kızlar herkese tekrar merhaba...
bu hafta sonu eşimin doğum günü daha önce bahsettiğim gibi ben rezervasyonu mu yaptırdım bugün bana şans dileyin güzel bi süpriz olsun , mutlu olsun... kayınvalidem gölgeleyemesin amin...
Çok şükür. Nicki dört_yapraklı_yonca olsun
bu hafta sonu eşimin doğum günü daha önce bahsettiğim gibi ben rezervasyonu mu yaptırdım bugün bana şans dileyin güzel bi süpriz olsun , mutlu olsun... kayınvalidem gölgeleyemesin amin...
onu bilemiciiimmm.
artık patron ne derse...
ammaaaa yağmurluk feci laf sokmuş bana
"Nerede bize ulaşması gereken sorun var hepsi arkadaşınız sanırım"
ama saolsun sorun çözüldü ya, olsun lafı yiyeyim ben
seviyorum arkadaşlarımı yaaaaa
yarın öbür gün bişey olsa gidemicem kadına
kredi mredi kalmadı
nasıl gölgeler ki? benn doğurdum bennnn diye göğsüne vura vura duygu sömürüsü mü yapar?
benimki olsa kesin o gün hastalanıp hastanelik olur mesela
nasıl gölgeler ki? benn doğurdum bennnn diye göğsüne vura vura duygu sömürüsü mü yapar?
benimki olsa kesin o gün hastalanıp hastanelik olur mesela
ımmm kedicim şimdi ben burda neleeeer yapabiliciğini anlatıp ta sizlerin hayal dünyalarına yazık etmim hiç belli olmaz çünkü ama mesela şunu söyliyeyim o akşam eşimin ablasının arkadaşının (yakınlık derecesine dikkatinizi çekerim) düğünü var ve kayınvalideciğim yılbaşı gecesi arayıp kesin gidin tamam mı falan diye baskılarına başlamış olduğunu ve ayrıca eşimin ablasınında da şehir dışından gelmek suretiyle düğüne katılacak olması durumu ve bizim onları illakide görmek zorunda oluşumuz vs vs.... of içim daralıyo cidden bana dua edin olur mu ...
ımmm kedicim şimdi ben burda neleeeer yapabiliciğini anlatıp ta sizlerin hayal dünyalarına yazık etmim hiç belli olmaz çünkü ama mesela şunu söyliyeyim o akşam eşimin ablasının arkadaşının (yakınlık derecesine dikkatinizi çekerim) düğünü var ve kayınvalideciğim yılbaşı gecesi arayıp kesin gidin tamam mı falan diye baskılarına başlamış olduğunu ve ayrıca eşimin ablasınında da şehir dışından gelmek suretiyle düğüne katılacak olması durumu ve bizim onları illakide görmek zorunda oluşumuz vs vs.... of içim daralıyo cidden bana dua edin olur mu ...
kızlar,
h.sonu annemlerdeydim ya ben cuma gününden beri k.validemlere görünmüyorum
bugün hepsinin kapısını çalmam lazım sırayla ama ben onlarda hep diken üstünde oturuyorum,bir de şimdi akşam gidince oooooooo nerdesin dicekler uffff yaaa
kendimden nefret ediyorum gelip diplerine oturdum diye
Çok şükür. Nicki dört_yapraklı_yonca olsun
herşeye rağmen,
bu hayatta derten anlayan ve kendilerini bile ateşe atarak yardımcı olan insanlar var.
demek ki daha iyi bir dünya için de hala umut var...
kızlar,
h.sonu annemlerdeydim ya ben cuma gününden beri k.validemlere görünmüyorum
bugün hepsinin kapısını çalmam lazım sırayla ama ben onlarda hep diken üstünde oturuyorum,bir de şimdi akşam gidince oooooooo nerdesin dicekler uffff yaaa
kendimden nefret ediyorum gelip diplerine oturdum diye
evet...
bittim ben derken..
demek ki bir umut var...
son bir kaç saat ömrümden ömür gitti...
ellerim hala titriyor...
Ne alaka hepsine uğramak
O zaman ara hepsi bi yerde toplaşsınlar hepsini aynı anda gör
Önce kayınvalidene gir, 5-10 dak otur.
Neredeydin?? ne yaptın?? kimlerleydin?? sorularını sabra ve nazikçe cevapla,
sonra eltine geç ve güzel bir kahve iç
bitti de gitttiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?