Dert sayılmaz ama

Her turlu insanlar var bu hayatta, oyuzden takmamak lazim.
Gecen benim başima daha kotusu geldi. Saglik ocaginda 2 kadinla muhabbet ediyorduk. Ayni doktoru bekliyorduk. Ben bu kadinlara bir soru sordum. Arkamdaki 55 yaşlarindaki adam beni azarlayarak sert bir cevap verdi. Önce şaştim kaldim, sinirden yanagim kizardi, zaten hastaydim da. O sinirle adama donup size mi sordum, yanimdaki 2 kadina sordum, size noluyor dedim. Adam sustu cevap vermedi. Gece uyuyana kadar kendime gelemedim sinirden.

İşte böyle küçük ayrıntı sayılabilecek şeyler nasıl günümüzü zehir ediyor ben de hem insanlara hem de kendime kızıyorum kafaya taktığım için

İşte böyle küçük ayrıntı sayılabilecek şeyler nasıl günümüzü zehir ediyor ben de hem insanlara hem de kendime kızıyorum kafaya taktığım için
Katiliyorum. Zehir ediyorlar. İnsanlarla ne kadar az iletisim kursak kendimiz icin bir o kadar iyidir

Bu konuyu okuyunca aklima lise zamanlarimdayken bi ani geldi..
annemle minibuse bindik alisverise gidiyorduk yanlis minibuse binmisiz farketmeden sofore de sorduk oda bize bekleyin ben sizi dogru minibuse bindiricem inmeyin simdi dedi sagol dedik.. biraz sonra bi kadin bindi ben ayaktaydim annem oturuyodu.. annem ayaga kalkti kadina yer vermek icin.. minibus hareket etti annemde dengesini kaybetti yer vericegi kadinin ayagina basti istemeden.. kadin annemi tuttu itti ve dediki allah belani versin ayagima bastin dikkat etsene be dedi.. bende allah asil senin belani versin terbiyesiz kadin duzgun konus annem sana yer vermek istedigi icin yerinden kalkti iyilik yapmak istedi dedim.. oda yerin dibine batsin iyiligi ondan yer isteyen mi oldu dedi.. allah ben kendimi nasi zorluyorum ama annem beni tutuyo herkes kadina bagirmaya basladi ne terbiyesizsin kadin sana iyilik etmek istedi haketmiyomussun falan demislerdi.. kadin hala saydiriyo anneme kufurler ediyo.. bak sus yoksa agzini burnunu patlatirim senin dedim en son.. sustu biraz sonra sofor siz bu minibuse binceksiniz dedi bize gosterdi tesekkur ettik tam inerken kadin anneme celme takmaya calisti ama takamadi annem indi ben arkasindaydim senin o ayagini alir bitarafina sokarim dedim ve indim.. baktim arkamdan kadini sereserpe yere yapismis buldum itmisler minibusten onu tabiri caizse atmislar.. ben gidicem kadina dalicam inmis nasilsa minibusten diye hincimi almam lazim alamadim biturlu cunku.. annemde beni cekistire cekistire binicegimiz minibuse bindirmeye calisiyo minibus kacicak diye :))) aaayy hala aklima geldikce cildiriyorum bak.. bigun karsilasmayi cok isterdim o kadinla oyle ahlaksiz bir insandi ki karisinda mumkun degil sessiz sakin kalamazsiniz adap madap birakmaz insanda agiz bozan turden.. belki siz bana diyceksiniz yasiniz kucukmus ozamanlar koskoca kadina o sekilde yaklasmaniz hos degil diye ama minibuste sabrettim sussun diye yol boyunca susmadi inmemize yakin sustu anneme hakeret ediyo sonucta kufur ediyo valla zor tuttum kendimi agzini patlatmamak icin.. bide minibusten inerken ki davranisi da cabasi.. suan bile anlatirken sinirlendim diyebilirim..

Yaa oyle istee kizlar :))

Son düzenleme:
Allah'In sopası yok işte oh okurken içimin yağları eridi valla zaten o hakettigini bulmuş her yerde böyle cirkefler var malesef insani iyilikten soğutur bunlar

Bu dolmuşta ücreti başkasına uzatarak verme işini bende hiç sevmiyorum.kendim biner binmez odeme yaoar öyle otururum,yer olsa da olmasa da.başkası da aynısını yapsın isterim o yüzden.çok da anormal karşılaşmadım.

Bende oyle yaparim herzaman bazen dolu oluyor minibus soforun tarafida dolu oluyor yetisemedigimde mecburen sofore en yakin olan birine uzatirim ayakta oldugum halde.. fakat bossa minibus mutlaka oderim parami yer varsa oyle otururum kimseye oturdugum yerden para uzatip verirmisin demem.. ama konu sahibinin yasadigi o kisi parayi almis sonra geri vermis ukala bi sekilde kalk kendin ver demis hos degill ben olsam busefer veriyorum ama bence bundan sonra odemenizi yapin oyle oturun koltugunuza eliniz ayaginiz tutuyo masallah bukadar ehli keyif olmayin diye guzelce uyaririm ukalaca degil :)

Kendiniz uzatın falan dese tamam da gerçi bunu hayatımda ben de 10 defa yapmışımdır en fazla yani ben de dediğiniz şekilde yapıyorum aslında ama önce parayı alıp sonra geri vermesi garibime gitti

Bana da şey gibi geldi Hayır diyememis önce sonra cesaret toplayıp parayi geri vermiş gibi:) o an yanlarında değildim tavrı konu sahibi bilir,rahatsız olduğuna göre de dediğiniz gibidir.ama bu durumu yaşamamak hiç böyleleri ile muhattap olmamak en iyisi.kendi işini kendin yapmalı:)

Kendiniz uzatın falan dese tamam da gerçi bunu hayatımda ben de 10 defa yapmışımdır en fazla yani ben de dediğiniz şekilde yapıyorum aslında ama önce parayı alıp sonra geri vermesi garibime gitti
Haklı olabilirsiniz.ama bende biri para uzattığı zaman mecbur alıyorum içimden de sayıyorum çünkü Hayır diyemiyorum:)belki o da öyle bir insandır diye düşündüm.siz anlamışsinızdir tavır dan ne niyetle olduğunu.bir daha fırsat vermeyin böyle bir durum yaşanmasına

Kesinliklee katiliyorum sana :))

bu dolmuşlarda gerçekten çok garip insanlar oluyor. gece n dolmuşa bindim ayakta iki kişi var ama bir kadının yanı boş. cam kenarına otursa bizde oturcaz yani. geçebilir mıyım oturayım dedim geçilecek alan okadar darki kalkıp benim oturmama izin verip tekrar kendisinin oturması lazım. kalkmadı ayaklarını daha kaydırdı geçmem için. çocuğun zor geçeceği kadar zor olan alandan benim gbi iri-yarı hatun geçerse nolur suratına benim çantam gelir tabiki. çok zor geçtim oturdum. suratimi dagitmasaydiniz keşke dedi. kalksaydınız dağılmazdı dedim. sen kimsinki kalkicam dedi bana ne alakaysa ben yolcuyum sizde kalkacaksinizki oturayım yada taksiye binin dedim. ki bu sözü söyleyenlere kızardım normalde banada dedirttirdiler. eğer inmeseydi bizim kavga daha çok uzardı. pes diyorum yani totosunu kaldırıp bi kalkamadi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…