P
PeMpE
Ziyaretçi
- Konu Sahibi PeMpE
-
şimdi konuştum evinden kel alaka bir semtte açtı telefonu sesi uykuluydu. napıyosun falan dediğimde uyuyorum dedi ben de gayet normalmiş gibi tamam canım uyandıgında ararsın dedim.. gel de işkillenme garip bişey değil mi kel alaka bir yerde uyuyor olması.. yaa kızlar sizce sallamaz davranmakla hata mı yapıyorum??
evinden başka bir yerde insan nerde uyuyabilir? kimdesin, felan diye sormadınız mı hiç?
Merhaba kızlar,
2 haftadan beri birisiyle birlikteyim. Birlikteyken inanılmaz keyifli zaman geçiriyoruz.
Fakat bazen gerekli gereksiz bahanelerle bi anda çıkıp gidiyor.
Acaba diyorum hayatında başkaları mı var? Sonra aynı gün içinde bir bakmışım seni özledim diye çat kapı çıkıp geliyor.
Şunu biliyorum çevresinde çok bayan var. Arkadaşıdır diyip geçiyorum ama bazen beynimin içini de bir şüphe kemirmiyor değil.
Bu iki hafta içinde 2 defa birlikte tatile gittiğimiz de oldu ama telefonla da çok haşır neşir, işleri de yoğun biliyorum fakat bazen konustukları bayan da olabiliyor.
Yapım gereği çok fazla hesap sormasını seven birisi değilim, hatta ilgilenmiyor gibi gözüküyorum. ama nalet şüphe işte. Tam mutlu bir birliktelik yaşamama engel olabiliyor. Sizce bu çocuk çocugun beni aldatma ihtimali nedir ve anlattıklarıma bakacak olursanız bana karşı hisleri ne durumdadır. yardım edin valla kızlar kafam çok karışık!!!
kendi msninden konuşmuş benim bilgisayarda onun sohbet günlükleri tutulmuş ordan gördüm. bir de işte işi gereği geniş bir çevresi var o yüzden de hiç bişey diyemiyorum genelde yanımda giderken dediği bahaneler mantıklı bahaneler ama bilmiyorum işte.. bir de o kadar sıkıştırılmış şekilde çok şey yaşandı ki 2 hafta değil 2-3 aydır birlikte gibi hissediyorum ama güven konusu için haklısın zamana ihtiyaç var. bir de benim de böyle olma sebebim hayatımdaki diğer görüştüğüm sevgili adaylarımı bir anda çıkarınca kötü hissettim sanki bana borçluymuş çok büyük bişey yapmış gibi hissettim kendimi
sanki sorarsam çok önemsediğimi düşüncek gibi geliyor o yüzden de bekliyorum bakalım ne zaman arayacak
Bu ilişki pek hayır ihtiva etmiyor bence..
cok yeni bi ilişki ve şunada cicim aylarında olmanız lazım.. çıkıp gitmesi hayra alamet değil bence.. daha ileriye gitmeden oturup ilişkinizi gözden geçirin derim..
Size göre dolu dolu bana göre delidolu bir durum...Aslında siz de bir şeylerin farkındasınız ki bir yandan şüphe duyuyorsunuz... Sizi aldatma ihtimalini ve size karşı hislerini en iyi siz bilirsiniz. Hatta yapınız gereği hesap sevmiyor olduğunuz gibi ilişkiyi de ağırdan alan serinkanlı bir yapınız varsa size karşı ne hissettiğini kendiniz anlayabilirsiniz. a.s Zira 2 haftalık bir "mazi" için fazla yaşanmışlık var ortada... Biraz yavaş olup "seyretmenizde" fayda var... sengözlerimebaksanab
Onun hislerinden önce kendi hislerinizi sorgulamanızda fayda var. Seçiminizin yerinde olduğuna inanıp onu gerçekten seviyor olsanız diğer adaylara yol vermiş olmak umrunuzda olmazdı.Siz bu kadar kısa sürede bu kadar çok şey yaşamanın "aşırı dozundan" dolayı kendi iç sesinizi duymadan "onu dinlemeye" çalışıp bocalıyorsunuz... İlişkiniz henüz çok taze ama "verilerinize" bakacak olursak bocalamakta haklısınız zira o da hislerinden %100 emin olsa "nerden aradı, nereye gitti, çevresi geniş olduğu için mi?" sorularına boğmazdı zihninizi... Kendisi nerden aradığını söyler, nereye gittiğinden haberiniz olur, geniş çevresiyle sizin etkileşimde bulunmanızı sağlardı...
