- 30 Mart 2011
- 405
- 958
- 228
- 36
- Konu Sahibi Latinachica
-
tl değilde döviz ya da altın olarak verseydiniz keşke.paranız değer kaybetmezdi..bundan 13 yıl kadar önce bir arkadaşıma 15 bin tl borç vermiştim, o da bana 3 aylık çek yazmıştı..o 3 ay geçmek bilmedi.ne kabuslar, ne rüyalar...Allah sabır versin. Artık vermişsiniz ama parça parça geri almayın bence, o zaman paranın hiç bereketi kalmıyor. tabi karar sizin...Bi arkadasima yuklu bir miktar borc verdim. Ev alicakti. Normalde cok karsiyim ama hayir diyemedim. Ve kotu hissediyorum biraz. Dost ile ye ic alisveris etme demisler. Sıkıntı olur mu. Bi de arkadasim kredi oder gibi odeyeyim dedi. Bunu kabul edeyim mi. Cunku her ay bana yatirdi yatirmadi dusunmek istemiyorum. Diger turlu toptan istesem zamani geldiginde belki biriktirmiycek.
Verdiginiz miktar ne kadar? Mesela 15bin verdiyseniz ayda en az 1000 tl olacak sekilde taksitlendirmesini kabul edebilirsiniz. Ama mesela 100 bin verdiyseniz ve ayda 2bin 2bin şeklinde ödeyeyim diyorsa bu kabul edilemez.Bi arkadasima yuklu bir miktar borc verdim. Ev alicakti. Normalde cok karsiyim ama hayir diyemedim. Ve kotu hissediyorum biraz. Dost ile ye ic alisveris etme demisler. Sıkıntı olur mu. Bi de arkadasim kredi oder gibi odeyeyim dedi. Bunu kabul edeyim mi. Cunku her ay bana yatirdi yatirmadi dusunmek istemiyorum. Diger turlu toptan istesem zamani geldiginde belki biriktirmiycek.
huh bu zamanda 25bin tl borç verebilecek arkadaş var mı yahu25bin tl verdim. Dedim ki biliyosun hayallerim var her an verebilcek durumda isen verebilirim dedim o da kredi cekeri yine veririm dedi. Benden de kredi cekmek istemedigi icin aldi. Taksiti su yuzdne istemiyorum ha verdi ha vermedi. Unutsa ne dicem taksit vardi mi dicem. En sevmedigim sey.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?