuz gibi. Biraz ayrı kalın eğer bu ayrı kaldığınız sürede onu özlemiyorsan, onsuz yapamam diyemiyorsan durup, bir düşün derim.

onsuz yapamam diyemiyorum ben bunu kimse için diyemem çok duygusal bi insan değilimdir. psikolojim bu konuda zayıf değil ama ortada ayrılmak için bir sebep göremiyorum düşüncenize çok teşekkr ederim ama kendi açımdan baktığımda çözülemeyecek bi problem göremiyorum sadece nasıl çözeceğimi bilemiyorum bu 2 sorunumu da

Çocuk olunca ne olcak anlamadım :44:

işte canım onuda mıcık mıncık seversiniz yetişkin olsa bile:1:
yani sevgiyi gösterme şekliniz öyledir karakteren
ama her insan öyle değilki
öyle değil diyede bu karşısındakini sevmediği anlamına gelmez, yani yapı meselesi

aslında konuşmayı denedim ama yok öyle bir şey dedi. zaten "evet aşkım doğru söylüyorsun bu aralar biraz ilgisiz davrandım ama mutlaka telafi edeceğim" gibi bir erkek konuşmasını hiç birimiz hayal edemiyoruzdur. yok dedi kestirdi ama böyle böyle dedim sen kuruntu yapıyo olabilirsin dedi bende haklı olabilir diye üstelemedim ama hala aynı fikirdeyim onun açısından düşündüğümde de kendime hak veriyorum bilmiyorum kendi tarafımı tutuyorda olabilirim dışardan bi gözle bakamıyorum :31:

Bence sen haklısın o değil.
Dışarıdan bakmanın gereği yok ki...
Öyle hissediyorsan zaten içindeyken hissedersin bunu.
Tensel temasınız nasıl?
Yani el tutma,eli omza,bele atma vs.?

işte canım onuda mıcık mıncık seversiniz yetişkin olsa bile:1:
yani sevgiyi gösterme şekliniz öyledir karakteren
ama her insan öyle değilki
öyle değil diyede bu karşısındakini sevmediği anlamına gelmez, yani yapı meselesi
Hım.. evet evet katılıyorum :46::46:

Aynı fikirdeyim...
Ben de muck muck olmayan ilişkiden sıkılırım.
Hatta bence yıllar geçtikçe daha da alışıyor insan yanındakinin kokusuna,tenine...
Hiç kopamıyor.
yanii zaman geçtikçe dahada insan alışıyor sürekli dokunmak istiyor keşfedilmek tamamlnmış nelerden hoşlandıgını bılıyorsun çok daha mutlu oluna bilir artık:16:

İşte bu yüzden kalabalık gruplara girin.
Yani çift olduğunuzu öyle bir yerde daha fazla hissedebilirsiniz, sizi birbirinize bağlayacak şeyler yapın.
Bu arada hergün görüşmek bana biraz fazla geldi.
Ben sevgilimle işleri dolayısıyla haftada bir görüşüyorum o da çok az ama ne bileyim, hergün hergün sıkılırım açıkçası.
En azından gün aşırı görüşmeyi deneyin, hem konuşacaklarınız birikir hem de araya özlem girer.
Görüştüğünüz zamana kadar heyecanlanır, beklersiniz.

Aile meselesinde ben 6.yılımda yani bu yıl tanıştım.
Hiç abartılacak bir tarafı yok, bana kalsa hala daha tanışmazdım da.
O benim sadece annemle 1 kere tanıştı, evimize davet ettik onun ısrarı ile.
Demek istediğim o ki, ben de istemem öyle tanışılsın görüşülsün ama bu sevgilimle planlar yapmadığım anlamına gelmiyor.
Sizi istemediğini veyahut gelecek planlarında olmadığınızı düşünmeyin.
Belki sevgiliniz de benim gibi bir evlenme teklifi olup da sadece izin isteme kısmında ailelerin devreye girmesinden yana bir insandır, kim bilir?:44:

evet bu fikrinizi değerlendireceğim mutlaka yani gün aşırı görüşme fikrini. aslında daha önce denedim ama benim yurdum 1 sokak ötede onun evine yaşadığım şehirde okumuyorum bu yüzden okuldan çıkınca mutlaka boş vaktim oluyor belki bi kursa filan yazılmalıyım gün aşırı görüşme istegimi onu görmek istemiyorum gibi de algılayabilir uygun bir bahane gerekiyor.
tanıştırma konusunda haklı olabilirsiniz ama en azından benim şahsi fikrim bi telefonda annesiyle konuşurken annesinin selam söyle diyebileceği kadar bilgileri olsun isterdim bilemiyorum haklı olabilirsiniz

Siz sevgiliden çok arkadaş olmuşsunuz o duyguyu bilirim zaten böyle devam ederse ya siz son bulmasını isteyeceksiniz ya da o... önce kendinize şunu sorun onu seviyor muyum aşık mıyım bir de onun sevip sevmediğini anlamaya çalışın ve en önemlisi onunla açık açık konuşun. En azından ciddi bir ilişkinizin olduğunu bilirsiniz dediğiniz gibi evlilikle ilgili acele etmeniz gereken bi konu yok ama en azından siz de önünüzü görürsünüz. eğer bu şekilde devam edip ileride bir sonuca varmayacaksa zaten neden yıllarca ona emek verip yanında kalasınız siz de hayatınıza bakarsınız.

