Dert sayılmaz ama fikir alayım kızlar :₺

Yok bi eğitimden tanışıyoruz 2 aylık bir eğitim vardı her hafta görüyordum sınıfta. Ama yğz yüze ilk buluşma olacaktı

Hayır ondan çıktı erteleme olayı. İletildi ama okumamış. Yani ölmesinden başka sebebp kabullenemicem

Buluşma yeri de size uzaktı değil mi? Yine de kendiniz gitmeye karar vermissiniz

Yok bi eğitimden tanışıyoruz 2 aylık bir eğitim vardı her hafta görüyordum sınıfta. Ama yğz yüze ilk buluşma olacaktı
Siz buluşmaya giderken birbirinizle konuşmadınız mı?? Nasıl habersizce evlerinizden çıkıp buluşmaya noktasına doğru yola mı çıktınız??

Siz buluşmaya giderken birbirinizle konuşmadınız mı?? Nasıl habersizce evlerinizden çıkıp buluşmaya noktasına doğru yola mı çıktınız??
Dün akşam konuşmuştuk işte. Nerden biliyim ki onun yazması gerekmiyor muydu sonuçta

Şimdi çok garip bir soru olacak ama, cumartesi demişsiniz, olaylar az önce oldu gibi yazmışsınız, fakat bugün pazar. Günleri karıştırmadınız değil mi, meğer dün de o sizi beklemiş falan

Şaka bir yana, çok büyük terbiyesizlik. Ölmek dışında geçerli bir sebebi olamaz en azından haber vermemek için. Öldüyse o başka.

Gelemicekse en az birkaç saat öncesinden haber vermesi lazımdı size.. O hödukluk yapmış. Siz de taksi paralarınızı eft yapmasını isteyin bence...
haklısın. Birkaç saat önceyi bırak o saat bile yazsa yeterdi 1 saat beklemek zorunda kalmazdım

Gelemicekse en az birkaç saat öncesinden haber vermesi lazımdı size.. O hödukluk yapmış. Siz de taksi paralarınızı eft yapmasını isteyin bence...
haklısın. Birkaç saat önceyi bırak o saat bile yazsa yeterdi 1 saat beklemek zorunda kalmazdımk

Özür dilerm. Cuma akşam buluşacaktık. Pazar öğlene erteledik. En son da dün konuştuk. Karıştırdım sinirden

Özür dilerm. Cuma akşam buluşacaktık. Pazar öğlene erteledik. En son da dün konuştuk. Karıştırdım sinirden
Yok estağfurullah.

Dediğim gibi, bence ölmüş değilse bir daha şans vermeyin. Bu devirde size "ben x sebepten gelemiyorum" şeklinde bir mesaj atacak vakti olmadığına kargalar güler. İki eli kanda olsa yazar insan, üstelik kendi teklif etmiş. Çok ayıp davranışı.

Adam sizi almak zorunda değil. Netice de sevgili veya eş değil. Henüz flört aşamasındasınız.
beni alır mısın demeniz çok saçma.
otobüse binmeyin ama bi 100 lira da verin yani.
sonra kendi ayakları üstünde duran kadınlar diyoruz. Taksiye binmeyip adama kendinizi aldırtmayın yaa çok saçma.
Meslektaşım dediğinize göre çalışıyorsunuz sanırım.

Katılıyorum cevap vermicem yazarsa da

O konu geçti ama taksiyle gittim evet

Yani ever sabahtan bi konuşma olabilridi ondan bekledim de yazmadı. Ben yazmalıydım aslında. Boşa gitmemiş olurdum. Biraz da benim hatam ama o da diyebilirdi. Bakalım bi şey yazarsa yazmamayı düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…