Dert misin, nee mi? Bilemedim

• Konu Sahibi Konu Sahibi PeMpE
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
şimdi konuştum evinden kel alaka bir semtte açtı telefonu sesi uykuluydu. napıyosun falan dediğimde uyuyorum dedi ben de gayet normalmiş gibi tamam canım uyandıgında ararsın dedim.. gel de işkillenme garip bişey değil mi kel alaka bir yerde uyuyor olması.. yaa kızlar sizce sallamaz davranmakla hata mı yapıyorum??

evinden başka bir yerde insan nerde uyuyabilir? kimdesin, felan diye sormadınız mı hiç?

evinden başka bir yerde insan nerde uyuyabilir? kimdesin, felan diye sormadınız mı hiç?

sanki sorarsam çok önemsediğimi düşüncek gibi geliyor o yüzden de bekliyorum bakalım ne zaman arayacak

offf daha yeni aradı neymiş o da antalyaya gidiyomuş işi için yokk yokk bundan cacık olmayacak sanırmm şeytan diyoo boz sen de kendini eski haline dön haketmiyor sanırım sadakati

Size göre dolu dolu bana göre delidolu bir durum... Aslında siz de bir şeylerin farkındasınız ki bir yandan şüphe duyuyorsunuz... Sizi aldatma ihtimalini ve size karşı hislerini en iyi siz bilirsiniz. Hatta yapınız gereği hesap sevmiyor olduğunuz gibi ilişkiyi de ağırdan alan serinkanlı bir yapınız varsa size karşı ne hissettiğini kendiniz anlayabilirsiniz. a.s Zira 2 haftalık bir "mazi" için fazla yaşanmışlık var ortada... Biraz yavaş olup "seyretmenizde" fayda var... sengözlerimebaksanab

Onun hislerinden önce kendi hislerinizi sorgulamanızda fayda var. Seçiminizin yerinde olduğuna inanıp onu gerçekten seviyor olsanız diğer adaylara yol vermiş olmak umrunuzda olmazdı. Siz bu kadar kısa sürede bu kadar çok şey yaşamanın "aşırı dozundan" dolayı kendi iç sesinizi duymadan "onu dinlemeye" çalışıp bocalıyorsunuz... İlişkiniz henüz çok taze ama "verilerinize" bakacak olursak bocalamakta haklısınız zira o da hislerinden %100 emin olsa "nerden aradı, nereye gitti, çevresi geniş olduğu için mi?" sorularına boğmazdı zihninizi... Kendisi nerden aradığını söyler, nereye gittiğinden haberiniz olur, geniş çevresiyle sizin etkileşimde bulunmanızı sağlardı...

sanki sorarsam çok önemsediğimi düşüncek gibi geliyor o yüzden de bekliyorum bakalım ne zaman arayacak

Sıkboğaz ederek sorarsanız ya güvensiz olduğunuzu düşünecek ya da kendisini gereğinden fazla önemsediğiniz hissine kapılacak ve iki ihtimal de itici... lmaz: Fakat bu yaşanmışlıkların üstüne durumunuza bir ad koyma girişiminde bulunması gerekiyor... Aksi halde bu kez de (siz sorarsanız çok önemsediğinizi sanmasından endişe duyuyorsunuz) "gerekli soruları sormadığınız" için "aşırı rahat" biri olduğunuzu düşünüp sizinle yaşadıklarını başkalarıyla da tecrübe edebilir... :1no2:

valla şekercim siz biraz hızlı başlamışsınız gibi geldi bana
bu kadar çabuk ilerlerse herşey çabuk da tükenir
ve sıkılırsınız birbirinizden
bide sen daha 2 haftada böyle şüphe içinde isenn sonunu ben pek göremiyorum gibii
hakkında hayırlısı olsun

Bu ilişki pek hayır ihtiva etmiyor bence..

cok yeni bi ilişki ve şunada cicim aylarında olmanız lazım.. çıkıp gitmesi hayra alamet değil bence.. daha ileriye gitmeden oturup ilişkinizi gözden geçirin derim..

cok yeni bi ilişki ve şunada cicim aylarında olmanız lazım.. çıkıp gitmesi hayra alamet değil bence.. daha ileriye gitmeden oturup ilişkinizi gözden geçirin derim..

evet canım çok yeni aslına bakarsan daha maşallah hiç kavga etmedik ama da şüpheler kötü oluyo işte bide ikimizde sanat camiasından insanlar oldugumuz için bi bakıma alışkınım böyle şeylere gercekten cok laçkalamış bir ortam çünkü.bu arada araştırdım gercekten işi geregi gitmiş antalyaya bir de annesi de ordaymış bugün içim düne göre daha rahat aslında ama yine de şüphelerim yok değil..

ya gerçekten canım aynen dediğini yapıyorum şuan zaten durdum ve seyrediyorum. Aslında beni rahatsız neden kısım zaten arayıp sürekli nerde olduğunu söylediğinde duyduğum rahatsızlık duyduğum kız isimleri yüzünden şu durumdayım zaten bahsetmese belki kafamda bu kadar kuruntu yapmazdım. ama içerik konusunda kadar doğru bilgi veriyor bilmiyorum işte bu noktada kurmaya başlıyorum. bir de aynen benim korkuma değinmişsin gerçekten korktuğum nokta bu kadar rahat bıraktığımda normal karşıladığımı düşünüp senin dediğin gibi yapması.

