- 10 Mayıs 2015
- 1.527
- 3.487
- 133
- Konu Sahibi TeslaninOsilatoru
-
Yok minubus boştu sadece ben ve o kadın vardıkTek yer vardıda siz mi oturdunuz ona mı gıcık oldu acaba
Yok minubus boştu sadece ben ve o kadın vardık
O zaman kalksında kendiside versin bi zahmet diye düşünmüştürYok minubus boştu sadece ben ve o kadın vardık
Bende hiç sevmiyorum, baktım para uzatılacak mevkideyim bir şekilde yer değiştiririm :)Öğlen saatlerinde sıramı almaya çalışan adamın biriyle kavga ettim. Sonra işim bitince adamdan korkup kaçtım bişey yapar diye
Dolmuşta para uzatma işini ben de sevmiyorum ya. İnsan terslemem ama eli ayağı tutan kalksın versin parasını ya da inerken versin.
Ben önce binmistim oturdum parayı cikariyordum kadın sonra bindi ve kalkti okadarBir tek ikiniz varsaniz sizin geçip hemen oturmanız ve parayı ona uzatıp vermesini rica etmeniz de garip bir durum - çok hasta olmak, hamile olmak durumları istisna -
Kesinlikle insanı buna zorluyorlar. Yolda ölsek bayılsak yanımızdan geçip gidecek yığınla insan var yaşadığımız ulkedeKadın muhtemelen o gün başka bir şeye sinirlenmiş. Hıncını sizden mi çıkarmak istedi ne? Acayip olmuş tepkisi.-.-
Konunuzu okuyunca yaşadığım şu olay geldi aklıma:
Bir dolmuşa bindim. Gideceğim yer 2,5 saatlik mesafede tahminen. O günde aşırı hastayım, istifra etmişim. Nasıl bitkinim; kafamı taşıyacak halim yok o derece. Ama gitmek zorundayım, neyse dolmuşa atladım. Yola çıktıktan bir vakit sonra iyice kötü oldum. Yanımda da orta yaşlarda bir teyze oturuyordu. Kafamı tutamıyordum artık bitkinlikten. Yanımdakini insani bir hanım farzederek: ''Biraz başımı yaslayabilir miyim omzunuza, çok kötüyüm'' deyiverdim. Yanımdaki teyze ne dese beğenirsiniz: ''Benim de omzum ağrıyor, malesef kızım.'' O an bu dediğiniz olayı düşündüm. Aman Allah ondan başka kimseye muhtaç etmesin. Zorda kalmadıkça kimseden yardım dileyemem.
Bu ne hırsE parani kendin kalk ver bomboş minibuste...iyi yapmış kadın
Hahaha komiksin :) ne hirsi allah aşkına...Bu ne hırs
üslup böyle demek ki neyseHahaha komiksin :) ne hirsi allah aşkına...
Kadin hakli onu diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?