P
PeMpE
Ziyaretçi
- Konu Sahibi PeMpE
-
daha çok yenisiniz, bence biraz temkinli ol. telefon vs. tamam ama bir anda çıkıp gidiyor demişsin acaba başka biri yüzünden mi diye düşünürüm ben de.... inşallah öyle bir şey yoktur.
ne kadar zamandır tanıyorsun onu?
henüz tanımıyosun ya canım oyüzden şüpheleniyorsun 2 hafta kısa bir süre bence zman gerek.zmanla çevresini de tanırsın o zman şüphelerin azalır. biz kadınlarda şüphe bitmiyor malesef.
iki haftadır tandığın insanla hemen ilk haftada tatile gitmekde nedir arkadaşım, çok hızlı başlamışsınız,madem hiç tanımıyorsun yavaş yavaş sessiz ve derinden giderek tanımaya çalışacaksın.bu kadar hızlı bişekilde kaptırma kendini hep bi açık kapı bırak, hızlı yaşayıp hızlı tüketmeyin bazı şeyleri herşey zamanında yaşansın, bırakın su yatağında aksın.birbirinizi tanımaya çalışarak yavaş ama sağlam adımlarla ilerleyin ilişkinizde bence
Merhaba kızlar,
2 haftadan beri birisiyle birlikteyim. Birlikteyken inanılmaz keyifli zaman geçiriyoruz.
Fakat bazen gerekli gereksiz bahanelerle bi anda çıkıp gidiyor.
Acaba diyorum hayatında başkaları mı var? Sonra aynı gün içinde bir bakmışım seni özledim diye çat kapı çıkıp geliyor.
Şunu biliyorum çevresinde çok bayan var. Arkadaşıdır diyip geçiyorum ama bazen beynimin içini de bir şüphe kemirmiyor değil.
Bu iki hafta içinde 2 defa birlikte tatile gittiğimiz de oldu ama telefonla da çok haşır neşir, işleri de yoğun biliyorum fakat bazen konustukları bayan da olabiliyor.
Yapım gereği çok fazla hesap sormasını seven birisi değilim, hatta ilgilenmiyor gibi gözüküyorum. ama nalet şüphe işte. Tam mutlu bir birliktelik yaşamama engel olabiliyor. Sizce bu çocuk çocugun beni aldatma ihtimali nedir ve anlattıklarıma bakacak olursanız bana karşı hisleri ne durumdadır. yardım edin valla kızlar kafam çok karışık!!!
bir de normalde evlerimiz uzaktır ben anadolu yakasındayım o avrupa yakasında oturuyor.dun aksam aradı evde mısın diye evet dedim taa ataköyden çıktı geldi indim kapıya 5 durdu gitti. neden geldin, neden gidiyorsun dedim özledim seni görmek istedim şimdi işim var gitmek zorundayım dedi gitti valla çözemiyorum artık bu nedir yani:)
evet tatlım anlıyorum o ilk heyecanın etkisiyle insanın gözü hiçbirşey görmez ama sen bunu bi takibe al,senin msninden kıza asılır tarzda konuşması hiç iyiye alamet deil,kendini fazla kaptırmadan biraz takip et bakalım artık erkekler öle bi oldularki maşallah sağ gösterip soldan vuruyorlar temkinli olmakta fayda var, ama tabii tanıdıkça herşey daha da gelişebilir çok güzel bi ilişkiniz olabilir belki bu şüphelerinde geçecek tanıdıkça tek problem zaman biraz daha zaman..
evet tatlım anlıyorum o ilk heyecanın etkisiyle insanın gözü hiçbirşey görmez ama sen bunu bi takibe al,senin msninden kıza asılır tarzda konuşması hiç iyiye alamet deil,kendini fazla kaptırmadan biraz takip et bakalım artık erkekler öle bi oldularki maşallah sağ gösterip soldan vuruyorlar temkinli olmakta fayda var, ama tabii tanıdıkça herşey daha da gelişebilir çok güzel bi ilişkiniz olabilir belki bu şüphelerinde geçecek tanıdıkça tek problem zaman biraz daha zaman..
