- 23 Ağustos 2012
- 51.860
- En iyi cevaplar
- 1
- 241.535
- 898
Yok bi eğitimden tanışıyoruz 2 aylık bir eğitim vardı her hafta görüyordum sınıfta. Ama yğz yüze ilk buluşma olacaktıNeeeeeeBende tüm mesajları okudum sonuç ne oldu diye merak ediyordum.. Nasıl bir kabalık bu yaptığı mesajlarınıza nasıl cevap vermiyor.. Bu adamla ilk kez mi Yüzyüze görüşecektiniz siz?? Yeni mi tanıştınız nasıl oldu???
Hayır ondan çıktı erteleme olayı. İletildi ama okumamış. Yani ölmesinden başka sebebp kabullenemicemCuma akşam planını erteleme önerisi kimden çıktı ve hangi gerekçe ile? Size kızmış olabilir mi?
Gerçi hangi nedenle olursa olsun habersiz bırakması hoş değil. Mesajlarınız iletildi mi? Okundu mu bunlar d önemli
Hemen üzülmeyin canım belki de ölmüştür :)
Yani Bugün öğlen buluşacaktık sözde. Eve geldim ama bi mesaj arama falan yok halaDunden beri bir aciklama yapmadi mi? Eger cok cok ozel bir durum degilse , hastalik vs. bir daha adam yerine koyup konusmam bile.
Siz buluşmaya giderken birbirinizle konuşmadınız mı?? Nasıl habersizce evlerinizden çıkıp buluşmaya noktasına doğru yola mı çıktınız??Yok bi eğitimden tanışıyoruz 2 aylık bir eğitim vardı her hafta görüyordum sınıfta. Ama yğz yüze ilk buluşma olacaktı
Ever uzaktı. Teklif etmedi ben de taksiyle gittimBuluşma yeri de size uzaktı değil mi? Yine de kendiniz gitmeye karar vermissiniz
Dün akşam konuşmuştuk işte. Nerden biliyim ki onun yazması gerekmiyor muydu sonuçtaSiz buluşmaya giderken birbirinizle konuşmadınız mı?? Nasıl habersizce evlerinizden çıkıp buluşmaya noktasına doğru yola mı çıktınız??
O çıkmamış heralde öyle görünüyorSiz buluşmaya giderken birbirinizle konuşmadınız mı?? Nasıl habersizce evlerinizden çıkıp buluşmaya noktasına doğru yola mı çıktınız??
Gelemicekse en az birkaç saat öncesinden haber vermesi lazımdı size.. O hödukluk yapmış. Siz de taksi paralarınızı eft yapmasını isteyin bence...Dün akşam konuşmuştuk işte. Nerden biliyim ki onun yazması gerekmiyor muydu sonuçta
Şimdi çok garip bir soru olacak ama, cumartesi demişsiniz, olaylar az önce oldu gibi yazmışsınız, fakat bugün pazar. Günleri karıştırmadınız değil mi, meğer dün de o sizi beklemiş falanKızlar konuyı hatırlayanlarınız olur. Cuma akşam buluşacaktık. Cumartesi öğlene erteledik. 1de buluşacaktık.
13:00da buluşma yerine kendim gittim tam 14:40a kadar onu bekledim. Mesak attım 2 kere gelecek misin diye cevap yok. Ben de çıktım eve geldim.
açıklaması ne olur bilmiyorum ama çok mutsuzum. Geçerli bi sebebi yoksa bir daha buluşmam sanırım. Sizce ne yapmalıyım?
Gelemicekse en az birkaç saat öncesinden haber vermesi lazımdı size.. O hödukluk yapmış. Siz de taksi paralarınızı eft yapmasını isteyin bence...
Gelemicekse en az birkaç saat öncesinden haber vermesi lazımdı size.. O hödukluk yapmış. Siz de taksi paralarınızı eft yapmasını isteyin bence...
Şimdi çok garip bir soru olacak ama, cumartesi demişsiniz, olaylar az önce oldu gibi yazmışsınız, fakat bugün pazar. Günleri karıştırmadınız değil mi, meğer dün de o sizi beklemiş falan
Şaka bir yana, çok büyük terbiyesizlik. Ölmek dışında geçerli bir sebebi olamaz en azından haber vermemek için. Öldüyse o başka.
Özür dilerm. Cuma akşam buluşacaktık. Pazar öğlene erteledik. En son da dün konuştuk. Karıştırdım sinirdenŞimdi çok garip bir soru olacak ama, cumartesi demişsiniz, olaylar az önce oldu gibi yazmışsınız, fakat bugün pazar. Günleri karıştırmadınız değil mi, meğer dün de o sizi beklemiş falan
Şaka bir yana, çok büyük terbiyesizlik. Ölmek dışında geçerli bir sebebi olamaz en azından haber vermemek için. Öldüyse o başka.
Yok estağfurullah.Özür dilerm. Cuma akşam buluşacaktık. Pazar öğlene erteledik. En son da dün konuştuk. Karıştırdım sinirden
Katılıyorum cevap vermicem yazarsa daYok estağfurullah.
Dediğim gibi, bence ölmüş değilse bir daha şans vermeyin. Bu devirde size "ben x sebepten gelemiyorum" şeklinde bir mesaj atacak vakti olmadığına kargalar güler. İki eli kanda olsa yazar insan, üstelik kendi teklif etmiş. Çok ayıp davranışı.
O konu geçti amaAdam sizi almak zorunda değil. Netice de sevgili veya eş değil. Henüz flört aşamasındasınız.
beni alır mısın demeniz çok saçma.
otobüse binmeyin ama bi 100 lira da verin yani.
sonra kendi ayakları üstünde duran kadınlar diyoruz. Taksiye binmeyip adama kendinizi aldırtmayın yaa çok saçma.
Yani ever sabahtan bi konuşma olabilridi ondan bekledim de yazmadı. Ben yazmalıydım aslında. Boşa gitmemiş olurdum. Biraz da benim hatam ama o da diyebilirdi. Bakalım bi şey yazarsa yazmamayı düşünüyorumAyrıca sebebi ne olursa olsun bir mesaj atıp haber verebilirdi.. Arayabilirdi..Size haber vermemesi için Allah korusun ya kaza yapmış olması lazım ya da telefonunu falan çaldırmış olması lazım ki ikisinin de olduğunu düşünmüyorum.. Tabi bende çok merak ettim şuan size ne diyecek.. Ama ben olsam asla görüşmezdim bu hanzoyla.. Bende içimden diyordum ki daha pazartesi açılmış konu, Buluşma cuma günüymüş demeye gerek bile duymamıştır giderken illa ki alacaktır sizi de diyeSiz giderken konuşmadınız mu hiç??? Mesajlaşma haberleşme olmadı mı buluşmaya giderken?? Çok anlamsız oldu böyle de..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?