Merhaba.
Dert mi değil mi bilmiyorum gerçekten ama yaklaşık 35 bin tl civarında borcum var. Ailemle yaşıyorum. Asgari ücretli çalışıyorum. 6 ay içinde borcu ödemem gerekiyor. (Tefeci değil merak etmeyin.
)Ailemden kimseden isteyemedim büyük amcam dışında o da olumsuz karşıladı talebimi. 6 ay içinde bitirme çabam ise erkek arkadaşım ile uzun süreli ilişkimiz var. Artık ciddi şeyler olsun istiyor. Elimi taşın altına koysam alacağım o kadar çok şey var ki fiyatlar uçmuş gitmiş. Aylık bir takım giderlerimi çıkarttığımda 6 ayda sadece 12.000 tl ödemiş oluyorum. Kanım çekilmiş gibi hissediyorum bazen. Bazen ise bu kadar düşünme hasta olacaksın yoksa diyorum.
Akşamları çalışıyorum evden bu nedenle ekstra iş bakıyorum oyun ablalığı vs. haklı olarak sigara kullanmayan insan istiyorlar.
Neler yapabilirim?
Yada böyle kötü bir dönem yaşadıysanız nasıl atlattınız?
Net şunun borcu diyemem meblağ için pandemi sürecinde yaşadığımız toplam sıkıntıların bedeli.
Dert mi değil mi diye başlık nedenim ise burada okuduğum dertlerin yanında hafif kalabilir. Buna da şükür.
Dert mi değil mi bilmiyorum gerçekten ama yaklaşık 35 bin tl civarında borcum var. Ailemle yaşıyorum. Asgari ücretli çalışıyorum. 6 ay içinde borcu ödemem gerekiyor. (Tefeci değil merak etmeyin.

Akşamları çalışıyorum evden bu nedenle ekstra iş bakıyorum oyun ablalığı vs. haklı olarak sigara kullanmayan insan istiyorlar.
Neler yapabilirim?
Yada böyle kötü bir dönem yaşadıysanız nasıl atlattınız?
Net şunun borcu diyemem meblağ için pandemi sürecinde yaşadığımız toplam sıkıntıların bedeli.
Dert mi değil mi diye başlık nedenim ise burada okuduğum dertlerin yanında hafif kalabilir. Buna da şükür.