Ne yalan söyleyeyim görüşmeyi azaltmak konusuna katılmıyorum.
Eğer elde imkanlar varsa her an görüşülmeli.
İnsan zaten seviyorsa yanından ayrılırken bile özlüyor...
Hele ki şimdi soru işaretli bir ilişkide görüşmeleri azaltmak arayı daha da soğutur diye korkarım..

Bence sen haklısın o değil.
Dışarıdan bakmanın gereği yok ki...
Öyle hissediyorsan zaten içindeyken hissedersin bunu.
Tensel temasınız nasıl?
Yani el tutma,eli omza,bele atma vs.?

yok o konuda bir sorunumuz yok hatta onun tuhaf bir huyu vardır beni hep elimi yüzümü sıkıp tokatlayarak öprerek sever bende hiç hoşlanmam yapım gereği soğuk bir insanım. ama benim asıl derdim sevme şekli ya da elimi tutması değil eskisi gibi bakmıyor boş boş bakıyor artık. nasıl anladın demeyin hissediyor insan eskiden ben kafamı aniden çevirdiğimde bana bakarken yakalardım içten içe öyle sevinirdim ki şimdi öyle değil bilmiyorum bu da dert mi demeyin ben çok dert edindim bana istediği kadar güzel söz söylesin ama artık öyle bakmıyor bunu bilmek beni çok üzüyor ve elimden bir şey gelmiyor

Cümlelerinden anladığım üzere,aranızdaki aşk yerini alışkanlığa bırakmış gibi. Yanılıyor olabilirim tabiki de. Heyecan bitmiş,aşk bitmiş. Mesela ufak bir süpriz yapsan ona,minik bir hediye alsan manevi değeri yüksek olan? Biraz farklılık olmaz mı? Bende açıkçası mıç mıç ilişkileri pek sevmem her dakika aşkım bebeğim hayatımın anlamı sensiz ölürüm ben demek bana tuhaf geliyor. Her gün görüşmek yerine haftada bir veya iki kez görüşün böylelikle birbirinizi ozlersiniz hevesle buluşma yerine gidersiniz. Beraber salıncağa binin,pamuk şeker bile yiyebilirsiniz lunaparka gidebilirsiniz. Bunları sadece çocuklar yapmaz değil mi? Değişiklik olur sizin için. Biraz ilişkiniz hakkında konuşun sen aç konuyu. Ne olacak bizim sonumuz de şakayla karışık bakalım ne cevap verecek. Planlar yapın.. Eğer bunlarda işe yaramıyorsa ayrılmak tek çözüm. Çünkü aşk,heyecan olmadan sıkıcı bir ilişkiyi kim yurutebilir ki? Bence içinden geçen her seyi dallandırıp budaklandırmadan konuş eminim ki ise yarayacaktır sana belli etmese bile gece kafasını yastığa koyduğunda illa ki düşünecek kafasında tartacak. Aile tanışmasına gelince çekinmiş olabilir, bende pek sevinememiştim heyecandan stresten. Kısacası birbirinizi ozleyin uzak kalarak tabi arayı açmadan.

Ne yalan söyleyeyim görüşmeyi azaltmak konusuna katılmıyorum.
Eğer elde imkanlar varsa her an görüşülmeli.
İnsan zaten seviyorsa yanından ayrılırken bile özlüyor...
Hele ki şimdi soru işaretli bir ilişkide görüşmeleri azaltmak arayı daha da soğutur diye korkarım..

ben ne yapacağımı şaşırdım an itibariyle :37:

bence ilişkide arkadaş olmak herşeyden önemli, önce arkadaş olmazsanız evlenince gelir konu açarsın çok yanlızım diye

yok o konuda bir sorunumuz yok hatta onun tuhaf bir huyu vardır beni hep elimi yüzümü sıkıp tokatlayarak öprerek sever bende hiç hoşlanmam yapım gereği soğuk bir insanım. ama benim asıl derdim sevme şekli ya da elimi tutması değil eskisi gibi bakmıyor boş boş bakıyor artık. nasıl anladın demeyin hissediyor insan eskiden ben kafamı aniden çevirdiğimde bana bakarken yakalardım içten içe öyle sevinirdim ki şimdi öyle değil bilmiyorum bu da dert mi demeyin ben çok dert edindim bana istediği kadar güzel söz söylesin ama artık öyle bakmıyor bunu bilmek beni çok üzüyor ve elimden bir şey gelmiyor

"Yapım gereği soğuğum" demişsiniz ya..
Belki de erkek arkadaşınızın size mesafeli durmasının sebebi budur..
Belli ki onun yapısı pek soğuk değil..

