Dert midir ? Acı midir? Bilemedim . :((

Slenderxx

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
8 Mayıs 2016
231
133
103
41
Akıl almak fikir sormak değil de , hani içiniz sıkışır ya kime anlatsam bilemezsiniz . Öyle birşeyler ...

17 yıl önce evlendim . Eşimin lise arkadaşları liseden tanışıp evlenmişler. Kari ve koca ikiside lise arkadaşı . Bense tanıştım çok iyi arkadaş olduk . Hatta evlenince İstanbul a geldiğimden eşimin akraba vs. sinden ziyade bana kardeş yoldaş oldular .Halleri vakitleri yerinde gün görmüş geçirmiş insanlar di.

Ama öyle sıradan bir arkadaşlık değil .Dost olduk kardeş olduk . Çocuğun durmaz beni bunaltir . ( Anne olanlar bilir 2 yaş sendromu ) işyerinden çıkar gelirler bende çocuk bakarlar . Ben işyerinden maaşımı gününde alamam araba kredisi gecikir hemen koşar el verirler. Onların işyeri ortağı ortaklikyan ayrılmak ister hakkini ister . Esim araba anahtarını ruhsatini verir satin arabayi verin parasını gitsin caninizi sıkmayın der.

Saatin 3 unde 5 inde her sorunda birbirimizi arayabildigimiz nadir insanlar . Aslında dostumuz anlaştığımız için değil gerçekten insan gibi insanlar .

Gel zaman git zaman bir inşaat tadilat isleri usta 10 demiş ben 5 e bularım vs derken hiç rızam olmasa da benim çalıştığım inşaat firmasının kalfalarından biri ile gorusmeler vs . ucuza kaparız derken iş patlar ve maddiyattan ziyade omu hakli sen niye onu savundun hiç yoktan yere yılların dostluğu yerini birden görüsmemeye bırakır .

Erkekler aslında biz kadınlardan daha ılımlı sanki . Esim ark i arar görüşelim edelim . Ama eşi set koyar hayır diye . O arasın ilk adım ondan gelsin beklerken arayan 3 / 4 sene geçer . Ama her zmn aklımda takibimde iyiler mi başka ark adresinden bakarım ne paylaşılmış . Keyifleri iyimi sağlıkları iyimi diye

Sonra rüyamda sık sık görmeye baslamalar ve dayanamayıp mail attım. iyimisiniz hoşmusunuz. Gorusmesekte iyi olun dedim . Dualarım sizinle dedim .

5 gün sonra gelen cvp biraz iyimser biraz kötümser anlam veremediğim için cvp vermedim . Eşimin ağzını aradım görsen ne yaparsın diye . Oda kirginim dedi .

Aradan 5 ay geçti ve bir tlf . Erkek olab ark vefat etmiş . Cenazesi şu gün şurada .

Yıllar gecipte cenazede karşılaşmak . Istememis kimsenin haberi olsun hastalığından . 9 ay dir kanser illeriyle savaşıyorlarmis . Herkes onu iyi sağlıklı haliyle hatırlasın istemiş .

Baskasi yaşayıp anlatsa aa kötü olmuş derdim . Ama insan kendi yaşayınca yıllar sonra mezara girişini görünce diyorki . Meğer ne kadar gururumuz bizi esir almış . Ara iste ne olacak ne kaybedersin.

Ölüm var biliyoruz da bazen bunu çok acı öğreniyoruz . Cok klişe olacak belki ama gerçekten sevdiklerinize karşı gururunuzu bırakın . Olmasa geri cevirilseniz bile içinize keşke kalmaz .

Allah rahmet eylesin, çok üzüldüm.
Insanlar yaşarken kıymet bilmiyor, öldükten sonra ne çare?

Allah rahmet eylesin ölüm gerçek hayat acımasız insanoğlu tuhaf ne denir ki.
Eşine destek olun her şeyi unutun..

Keşkeler daha çok acıtır yüreğinizi .. dua edin bol bol , eşine de elinizden geldiğince destek olun , o belki şu ruh haliyle sizi üzebilir ama acısı var , alttan alırsınız .. başınız sağolsun

Allah rahmet eylesin inşallah. Eşine destek olun hani klişe bir laf var ya olanla ölene çare yok diye maalesef.. kendinizi uzmeyin hayat insana neler yaşatıyor

Back
X