- Konu Sahibi Latinachica
-
Maddi imkanima gore ve karsidakinin aylik gelirine ve sozune inancima gore degisir. Biz veriyoruz. Bankada 10.000 var lazım değil şuan. Ve iki senedir dönüyo ortalıklarda. Zaten 1-2 aya lazım olcak ve artık verck param olmıcak. Boş boş durcağna ben kişisine göre veririrm. Kardeşme ve eşimn arkadaşna verdm. Her sefernde sözlerinde durdular. Ama başkasına bende vermemBi arkadasima yuklu bir miktar borc verdim. Ev alicakti. Normalde cok karsiyim ama hayir diyemedim. Ve kotu hissediyorum biraz. Dost ile ye ic alisveris etme demisler. Sıkıntı olur mu. Bi de arkadasim kredi oder gibi odeyeyim dedi. Bunu kabul edeyim mi. Cunku her ay bana yatirdi yatirmadi dusunmek istemiyorum. Diger turlu toptan istesem zamani geldiginde belki biriktirmiycek.
Ayy yok ne senetiYa bari senet menet yapsaydin. Onu da yapmadim deme ?
Gec degil hala imzalattr yinede. Sor bakalim kabul etcek miAyy yok ne seneti
Bana cok buyuk bi ders oldu coookYani çok yüksek bir meblağ vermişsiniz. Kredi çekebilirdi sırf faiz olmasın diye sizden istemiş. Neden birikiminiz olduğunu söylediniz ki birikim en yakin arkadaşa dahi söylenmemesi gereken bir şey. Size ayda 2500 ödesin söyleyin ailem farkederse bana kızar ihtiyacimiz var deyin. Yoksa o iş yatar ben diyim
Ben de cok sasirdim beklemiyordum isin acigi.Ee senden alcahina direk kredi cekseydi. Onun bu yaptigi yuzsuzluk. Heralde sen de keyfine biriktirmiyodun. Insanlar nasil bunu ister anlamiyorum 3 degil5 degil 10 degil.
Bence de tümünü isteyin.ailemin ihtiyacı çıktı deyin.elden para vermek çok riskli.Allah korusun hiç guvenceniz yok.ispat edecek durum yok.meblağ büyük...Ya kizlar anlasildi benim icim parami alincaya kadar rahat etmiycek bi uc dort ay sonra istemeyi dusunuyorum. Zaten stresli bi donemdeyim bu ustune mum dikti. Garip olmaz dimi.
Ne dicemmBence de tümünü isteyin.ailemin ihtiyacı çıktı deyin.elden para vermek çok riskli.Allah korusun hiç guvenceniz yok.ispat edecek durum yok.meblağ büyük...
Keşke vermeden önce yazsaydınız vereyim mi hangi koşullarda diyeBen de komediyim ha bugun borc vermisim istiycem diyorum ahaha. Para duskunu gibi hissettim kendimi
Ayy boyle ornekler vermeyin yaa7 yıl önce bi arkadaşım borç istedi.ev alacaktı 20 bin civarı istedi o kadar veremem bana da nakit lazım araba alcam dedim. 2500 borc verdim.en gec 1 seneye vereceğim dedi.3 sene sonra verdi.bu kadarcık parayı bile kac sene sonra verdi paranın değeri kalmadı o zamana.borç verme niyeti olan arkadaşlara tavsiyem eger illa verecekseniz düşük meblağ olsun.
Vermem kimseye para kredi çeksin.Bi arkadasima yuklu bir miktar borc verdim. Ev alicakti. Normalde cok karsiyim ama hayir diyemedim. Ve kotu hissediyorum biraz. Dost ile ye ic alisveris etme demisler. Sıkıntı olur mu. Bi de arkadasim kredi oder gibi odeyeyim dedi. Bunu kabul edeyim mi. Cunku her ay bana yatirdi yatirmadi dusunmek istemiyorum. Diger turlu toptan istesem zamani geldiginde belki biriktirmiycek.
Ay gercekten mi. En yakin arkadas bi de.Ailem öğrendi. Aramız açıldı. Sen bana senet ver ayda 3 bin 3 bin tl. uygun değilse de bankadan kredi çek benim paranı iade et de.
Eşimi en yakın arkadaşı geçen yıl dolandırdı. 180 bin tl ye yakın. Bize çok iyi dera oldu. Siz de tedbirinizi mutlaka alın. @christoredentor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?