Dert sayılmaz ama

Ben de iş çıkışı dolmuşa atladım, param hazır değil ayakta zorla tutunmaya düşmemeye çalışıyorum ve çantamdan bozukluk arıyorum, hemen yanımda oturan kadın da kendi parasını uzatmış alıp şöföre vermemi bekliyor, muhtemelen de Türkçe bilmiyor "şunu da verir misiniz" demiyor. hayır normalde para verirken uzatan olursa onlarınkini de veririm elime mi yapışacak ama daha kendi paramı hazırlamamışım düşmeden dengede durmaya çalişiyorum ve halim de ortadayken parayı uzatmış elime sıkışıtırıyor =)) almadım tabi ki, çok sinirlendim çünkü.

O durumda haklısınız tabi ki aslinda neden diye sorgulamak manasız belki hiç bir sebebi yoktur canı öyle istemiştir vs deyip geçmem gerek biliyorum ama gune başlarken motivasyonunu düşürdü resmen

ama şu omuz delicilerden çok nefret ediyorum. otuturken arkadan bir parmak tüm kuvvetiyle omzunuza omzunuza yüklenip ardından da sağ tarafınızdan süzülen 5 tl =))))
Aynen zaten kisisel alana dikkat etmek lazım rica edeceksek de dokunmadan yapmak en iyisi

gerçekten toplu taşımada ben de çok geriliyorum ve keşke kimseyle muhatap olmak zorunda kalmasam diyorum ama olmuyor. geçen annemle bindik, aksilik ya akbil bitmiş. neyse en önde oturan bi adam verdi sağ olsun. gene aksilik bu ya üzeirimde bozukluk yok. annem ilerledi gitti, ben de ona yetişip anne bozukluk versene diye bağiriyorum, o esnada ilerimde olan bir kadın "geçin de şöyle yolu açın dedi" ukala bir şekilde. dayanamadım "siz böyle herkesi denetliyormusunuz" dedim, "ama insanlar geçemiyor" falan dedi size ne yahu diye çemkirdim. hayır kendi ilerlemiş arkamda olsa anlayacağım, bozukluk alıp adama vereceğim o an onun derdindeyim. neyse o kadın buralardaysa umarım bir daha karşılaşmayız vallahi yapışırım saçına =))

Bomboş minibüste kendiniz parayı vermeniz gerekirdi.O elden ele para uzatma olayı dolu minibüste olur.Kadın da gıcık olmuştur haliyle.Bir de "Niye" diye sormuşsunuz , vallahi pes.Kadın yine fazla seslenmemiş.

O durumda haklısınız tabi ki aslinda neden diye sorgulamak manasız belki hiç bir sebebi yoktur canı öyle istemiştir vs deyip geçmem gerek biliyorum ama gune başlarken motivasyonunu düşürdü resmen

Sıkmayın canınızı, muhatap olmamaya çalışın. kulaklığınızı falan takın hatta. hayır önce alıp sonra adeta aydınlanma yaşamışçasına geri verip "yapamayacağım galiba, kendin ver canım" demek de çok anlamlı gelmedi =))) dengesiz midir nedir

Bu tipleri bilirim kimse ses cikarmadikca gelene gidene cemkirebilecegini zanneder böyleleri taa ki biri onu bozana kadar

E bomboş minibüste yer kapma derdi de yoksa paranızı verip neden oturmadiniz?
Yani sizin davranis biraz manasiz geldi bana.
Gecin verin bos seyde kadina niye veriyorsunuz ki
Bence de gereksiz olmuş davranışınız. Kalabalık olsa anlayacağım da. Kadına niye emrivaki yapıyorsunuz? Kimseyle muhatap olmayacağım en minimum düzeye indireceğim diyorsunuz yine bir şekilde muhatap oluyorsunuz.