Sıkboğaz ederek sorarsanız ya güvensiz olduğunuzu düşünecek ya da kendisini gereğinden fazla önemsediğiniz hissine kapılacak ve iki ihtimal de itici...lmaz: Fakat bu yaşanmışlıkların üstüne durumunuza bir ad koyma girişiminde bulunması gerekiyor... Aksi halde bu kez de (siz sorarsanız çok önemsediğinizi sanmasından endişe duyuyorsunuz) "gerekli soruları sormadığınız" için "aşırı rahat" biri olduğunuzu düşünüp sizinle yaşadıklarını başkalarıyla da tecrübe edebilir... :1no2:
Sen biraz beklemeye geç sevgili Pempe. Ama dikkatli ol yine deerkek milleti bu güven olmaz :)
Merhaba kızlar,
2 haftadan beri birisiyle birlikteyim. Birlikteyken inanılmaz keyifli zaman geçiriyoruz.
Fakat bazen gerekli gereksiz bahanelerle bi anda çıkıp gidiyor.
Acaba diyorum hayatında başkaları mı var? Sonra aynı gün içinde bir bakmışım seni özledim diye çat kapı çıkıp geliyor.
Şunu biliyorum çevresinde çok bayan var. Arkadaşıdır diyip geçiyorum ama bazen beynimin içini de bir şüphe kemirmiyor değil.
Bu iki hafta içinde 2 defa birlikte tatile gittiğimiz de oldu ama telefonla da çok haşır neşir, işleri de yoğun biliyorum fakat bazen konustukları bayan da olabiliyor.
Yapım gereği çok fazla hesap sormasını seven birisi değilim, hatta ilgilenmiyor gibi gözüküyorum. ama nalet şüphe işte. Tam mutlu bir birliktelik yaşamama engel olabiliyor. Sizce bu çocuk çocugun beni aldatma ihtimali nedir ve anlattıklarıma bakacak olursanız bana karşı hisleri ne durumdadır. yardım edin valla kızlar kafam çok karışık!!!
hayatımdaki insan beni aldatıyor mu diye endişelenirken bir yandan da keşke sevgili adaylarımla arama mesafe koymasaydım diye pişman oluyorsun. tebrikler bu genişlik için. :1ninca:
Bence iki ipte oynamaya çalışan cambaz gibi geldi bana..böyle bi ilişjki olmaz istediği an çıkıp gidicek sonrada özledim diyip gelicekk sizde hazır nazır onu bekleyip kapıyı açıp hoşgeldin diceksiniz.. ee bu kişi zayıf noktanızı ve heran onu kabul ediceğinizi bildiği için bukadar rahat bence.. bilemicem sizin için neşemi dertmi ama bence başlı başına cambaz olan bir deert gibi gözüküyor..
canım henüz 2 haftalık bir birliktelik bu... ben 5 yıldır tanıdığım kocamı bazen tanıyamıyorum ama benim hoşuma giden huyun hesap sormayı seven bir yapım yok demişsin..işte bu şekilde devam ettiğin müddetçe de kazanırsın arada dişlerini yada pençelerini hafiften göstermen yeterli senin elinde seni sevmesi ve nefret etmesi...bugün bayram bu arada bayramınıda kutluyorum benim eşimde bütün bayan arkadaşlarıylada mesajlaştı onu arayanlar oldu..yani bunların tanıdığı iş arkadaşı arkadaşlarının arkadaşlarından dolayı tanıştığı bayanlarda olacak bizim tanıdığımız erkekler yok mu varrrr o zaman bunları düşünme bir erkeği ne kadar kıskanmaz üzerine düşmezsen emin ol ki daha çok bağlanıyorlar..ama sürekli hesap sorarsan kıskançlık tripleri yaparsan senden mümkün olduğunca çarçabuk uzaklaşma planları yapacaktır...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?