Dert misin, nee mi? Bilemedim

• Konu Sahibi Konu Sahibi PeMpE
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

ben sevgilime güvenip güvenmeme değil bu konuda kendime güveniyorum.hem hayatta macera yaşamassan sırf güvende kalmak uğruna belli kalıplara sıkışıp kalırsan ne tadı kalır kı şu yaşadığımız kısacık ömrün:)

değer vermeyen kaçsan da vermez, hesap sorsan da vermez, sormasan da. bence bi daha düşün, ikinci bi tatile çıkmadan önce... naniknanik

değer vermeyen kaçsan da vermez, hesap sorsan da vermez, sormasan da. bence bi daha düşün, ikinci bi tatile çıkmadan önce... naniknanik

iyi de arkadaşım sen de yangına körükle gitmişsin:) okudum konuyu 2 hafta yoğun bi paylaşımları olmuş değer vermeyen 2 insan arasında olmaz bence böyle bişey. sorun güven problemi bana kalırsa. o da ilişkinin yeni başlamasından kaynaklanıyor bence denemeye değer diyorum.

iki haftada tatile gitmek normal, benim dediklerim anormal tamam.akannehir

e ne var ki bu bence arada kuvvetli bi elektirk olduğunu gösteren bir şey bence. anladığım kadaryla sık da görüşüyorlarmış zaten. ben pek bir problem göremedim bence bu ilişkide konu sahibi arkadaş bence gereksiz kuruntu yapıyor. kalıcılık bence zamanla oturan birşey bir de kendisi arada aklı başkalarına kayarken neden bu cins kuruntular yapıyor onu da anlamadım..

iyi de canım ben o kdr ezik biriymişim gibi değer vermeyen die damgayı yapitrmışsnn ben sadece aldattığından şüpheleniorm dedim değer vermeyen birinin peşinden koşacak kdr ezik degılımm karşılıklı bişeyler varkii üstünde duruorum:) allaşkına bide tatile çıkınca noluo ki ikinci kez tatile çıkmadan önce düşün demişsinn:)

iii de aklım başkasına kayıo diyelim yine de bu ona karşı bişey hissetmedgm anlamına gelmezki neden bu bu kadar abartıldı anlamadımm insan bişey hissettiği birini elbette kıskanır kuruntu yapar bundan normal ne olabilirki:umursamaz:

ya tamam belki sevgilin aldatıyor herseyi hak ediyor. e hayatındaki diğerlerine umut vererek onlara haksızlık etmiyor musun?

ya tamam belki sevgilin aldatıyor herseyi hak ediyor. e hayatındaki diğerlerine umut vererek onlara haksızlık etmiyor musun?

ya neden öyle olsun ki. ben tam anlamıyla sevgili deilim sonucta onlarla o yüzden de bi aldatmadan söz edilemezz. gercek anlamda ciddiyeti onlardan birinde bulursam o kişiyle yoluma devam ederım ztnn:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…