Merhaba arkadaşlar
Birşey danışmak istiyorum sizlere. Daha önce konumda yazmıştım kendi ailemin yanında çocuklarimla kalıyorum bir süreliğine burdayım. Eşim başka şehirde.
Bunları daha önce konuyu okumayanlara ayıp olmasın diye yazdım.
Soruna gelince son haftalarda fazla açık sözlü oldum. Kim ne yapsa eleştiriyorum haksızlık yapılsa bağıra bağıra söylüyorum. Ailem biraz şaşırıyor bu halime. Yani örnek vereyim bir akraba ailemi kullanıyor işlerini yaptırıyor bilerek. Bende kızdım olmaz diye. Tepki vermeme şaşırıyorlar. Çok sinirlisin son zamanlarda diyorlar. Sinirliyim ama bir olay oluyor da sinirleniyorum yani bedavaya herşeye de kızmıyorum. sinir derken de kendimi ifade etmek için sorunu anlatıyorum bazen sesim yükseliyor ama çok değil. Yani sakin biriyimdir her zaman ama etrafımda şu an arıza insan çok fazla sanırım. Yada ben normal değilim işte bunu anlamak için yazdım. Daha önce iki yıl kadar ilaç kullandım panik atak olduğu için o süreçte çok sakindim. O hastalığa bağlıyorlar o yüzden böyle sinirli oldun falan.
Sizce tekrar doktora mi gideyim. Yani daha sakin olmak için gitmem iyi olur mu sizce. "Yorum yapan yapmayan
Herkese huzurlu ömürler diliyorum

"