Dert sahibi mi oldum ?

Çok yakın arkadaşınıza borç verir misiniz ?

• 20.000 TL'ye kadar evet veririm

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    208
Maddi imkanima gore ve karsidakinin aylik gelirine ve sozune inancima gore degisir. Biz veriyoruz. Bankada 10.000 var lazım değil şuan. Ve iki senedir dönüyo ortalıklarda. Zaten 1-2 aya lazım olcak ve artık verck param olmıcak. Boş boş durcağna ben kişisine göre veririrm. Kardeşme ve eşimn arkadaşna verdm. Her sefernde sözlerinde durdular. Ama başkasına bende vermem

Bana cok buyuk bi ders oldu coook

Borç alarak ev araba alanlara cok kızıyorum.ya ana baba gibi çok yakınlarından yardım almalılar ya kredi çekip almalılar ya da güçleri yoksa almamalılar.başkalarını da zora sokmaktır bu durum.şimdi taksit taksit sana ödeyecek paran sende olsa dolar altın borsa degerlendirirdin ya da aninden senin de toplu paraya ihtiyacın olabilir belli olmaz ki. Artık nasıl ödeyecekse onu kabullenmen gerek başta konuşmadıysanız

Ya kizlar anlasildi benim icim parami alincaya kadar rahat etmiycek bi uc dort ay sonra istemeyi dusunuyorum. Zaten stresli bi donemdeyim bu ustune mum dikti. Garip olmaz dimi.
Bence de tümünü isteyin.ailemin ihtiyacı çıktı deyin.elden para vermek çok riskli.Allah korusun hiç guvenceniz yok.ispat edecek durum yok.meblağ büyük...

7 yıl önce bi arkadaşım borç istedi.ev alacaktı 20 bin civarı istedi o kadar veremem bana da nakit lazım araba alcam dedim. 2500 borc verdim.en gec 1 seneye vereceğim dedi.3 sene sonra verdi.bu kadarcık parayı bile kac sene sonra verdi paranın değeri kalmadı o zamana.borç verme niyeti olan arkadaşlara tavsiyem eger illa verecekseniz düşük meblağ olsun.

Ben de komediyim ha bugun borc vermisim istiycem diyorum ahaha. Para duskunu gibi hissettim kendimi
Keşke vermeden önce yazsaydınız vereyim mi hangi koşullarda diye suan aylık 2500 olarak ödemesini isterdim.3-4 ay bu şekilde devam edip sonra kalanı toplu isterdim. Ailemin acil ihtiyacı oldu falan deyip...kendi paranızla kendi huzurunuz kaçtı. Sikmayin artık canınızı. Olan olmuş. .

Yüklü miktarsa bunu altın dolar üstünden hesaplayarak borç verseydiniz keşke. Çünkü para zamanla eriyip gidiyor. Ne kadar verdiniz??? Bir de birebirden vermek zor olur borçlu için kredi öder gibi teklifini bi değerlendirmeye alın. Paranın hiç olmasından iyidir.

Simdi soyle soke soke alirim. Memur karsimdaki kisi kolay degil oyle memurum borcunu odememesi. Hee turlu de ispat ederim. Isten attiririm valla. Ama en kotu senaryo bu. Arkadsima guveniyorum isin acigi. Sadece hos bi durum degil. Ya durucam yil sonunda toplu istiycem ya da 5 er 5 er. Gonlum topludan yana

Ayy boyle ornekler vermeyin yaa

Vermem kimseye para kredi çeksin.

Ay gercekten mi. En yakin arkadas bi de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…