o zaman ben size foto ekleyeyim...
BOLU’nun Mudurnu İlçesi’nde 25 yaşındaki E.D. ile imam nikahıyla yaşayan ve nüfus kaydında 11 yaşında olan Z.Ç.’nin 8 aylık hamile olduğu anlaşıldı. Z.Ç. hastaneye kaldırıldı. Ancak, doktorların hastaneye yatması teklifi imam nikahlı eşi tarafından kabul edilmeyince evine gönderildi.
OHA BEEEE
OHAAAA
ŞİMDİ KESİN KUSUCAM
SİZİN CEHALETİNİZE....
ÇOK FECİ KÜFÜR ETTİM ÇOK
o zaman ben size foto ekleyeyim...
ekle bakalım..
not:internette problem var sürekli gidip geliyor..
açtın konuyu gittin,eleştirilen hedefi haline geldin
mecbur kaldım bu cerrahi müdahaleye..
nişanlımdan önceki sevgilim bana tecavüz etmişti, ben de tecavüzü önleyemiyorsan zevk almaya bak dedim.
nişanlım çok iyi çok dürüst biri, onu kandırdığım için üzülüyorum ama onu kaybedemem gerçeği bilse benimle asla evlenmez
ne yapsaydım, dürüst olsam daha mı iyiydi yani?
(geyiktir gerçekle uzaktan yakından ilgisi yoktur)
şaban'ın şiki şiki baba filmi vardı ya arkadaşlar....
adamın ganyanı tutturması için minibüs,kokan adam,dedikoducu kadın gibi etkenlerin tamamlanması gerekiyodu...
burda da eksik birşey var şimdi,ama ne düşünüyorum düşünüyorum bulamıyorum :44:
topikte mi?
her ne kadar bir şey olmamış gibi davransak da, asude'nin yokluğu hissediliyor bence.
topikte mi?
her ne kadar bir şey olmamış gibi davransak da, asude'nin yokluğu hissediliyor bence.
merhaba kızlar
Kızlar, aşağıya linkini eklediğim konuya muhakkak göz atın...
http://www.kadinlarkulubu.com/kadinl...eme-hayat.html (Bir gülümseme bir hayat !)
http://www.kadinlarkulubu.com/kadinl...apmaliyim.html (Peki hepsini okudum kart almak istiyorum ne yapmalıyım ?)
15 Kişinin Pro Kart Alması, Çok Amaçlı Sandalye...
10 Kişinin Alması, Standart Sandalye...
Haydi Hanımlar Küçük Paralarla, Büyük Bağışlar... Engelli kardeşlerimize bir bağışta siz yapın...
15 kişilik bi gup çıkmaz mı bu muhteşem topikten bence çıkar
çok sevinirim csi.
bu bir kişiye endeksli birşey değil bana göre....
kadromuz sürekli eksik,her ne kadar elmayra topicin adını "dert yok,sohbet var" diye açsa da demek ki geyiğimiz yada sıkıntılarımızdan
sıyrılamadık tam olarak...
bilmiyorum.....
ben yavaştan çıkıyorum,iyi akşamlar kızlar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?