- 14 Aralık 2010
- 1.312
- 806
- 323
Yani şöyle kendimden anlatayım bu durumu.
3 hafta önce haftada 4 gün görüştük, ay bana gına geldi valahi
Hergün hazırlan, dışarı çık, aynı yemekler sohbetler vs vs...
Halbuki araya zaman girdiğinde benim de yaşadığım, ona anlatmak istediğim şeyler oluyor, onun da aynı şekilde.
O yüzden az görüştüğümüz zamanlar sürekli bıcır bıcır konuşuruz, şakalaşırız, laf lafı açar, yapacaklarımız birikir zaman yetiştiremeyiz.
Anladığım kadarıyla ikiniz de dingin insanlarsınız ve bu durumu değiştirmek gerçekten sizin elinizde.
Benim de sevgilim öyleydi, ama çekiştire çekiştire oraya buraya götürerek yok sinema, sergi, yok arkadaşın kutlaması, mağaza gezmeler falan hop huyu suyu değişti adamın.
Bir de araya şaka yollu sözler girince seni seviyorum demeyen adam onla ilgileneyim diye çocuk taklitleri yapar hale geldi.
Tabiki ilk zamanlar bir tepki alamadım, koca kızsın şımarma der kızardı ama ısrarla devam edince meyvelerimi iyi topladım.
Dediğiniz gibi bir kurs ayarlayın, ya da arkadaşlarınızla daha fazla zaman geçirin.
Birbirinize anlatacak, beraber deneyimleyeceğiniz şeyleriniz kalsın.
Aile konusunu kafanıza hiç takmayın, şaka yollu selam söyleyle başlayın muhabbete.
Eğer devamı gelmiyorsa zaten muhtemelen benim gibi düşünüyordur aile konusunda, zamana bırakın.
birde onu deneyelim çok teşekkür ederim fikirleriniz için. ama biz dingin değiliz ilişki dingin problem bu ikimizde ayrı ayrı şen şakrak insanlarız ama ilişkimiz dingin biraz değişik bi durum