2 haftadır birlikte oldugun adamla hangi ara tatile gittin tebrik etmeliyim
bir erkek için bayandan arkadaş olmaz bana göre... ateş barut hopp alevvvv -tatlicadiarzu-
bu kadar rahatsan bunu problem etmezsin tabi mirmirmirmir
gereksiz bahanelerle yanındn ayrılabiilir , başkasına gidiyordur, çevresi geniş :hulya:
belki başkası ile de tatil hesapları yapıyordurkaydirigubbakcemile2
aldatma ihtimali %90:1closedeyes:
bu adamın sana karşı hissi falan yok:1closedeyes:
belki sizin o taraftaydı :sm_confused:
hazır gelmişken gözünü boyamak istemiştir :jeyyar:
yalan parayla değil kafamçokkarıştı
kendide o dönem başka birileryle konuşuyormuşakannehir (kafamdan uydurmadım bi kaç mesaj üstte kendi yazmış)
konu sahibi de masum değil-tatlicadiarzu-
yani bi adamı suçlamak bi ondan şüphelenmek dogru değil
hahaha yemin ederim aynı mantıktayım seninlekötükedihüso
ahhh ahh işte içimdeki nalet merak dürtüsü merak ediyorum nereye gidicek bu iş diye:)
tatill dediğim şeyler planlı olmadı hiç bi anda nerdeysek bastık gittik yanımıza eşya bile almadan.. bayanlar için de bahanesi meslek gereği görüştüğü yada yakın arkadaşları olduğu ama bilemiyorum cidden senle aynı fikirdeyim kafam çok karışık
elbette canım inkar etmiyorum görüşüyordum tabii sonucta genc biriyim. duygusallık ,aşk arayışları normal şeyler ama basında da anlattım tanıştığımız gün bişeyler başladı aramızda çok ani oldu herşey o yüzden ona karşı bişeyler hissettiğimi anladığımda diğerleriyle irtibata mesafe koydum. ama keşke yapmasamıydım bilmiyorum işte:)
kendide o dönem başka birileryle konuşuyormuşakannehir (kafamdan uydurmadım bi kaç mesaj üstte kendi yazmış)
konu sahibi de masum değil-tatlicadiarzu-
yani bi adamı suçlamak bi ondan şüphelenmek dogru değil
evet görüşüyormuş ama bu adama birşeyler hissetmeye başlamış ki onları hayatından çıkarmış oysa bu adam kızcağızın bilgisayarından başkalarıyla konuşmuş ama zamanla o da çevresindeki kızları yok edip kendini soyutlayabilir belkide.yinede ben ilişkiye biraz şans ve biraz zaman verilmesi taraftarıyım tabiki temkinli davranarak.
haklısın canım mesela bir de gecen msn sohbet kayıtlarıma bakıyordum benım bılgısayarımdan girdiginde nete bi kıza gayet asılma tonunda konuşmuş. ilk sinir olmuştum ama tarihe baktım daha 2. günümüzde yapmış böyle bişeyi sonra düşündüm benim de o dönem görüştüğüm başkaları vardı sonradan mesafe koydum onlara ama o günden beridir şüphem yok değil işte zamanla inşallah güven de oturur
:)
tabi canım hayatına birini alma niyetinde iken başkaları ile de görüşmek çok normal
aynı fikirde olmamıza şaşırdım doğrusua.s
bence siz macera arıyorsunuz buyrunnnnnnnnn
yaşadığınızda maceraya benziyor
adres doğrualkisalkisalkis
evet görüşüyormuş ama bu adama birşeyler hissetmeye başlamış ki onları hayatından çıkarmış oysa bu adam kızcağızın bilgisayarından başkalarıyla konuşmuş ama zamanla o da çevresindeki kızları yok edip kendini soyutlayabilir belkide.yinede ben ilişkiye biraz şans ve biraz zaman verilmesi taraftarıyım tabiki temkinli davranarak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?