evet bu fikrinizi değerlendireceğim mutlaka yani gün aşırı görüşme fikrini. aslında daha önce denedim ama benim yurdum 1 sokak ötede onun evine yaşadığım şehirde okumuyorum bu yüzden okuldan çıkınca mutlaka boş vaktim oluyor belki bi kursa filan yazılmalıyım gün aşırı görüşme istegimi onu görmek istemiyorum gibi de algılayabilir uygun bir bahane gerekiyor.
tanıştırma konusunda haklı olabilirsiniz ama en azından benim şahsi fikrim bi telefonda annesiyle konuşurken annesinin selam söyle diyebileceği kadar bilgileri olsun isterdim bilemiyorum haklı olabilirsiniz

Yani şöyle kendimden anlatayım bu durumu.
3 hafta önce haftada 4 gün görüştük, ay bana gına geldi valahi:9:
Hergün hazırlan, dışarı çık, aynı yemekler sohbetler vs vs...
Halbuki araya zaman girdiğinde benim de yaşadığım, ona anlatmak istediğim şeyler oluyor, onun da aynı şekilde.
O yüzden az görüştüğümüz zamanlar sürekli bıcır bıcır konuşuruz, şakalaşırız, laf lafı açar, yapacaklarımız birikir zaman yetiştiremeyiz.

Anladığım kadarıyla ikiniz de dingin insanlarsınız ve bu durumu değiştirmek gerçekten sizin elinizde.
Benim de sevgilim öyleydi, ama çekiştire çekiştire oraya buraya götürerek yok sinema, sergi, yok arkadaşın kutlaması, mağaza gezmeler falan hop huyu suyu değişti adamın.
Bir de araya şaka yollu sözler girince seni seviyorum demeyen adam onla ilgileneyim diye çocuk taklitleri yapar hale geldi.
Tabiki ilk zamanlar bir tepki alamadım, koca kızsın şımarma der kızardı ama ısrarla devam edince meyvelerimi iyi topladım.

Dediğiniz gibi bir kurs ayarlayın, ya da arkadaşlarınızla daha fazla zaman geçirin.
Birbirinize anlatacak, beraber deneyimleyeceğiniz şeyleriniz kalsın.

Aile konusunu kafanıza hiç takmayın, şaka yollu selam söyleyle başlayın muhabbete.
Eğer devamı gelmiyorsa zaten muhtemelen benim gibi düşünüyordur aile konusunda, zamana bırakın.

Cümlelerinden anladığım üzere,aranızdaki aşk yerini alışkanlığa bırakmış gibi. Yanılıyor olabilirim tabiki de. Heyecan bitmiş,aşk bitmiş. Mesela ufak bir süpriz yapsan ona,minik bir hediye alsan manevi değeri yüksek olan? Biraz farklılık olmaz mı? Bende açıkçası mıç mıç ilişkileri pek sevmem her dakika aşkım bebeğim hayatımın anlamı sensiz ölürüm ben demek bana tuhaf geliyor. Her gün görüşmek yerine haftada bir veya iki kez görüşün böylelikle birbirinizi ozlersiniz hevesle buluşma yerine gidersiniz. Beraber salıncağa binin,pamuk şeker bile yiyebilirsiniz lunaparka gidebilirsiniz. Bunları sadece çocuklar yapmaz değil mi? Değişiklik olur sizin için. Biraz ilişkiniz hakkında konuşun sen aç konuyu. Ne olacak bizim sonumuz de şakayla karışık bakalım ne cevap verecek. Planlar yapın.. Eğer bunlarda işe yaramıyorsa ayrılmak tek çözüm. Çünkü aşk,heyecan olmadan sıkıcı bir ilişkiyi kim yurutebilir ki? Bence içinden geçen her seyi dallandırıp budaklandırmadan konuş eminim ki ise yarayacaktır sana belli etmese bile gece kafasını yastığa koyduğunda illa ki düşünecek kafasında tartacak. Aile tanışmasına gelince çekinmiş olabilir, bende pek sevinememiştim heyecandan stresten. Kısacası birbirinizi ozleyin uzak kalarak tabi arayı açmadan.

k konuşmayı tekrar deneyeceğim ama o zaman da kendimi çok üsteliyor gibi hissediyorum. kendimi kötü hissetmeden bu konuyu çözmenin bi yolunu bulamazsam mutlaka iletişim yoluna gideceğim başka seçeneğim yok zaten

İyi,güzel...
En azından dokunmayı kesmemiş.. Bu çok güzel.
Ama bakışların donuklaşması kötü tabiii.
Sen de bakmayı kessen.
Mesela ben sevgilime bir şeye kızarım. Barışırız ama illa intikam almak istiyorsam arkadaşlarla hep beraber otururken muhabbet açarım ahahahhihihi diye. Arkadaşları gülüyorken onlarla diyalog kurarım daha çok. Benimki çok dellenir ona bakmıyorum diye.
Bir de aniden ona baktın sana bakmıyor mu hiç bozuntuya verme,al eline telefonu bik bik facede falan gez. Erkekler buna da kızar.
Azıcık kızdır da anlasın...

Back
X