Bomboş minibüste kendiniz parayı vermeniz gerekirdi.O elden ele para uzatma olayı dolu minibüste olur.Kadın da gıcık olmuştur haliyle.Bir de "Niye" diye sormuşsunuz , vallahi pes.Kadın yine fazla seslenmemiş.
Dedim ya o niye kelimesi çok istemsiz çıktı ağzımdam zaten çıkar çıkmaz geri almak istedim

Şoför yoktu bindiğimde sonradan geldi o yüzde ilk bindigimde veremedim

Bu tipleri bilirim kimse ses cikarmadikca gelene gidene cemkirebilecegini zanneder böyleleri taa ki biri onu bozana kadar

Mesela ben de o gün çok sevdiğim bir arkadaşımın bebeğini görmeye gidiyordum, çok mutluydum ama bu olay canımı çok sıktı. sonra da tüm gün neden tanımadığım etmediğim insanların saçma sapan tavırlarına canımı sıkıyorum onları neden bu kadar önemsiyorum diye kendime canım sıkıldı. can sıkıntım geçmedi yani. neden böyle her şeye haddi olduğunu düşünen tuhaf varlıklarla diyalog kurmaya zorlanıyorum ki diye üzülmüştüm.

Şoför yoktu bindiğimde sonradan geldi o yüzde ilk bindigimde veremedim
Öyle olsa bile şoföre vermeniz lazımdı direkt.Bu söylediğiniz üdaha kötü bence.Bir kere öğrenciyken benim de başıma bu tür bişey gelmişti.Siz anlatınca hatırladım.Arkadaşlarla Ürgüp'e gidicektik , ben de otobüse valizle bindim arkadaşlarla buluşma yerine gidebilmek için.Ben zar zor valizi otobüse sokmaya çalışıyorum , incecik halimle eşek ölüsü gibi valizi otobüsün kapısının basamağındaki yukarı çıkardım , valizi kenara koydum , paramı çıkardım , verdim , ordan birisi geçmiş oturmuş otobüs de çok dolu değil boş oturaklar da vardı.Ben parayı uzattım tam otururken şunu da uzatır mısınız dedi ama oturuyor yani ve benim parayı alabilmem için ona uzanmam lazım.Ben de "Uzatamam." diyip geçtim oturdum.Kalktı kendi verdi şoföre parasını.Yani yaptığınız doğru değil.Hele de otobüs boşken.

Kimseyle muhatap olmamak için karar alıp alıp bulduğunuz ilk insanla muhatap olmuşsunuz :)

Kadın haklı bence. Ben parayı binmeden önce hazırlayıp cebime koyarım. Bindiğimde parayı verip geçmek istiyorum. Oradan birisi çıkıp "şunu da uzatır mısınız" dediği zaman "bunca zaman beni mi bekledin" diyesim geliyor.

Bir defasında kadının biri boş dolmuşun ortasından bir yerden parayı bana uzattı kendi paramla beraber vereyim diye. Para da bozuk değil. İşim gücüm yok orada dikilip hanımefendinin parasının bozulmasını bekleyeceğim yani. Parasını şoföre verip geçtim arkaya oturdum. Şok olmuş şekilde izledi beni. Sonra terslene terslene gitti aldı parasının üstünü.

Yani o kadın da kim bilir kimlerden bezdi, belki ilk tepkisini size gösterdi. Bence haklı da.

Peki önce alıp sonra geri vermesi bana da birinin canını sıkmak istemiste bana denk gelmiş gibi geldi

buda birşey mi, belki evvelde biri ile sorun yaşadı ve tepkisi Size oldu... inanın bazen çok gergin oluyorum davranış şeklim olmadığım biri gibi oluyor...
mesela geçenlerde tiyatroya gittik geç kaldım. bayanın biri bir saniye dedi beni durdurdu. .yanımda çocuğumla gidiyorum ama çok gerginim , hanımefendi geç kaldım lütfen dedim ilerledim.
kadın arkamdan tekrar durdurdu beni... telefonumu kullanmak istediğini söyledi. inanın normalde yardımcı olurdum ama geç kaldım ama dedim Size diyerek yoluma devam ettim... aklım kaldı , üzüldüm sonra... ama bir kez acelem var dediğim halde beni 2.kez durdurdu...

bir ay kadar sonra gene çocukaları tiyatroya görüyoruz
biletleri eşim uzattı
oğlum onunla kızım bebek arabasında
bende arkadan gidiyorum ard ardayız.

arkadaki bayan bana kızdı resmen
nereye bebek arabasıyla diyor
düşünün arabayı koyacak yer hemen 5 adım ilerde ve biz sıramızı bekleyip girdik salona.
eşime dedim niye beni buluyor bu insanlar niye....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…