Dert yok, Sohbet var.... :)

inanmayacaksınız ama...
bana mms göndermişti ya hani...
heh geri aradı ama beni tanımadı...
ya da beni de tanımadı

şaka değil mi bu
bu bir şaka

dranasın bize yaptığı bir şaka
komik değil ama şaka

lütfen biri şaka olduğunu söylesin
zira tansiyonum fırladı yemin ederim.

dersin ki görüşmek istemiyorum, sildim ben sizi vs vs vs
tanımamak ne demek yaaa

hepimiz için çoook güzel bi yıl olsun inşallah iyi seneler :118:

hoşçakal canım... aynı dilekler ve de fazlası senin için de geçerli... Hersey gönlüne göre olur umarım...

canim benim iyi dileklerin icin cok cok tesekkür ederim....insallah yeni yilda da dostlugumuz böyle sürer gider...

dikkat et kendine görüsmek dilegiyle....ben pazartesi belki gelmeyecegim bilginize....

ya suan kantar yanında falansa ya da onun kendisini takip ettiğini düşünüzorsa, açık vermemek için böyle oyunlara basvuruyor olabilir mi??

benim de bu aklima geldi ama üst üste arandiginda daha cok dikkat cekmezmißbi arkadasimdi dese bu kadar dikkat cekmez...

ben teşekkür ederim

Rica ederim hayatım

Ne güzel şeyler hazırlamışsınız bence kıskanmış o kişide öyle söylemiş hiç takma kafana ble hayatım

inanmayacaksınız ama...
bana mms göndermişti ya hani...
heh geri aradı ama beni tanımadı...
ya da beni de tanımadı

Çok ilginç ya var bişey bunda :44:

Sanada mutlu senelerr olsun herşey gönlünce olsun hayatım

norem
msjını aldım
10 dak olayı

kafam durdu yemin ederim

yazdıklarımın sence olabilitesi ne canım???

canımmmm gözlerim doldu yemin ederim,çok teşekkür ederim

mutlu yıllar canım

hepimiz için çoook güzel bi yıl olsun inşallah iyi seneler :118:

iyi seneler ferihacımmm

kızlar bence de dranas böyle yapmaz vardır mutlaka bi açıklaması ki çok saf ve temiz kalpli olduğunu siz benden çok daha iyi biliyosunuz ben söylediğiniz kadarını biliyorum... bence bazı yorumları yapmadan önce azıcık bekleyelim belki bi msj falan atar hım...

ben çıkmalıyım...

umarım tüm bunların bir açıklaması vardır..

çok sagal bettycim..

hepinizi öpüyorum.

yarın nete giremeyecekler için, şimdiden iyi yıllar...

herşey gönlünüzce olur umarım..

DYSV'ın bebişleri gözdem, csı'in prensesi, kadrolularımız, muhtarımız, csı, kedi, betty, noree, lal, Handan abla, çekırdek, kayıp olsada dranas, terki diyar eylemiş olsada asu... Ara ara gelip bizlerle anı paylasan ferıha, sevgıdemır... hepinize iyi yılllaaaaarrrrr......

sadece şunu söylüyorum
benim için dranas konusu bitmiştir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…