- 14 Aralık 2010
- 1.312
- 806
- 323
3yıllık bir ilişkim var bu yıl üniversite son sınıftayım. o kadar durağan bir ilişkim var ki ne mutluluktan öldüğüm oluyor ne de dertten öldüğüm yani hiç bir duyguyu bırakın uçlara gitmeyi ortanın biraz ilerisinde bile tadamıyoruz o kadar durağan. kavgamız gürültümüz hiç olmaz her gün görüşürüz güleriz dertleşiriz ama hiç aman seni ne kadar özledim şöyle aşığım böyle seviyorum muhabbetimiz olmadı olsa belki sıkılırdım bilemiyorum ama insan bazen akmasa da damlasın istiyor. o canlı hayat dolu biri bende neşeli biriyimdir ama ilişkimiz niye böyle durağan bilemiyorum bu sene okulum bitiyor ama evlilikle iilgili konular hiç açılmadı bende okul bitince evlenme delisi değilim ama bunu falanca yıl sonra düşünelim diye konuşmamız benim gelecek planlarım için kolaylık sağlardı bi kez babamla tanıştırayım seneye dedim tamam dedi ama öyle mutluluk belirtiside yoktu ben çekinirim öyle ondan sevinemedim dedi sorunca ama bilmiyorum onun bu heyecansızlığı benimde hevesimi kaçırdı. bende can atıyo gibi görünmek istemiyorum sürekli bu konuları açıp bi yandan da bu konuda ne düşündüğünü bilmek istiyorum. ne yapmalıyım ki bilemedim ben