• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dert mi dert..

Charcoal_sessiz

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Aralık 2016
11
1
1
35
Evet kızlar derdim karakalem.. çalışıyorum çok şükür bir sıkıntım yok. Sadece ek iş istiyorum yetenekliyim isyerindeki arkadaşlarım benden resim cizmemi istiyor portre gibi.bebeğim var Bebeğimi uyutup karakalem yapıyorum yoruluyorum 15 20 kişiye yaptım ücretsiz hemde.. diyorum ki biri benden isterse bende paralı desem utanıyorum. tamam diyip çiziyorum. Nasıl soylemeliyim kibar bi şekilde? Yardımcı olun kızlar
Not : bende acaip özgüven eksikligi var.

Sağ elimde incinme var artık o çok sevdiğim kara kalemi bile yapamıyorum :KK43: deyin.
Kim isterse böyle söyleyin.
*Ha ücretli yapmak istiyorsanız bunu yapan birçok kişi var zaten ücretli olsa herkes sizden istemezdi ki.

Sağ elimde incinme var artık o çok sevdiğim kara kalemi bile yapamıyorum :KK43: deyin.
Kim isterse böyle söyleyin.
*Ha ücretli yapmak istiyorsanız bunu yapan birçok kişi var zaten ücretli olsa herkes sizden istemezdi ki.
Iyi olursan yapabilirsin canım çok güzel oluyor. Ücretli dediğim 20 liralik cok mu pahalı bizim çalışanların durumları iyi dolaylı yoldan istemistim vazgeçti hemen.yapmasam da söylüyor ne zaman cizceksin diyor

Iyi olursan yapabilirsin canım çok güzel oluyor. Ücretli dediğim 20 liralik cok mu pahalı bizim çalışanların durumları iyi dolaylı yoldan istemistim vazgeçti hemen.yapmasam da söylüyor ne zaman cizceksin diyor
(: haha yok sizin için dedim elim incindi artık çizemiyorum deyin diye.
Malesef kimse para verip yaptırmak istemez en iyisi hiç yapmamak.

Back
X