Dert yok, Sohbet var.... :)

Çok hastayım kızlarrr günaydınn...

Keşke izin verselerde gidip yatsam:43:

geçmiş olsun çekirdek...

al benden de o kadar... şu hafta bi geçsin artık ya... şöyle bi ay tatil yapsak ne süper olurdu:31:

çok bile noree:1:

şaşırdım yalnız akşam hiç sitem etmediler gelmiyosun diye :1: ama tabi ben onlar konuşmadan şöyle yoruluyorum böyle didiniyorum cart curt dedim :9:

günaydın cadı

günaydın kızlar

günaydın kuzu

İnternet yoktu dün akşam evde, ne güzelmiş bilgisayarla uğraşmadan dizi izlemek :) Unutmuşum tadını :D

Aldık cekirdeklerimizi kuzey kritiği yaptık :D

günaydın...
hadi bana yeni nik bulalım...
kendime yeni bir ben lazım...
öm plisss...arkadaş listemi düzenleyeceğim sonra...
sonra konuşacaklarımız vardır kanımca...

taam çirkinlikten yüzüne bakılmayacak bir kadın olabilerim ama bu kaa açık söylenmez ki...
oysa ben saa okaa yalakalık yaptıydım saç rengin hususunda...
pehhhh...

Yavrukuş, nickine bakınca çirkin bi tip canlanıyo insanın gözünde, reelde konuşunca hatun prenses :)

Nickinin senin güzelliğinin önüne gecmesinin mimkinatı yok

geçmiş olsun çekirdek...

şaşırdım yalnız akşam hiç sitem etmediler gelmiyosun diye :1: ama tabi ben onlar konuşmadan şöyle yoruluyorum böyle didiniyorum cart curt dedim :9:

günaydın cadı

günaydın kuzu

ben de bu akşam aynısını yapiciiim noree ama aynı zamanda elmayranın tabiriyle neşemle dövücem onları:1:

[/B]Heyecanla bekliyorum seni :D İlk beni ekle tmm mı :1:[/B]

Son düzenleme:
Günaydın şekerler :3: dün sorun çıktı bir türlü giriş yapamadım siteye kafayı yedim şimdilik sorun yok olmaz umarım yine :47::47:

İnternet yoktu dün akşam evde, ne güzelmiş bilgisayarla uğraşmadan dizi izlemek :) Unutmuşum tadını :D

Aldık cekirdeklerimizi kuzey kritiği yaptık :D

böcükle geçen gün bunu tartışmasını yaptık,tutturdu pc de pc diye....bende almıcam sana pc,bu eve pc giremez dedim,tamam dedi sustu sindirdim onu :23:

ben de bu akşam aynısını yapiciiim noree ama aynı zamanda elmayranın tabiriyle neşemle dövücem onları:1:

hadi bakalım canım,ayrıntıları bekliyoruz.bu arada dün çekirdek yedin mi :9:

Günaydın şekerler :3: dün sorun çıktı bir türlü giriş yapamadım siteye kafayı yedim şimdilik sorun yok olmaz umarım yine :47::47:

günaydın bombam

böcükle geçen gün bunu tartışmasını yaptık,tutturdu pc de pc diye....bende almıcam sana pc,bu eve pc giremez dedim,tamam dedi sustu sindirdim onu :23:

Al küçük bi netbook sevindir cocugu :D

hadi bakalım canım,ayrıntıları bekliyoruz.bu arada dün çekirdek yedin mi :9:

günaydın bombam

noree yemedim desem :52:
akşam geç çıktım burdan bi yarım saat hatırlatma çaldı kapattım tabi çıkınca yine unuttum :1:

ben de net istemiyorum evde bi kaç sene sonra belkii...

Son düzenleme:

Al küçük bi netbook sevindir cocugu :D

imkanı yok almam :19:

yok öyle her istediği olsun...bu arada aşılama için çok hevesli bizimkisi...bugün gitcem ya doktora,akşam 10 defa söyledi iyice sor ne yapmamız gerektiğini diye :1:

ortasını bulamıyor bu çocuk,ya çok istekli yada hiç istek :1: (buna şükür ama)

Back
X