Dert yok, Sohbet var.... :)

safmix ten bahsediyoruz.

Karar veremiyorum konusunda bakirelikten dem vuran bir üyeydi. Ortalığı karıştıracak bir yorumu vardı. Hatta csi alıntılayıp yorum yaptın.

Garip bi tip, idrak yolları enfeksiyonu geciriyor sürekli :D

haaaaaaaaaaaaaaaa
anlaşıldı merkez,
ben o kişi ile ilgili yorum bile yapamıyorum zira yorumları pek tutarsız:9:

Bugünü tarihe yazıyorum, bir kayınvalide süper bir konu açmış. İncelik, sağduyu havalarda uçuşuyo, gözlerim yaşardı:43:

yaz yaz
malum biraz sonra tarihin tozlu sayfalarında yerini alır o konu
zira ben gerçek olduunu düşünmüyorum

ilk mesaj ve mükemmel kayınvalide:9:

yaz yaz
malum biraz sonra tarihin tozlu sayfalarında yerini alır o konu
zira ben gerçek olduunu düşünmüyorum

ilk mesaj ve mükemmel kayınvalide:9:

Niye be :D vardır öyle kayınvalideler de, bu sefer de kayınpeder köü kedi şerafettin olur :D

Mesaimin bitmesine son yarım saat :124::118: :8:

ağlamak istiyorum..

işte bu kadın süper babaanne lakabını hak edecek

Acaba bizler de böyle kayınvalidelerden olabilecek miyiz?

Ben kendi adıma olamam. Susmasını beceremeyeceğim icin gelini sürekli ısırıcam :D

Acaba bizler de böyle kayınvalidelerden olabilecek miyiz?

Ben kendi adıma olamam. Susmasını beceremeyeceğim icin gelini sürekli ısırıcam :D

Ben olurum vallla kızımda öyle diyor erkek oğlun olsaydı süper bir kaynana olurdun diyor,tabi karşılığını alabilirsem ...

Ben olurum vallla kızımda öyle diyor erkek oğlun olsaydı süper bir kaynana olurdun diyor,tabi karşılığını alabilirsem ...

Ama şöyle de bir gerçek var, sen ne kadar iyi niyetli olursan karşı taraf o kadar yükleniyor sana. Sen iyiysen gelin kötü oluyor yani :D

Veee yeni yılın ilk mesaisini bitirir evimin yolunu tutarım :10:

Öpüyorum sizi....

Ama şöyle de bir gerçek var, sen ne kadar iyi niyetli olursan karşı taraf o kadar yükleniyor sana. Sen iyiysen gelin kötü oluyor yani :D

Onada müsade edemem tabiki,yakınımda istemem mesela niye gelmedin niye aramadın demem herşey karşılıklı olursa sevgi ve saygı oluşursa sorun olmaz bence..

Veee yeni yılın ilk mesaisini bitirir evimin yolunu tutarım :10:

Öpüyorum sizi....

Görüşürüzzz mıhtarımmm :54:

Back
X