- 13 Mayıs 2011
- 3.943
- 3.661
- 373
Uysal bir gelin gibi davranmışsın, teprik koyuyorum sana
ben alışığımdır gamzelerden iltifat almaya.. (mütevazi olsam mükemmel olurdum herhalde)
eşim gıcık etmişti, hiçbir şey söylememişti tanıştığımızda..
gülüşün mülüşün diyor yok saçların diyor, gözlerin diyor.. gamze yok..
dayanamadım eehhh gamzelerimi görmedin galiba dedim..
onları herkes görüyor demişti
gelinimizi de ekledim elooo
Selam hanımlarrr k.valideyi hastaneye götürdüm sabahtan yeni geldim eve,gel bize dedim kararsız kaldı ama gelmedi sonra gelirim dedi..Vatandaşlık görevimi yaptım ama demi,teklif var ısrar yok bizde
Gamzelimüdür
tmm tmm gel yapacıma da sevgi manyağı yapim seni
Uysal olduğuma bakma tersim fenadır benim,elti için şikayet dinledim ya yeter bana bu,etme bulma dünyası işte keyif alarak dinlemekte güzelmişş
sevme dedim ya,sevme....
beni böcüğüm sever bi kere sana mı kaldım
Sen böcüğe kızıp bana gelirsen kedinin gamzelerini severim sen de uzaktan bana bakar ağlarsın
iyi yapmışsın abla...valla ben k.valideyi sevmem ama hasta falan olursa bakarım...insanlık vazifesi dimi ama
Olsun sen yine de üstüne düşeni yapmışsın
böcüğe kızsamda sana gelmiciiiim işte :104:
tamam tartışmayın yaa.. ben ikinizi de çok seviyorum
bu yaz kesin tatil yapmam lazım,kesin hemde...
geçen sene tam biletleri aldık gidicez acil ameliyat dedi doktor hemde iki kez...
iki kez bilet iptal ettik
moral motivasyona ihtiyacım var
Ekşın varmı bugünburalarda
Henüz yok
Olunca güvercinle haber gönderirim
bi resim daha ekledim..
ama kayınvalideciğin haklı
köprüden geçerken birbirlerine etekleri değmiş yakınlıktaki dostunuzun düğünü mü önemli yoksa kocacığının doğumgünü mü?
hayretsiniz yani karılı kocalı
ablasının arkadaşının düğünü mü?? vay be kayınvalideye bak neleri organize ediyor..
yok benim annemden de kayınvalidemden de böyle bir iş asla çıkmaz..
her şeyi o yönetmeye organize etmeye çalışır her zaman...
sen programın olduğunu söyleyecek misin? eşine çaktırmadan halledebilecek misin?
dualarım seninle..
kızlar,
h.sonu annemlerdeydim ya ben cuma gününden beri k.validemlere görünmüyorum
bugün hepsinin kapısını çalmam lazım sırayla ama ben onlarda hep diken üstünde oturuyorum,bir de şimdi akşam gidince oooooooo nerdesin dicekler uffff yaaa
kendimden nefret ediyorum gelip diplerine oturdum diye
yavru gülerek söyle zaten
gülerek sok lafları
arif olan anlasın
çok bunaldım ya saka bi yana bıktım böyle şeylerle uğraşmaktan bunlara kafa yormaktan
ben zaten söylemiştim canım mutlaka o güne bi planımızın olucağını asıl mesele bu zaten bunu bildiği halde yılbaşı gecesi arayıp söylemesi...
ben geçen hafta sonumun taamını annem ve k.validemle geçirdim cuma akşamı bendeydiler komple cumartesi günü de bi akrabaya gitmek istiyolardı oraya götürdüm... bu hafta malum yıl sonu başı bi arada acayip yoğundum arayamadım olay çıkardı hatun çocuk gibi ilgi istiyo... önce annemi aramış yılbaşı gecesi bakalım oraya gittik mi diye 2 kez sonra hemen pazartesi günü k.peder aradı ezberletilenleri sayıyo vay efendim küsmüymüşüz onlara yoksa biz kendi aramızda kavga mı etmişiz ben konuyu değiştiriyorum olur mu aşkolsun anne nasıl falan yapmayın böyle gelin arayın ............................................................ ne denir ki... dinledim dinledim kapattım sinirlerim bozuldu ama yapılacak bişi yok malesef
keşke bunu bende yapabilsem böyle kendimi yiyip duruyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?