Sen biraz beklemeye geç sevgili Pempe. Ama dikkatli ol yine de erkek milleti bu güven olmaz :)

Sen biraz beklemeye geç sevgili Pempe. Ama dikkatli ol yine de erkek milleti bu güven olmaz :)

öyle canım yaa yada eskisi gibi olcam diğer görüştüğüm insanlarla görüşmek gibi o zaman içim rahat oluyo kendimi kandırılmış hissetmiyorum..

hayatımdaki insan beni aldatıyor mu diye endişelenirken bir yandan da keşke sevgili adaylarımla arama mesafe koymasaydım diye pişman oluyorsun. tebrikler bu genişlik için. :1ninca:

Bence iki ipte oynamaya çalışan cambaz gibi geldi bana..böyle bi ilişjki olmaz istediği an çıkıp gidicek sonrada özledim diyip gelicekk sizde hazır nazır onu bekleyip kapıyı açıp hoşgeldin diceksiniz.. ee bu kişi zayıf noktanızı ve heran onu kabul ediceğinizi bildiği için bukadar rahat bence.. bilemicem sizin için neşemi dertmi ama bence başlı başına cambaz olan bir deert gibi gözüküyor..

canım henüz 2 haftalık bir birliktelik bu... ben 5 yıldır tanıdığım kocamı bazen tanıyamıyorum ama benim hoşuma giden huyun hesap sormayı seven bir yapım yok demişsin..işte bu şekilde devam ettiğin müddetçe de kazanırsın arada dişlerini yada pençelerini hafiften göstermen yeterli senin elinde seni sevmesi ve nefret etmesi...bugün bayram bu arada bayramınıda kutluyorum benim eşimde bütün bayan arkadaşlarıylada mesajlaştı onu arayanlar oldu..yani bunların tanıdığı iş arkadaşı arkadaşlarının arkadaşlarından dolayı tanıştığı bayanlarda olacak bizim tanıdığımız erkekler yok mu varrrr o zaman bunları düşünme bir erkeği ne kadar kıskanmaz üzerine düşmezsen emin ol ki daha çok bağlanıyorlar..ama sürekli hesap sorarsan kıskançlık tripleri yaparsan senden mümkün olduğunca çarçabuk uzaklaşma planları yapacaktır...

hayatımdaki insan beni aldatıyor mu diye endişelenirken bir yandan da keşke sevgili adaylarımla arama mesafe koymasaydım diye pişman oluyorsun. tebrikler bu genişlik için. :1ninca:

ya ama bir de şöyle düşünmek lazım sonuçta bir insana bağlandığımda ve bu insana karşı şüphelerim olduğunda oturup sadece onu düşünüp kafayı yemektense, diğer alternatiflerin her zaman var oldugunu bilmek biraz ilgi görmek bazen rahatlatıcı olabiliyor.

yok canım aslında onu rahatsız da edıyor bıraz umursamaz gözükmem ama faydalanıyor da bundan. .yok eskisi gibi değilim zaten bir yandan da hayatımı yaşamaya başladım sadece bekliyorum artık bu iş nereye varacak diye.. bi yandan da kestrip atamıyorum çünkü birlikte vakit geçirirken çok mutluyum.. artık karar verdım onsuz zamanlarımı kuruntu yaparak değil hayatıma devam ederek geciricem..

sorunum orda işte canım yaa hesap asla soramıyorum gecen telefonda dalgasına dedım bişeyler kandırıkçı hani böle olcaktı gibisinden adam direkt açıklama moduna girdi ben de amaan şaka yapıyordum sen de herseyı cıddıye alıp savunmaya geçiosun yaa dedım orda bozulugunu hissettim. yani yazdıgında haklısın bi erkegı ne kadar takmıyor gibi gözükürsen o kadar degerlenıyorsun allaha şükür bunu başarabiliyorum.. yok normalde bayan arkadaslara karsı anlayıslıyım ama bunu artık çok gözüme sokmaya başladı ondan rahatsız oldum bu kadar naparsa yapsın tepki vermiyorum ama umursamıyo gözüküyorum.

ben sizin ilişkinizi hiç sevmedim ,ilişkiyi yasama tarzınızıda üzgünüm ama bana göre bu kadar rahatlık normal değil yanlıs anlasılmak istemem bu konuda geri kafalı değilim ama bu tarz davranısları normal görecek kadarda modern değilim
insan bu devirde 1-2 yıllık sevgilisine güvenmezken siz 2 haftada tanıdıgınız bir erkekle yolculuga cıkabiliyorsunuz nerden biliyorsunuz size zarar vermeyecegini allah korusun ya neler duyuyoruz akannehir sasırdım kaldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…