Dert yok, Sohbet var.... :)

aaa evet mailleri okuyanlar grubunda seni atlamışım
senin de bir bölümünden haberin var, sorry

ben 2011'in son gününde dediğimi savunuyorum hala
çürük elmalar çıktı hayatımdan 2011'de
2012'de bir kaç tane kaldı, onlar da çıkıcak

beni ben olduğum için kabul edenlerle, ne ala ölüme giderim
ancak mümkünse kimse beni ONUN OLMAK İSTEDİĞİ GİBİ HAYAL ETMESİN

patacığım
güzel gözlüm benim
son iki cümlene bayıldığımı belirtir, hasretle öperim

Sen bana ben sana bebeyim...

Ok. Sorun yok. Gayet aklı başında bir kadınsın belli zaten

Kesinlikle katılıyorum.

@kedi
bir de bu konunun burada yok sayılmasının (en azından benim için) en büyük sebeplerinden biri neydi biliyormusun?

asude maillerden birinde benim onu kullanarak prim yapmaya çalıştığımı, kk daki insanların "haklısın csi" demelerini istediğimi savundu
düşünebiliyormusun?

benim bir karakterim yok, takdir görmek için ancak asude'yi kullanabilirim ben yani

sustuysam, susmak için sebebim çoktu
ama madem bu konu bugün burada açıldı,
daha fazla susmanın da manası yok

Son düzenleme:
Mesela; aşağıdaki ziyaretçilerden biri asude. Şuanda onun hakkında konuşulduğunun farkında. Gelse iki satır yazsa herkes hayatına kaldığı yerden devam edecek ama o gelmiyor neden? Bizim buralarda buna hem suçlu hem güçlü derler

@kedi...
sanırım adil olmaya çalışmak için de...
hatta birilerini savunmak için de...
hatta bazı konuların biyerlerde konuşulup konuşulmayacağına karar vermek için de iki taraflı bilgi sahibi olmak gerekir...
iyi niyetli olmaya çalışmak herzaman doğru bişey değilidr...
bazen akışı izlemek gerekir...su akar yolunu bulur...
bu topikte de bulmuştu zaten...
ama...ama işte...
bu topiğin bu aralarki durgunluğunun asudeyle alakası yoktur...yani senin için var demekki ama benim için yok mesela...
mesela topiği benim için eğlenceli kılan asude değildi...
kekremsi tatlar topik müdavimlerinin hayatlarındaki çalkantılardan...
bu çalkantıların içine herşeyi koy sen...
ben asudeyi koymam şahsen...

kendisi inkar da etse
o günden beri aşağıda sabit kalan ziyaretçilerden biri asude zaten

kendisi inkar da etse
o günden beri aşağıda sabit kalan ziyaretçilerden biri asude zaten

Kendini izah etmek isteyene fırsat sunduk. Gelseydi, bi şekilde açardık kollarımızı. Unutmasak bile unutmuş gibi bile yapabilirdik.

Yapacak bişi yok

birisi asude diğer 7 tanesi kim öyleyse,ya burdakiler ne çok biliyorlar kimi kendini insan sarrfı ilan eder tek kendisidir akıllı zeki bu tür paranoyaklardan kurtulun .

birisi asude diğer 7 tanesi kim öyleyse,ya burdakiler ne çok biliyorlar kimi kendini insan sarrfı ilan eder tek kendisidir akıllı zeki bu tür paranoyaklardan kurtulun .

7 tanesinin kim olduğunu bilsek yazarız. Geçmişten gelen bir konu konuşulurken neyin kuyruk acısı bu yaptığınız? Sohbete dahil edilmemenizin olabilir mi?

Biz paranoyağız, ve bu şekilde mutluyuz, rahatsız olduysanız 7/24 topiğimizi takipten vazgeçin lütfen.

Kendini izah etmek isteyene fırsat sunduk. Gelseydi, bi şekilde açardık kollarımızı. Unutmasak bile unutmuş gibi bile yapabilirdik.

Yapacak bişi yok

kendini izah etmesine bile gerek yoktu ki
evet benim gerçek hislerim arka planlarda gözükenlerdi
burası sanal bir ortamdı
ben/biz ona uyguk
hadi bana eyvallah

bile diyebilirdi
onu bile demedi

sizin sıkıntınız ne...
bukadar eleştirecekseniz ne işiniz var burda...
yoksa eleştirleriniz burda kabul görür filan diye mi düşünüyorsunuz...
dün dranasa ayar vermeye çalıştınız, ben alkışlamadım sizi, bugün bana mı...
ben almam o ayarı...ayarlıyım ben 31 yıldır...

Sen neden dünden beri ortam germek için elinden gelen tüm çabayı sarf etmeye çalışıyorsunki...

kendini izah etmesine bile gerek yoktu ki
evet benim gerçek hislerim arka planlarda gözükenlerdi
burası sanal bir ortamdı
ben/biz ona uyguk
hadi bana eyvallah

bile diyebilirdi
onu bile demedi

Kendi bilir cnm. Yapılacak bişi yok. Kaldığımız yerden devam etmeye çalışıyoruz işte.

tey allahım
geçen gün beti'den prim yapmaya çalıştın
bugün asude'den

vallahi laf yok sana
büyüksün ne diyelim

rating nerde çok iyi biliyorsun

arkadaşım
biz fikrimizi söyleriz
asude gelir evet benim der veya demez

bu sana neden dert oldu ki???
ne hukukun var içimizden herhangi biriyle

Sözüm sana değildi canım ben senin beni anladığını ve inandığını düşünüyorum
Kusura bakmayın kızlar ben yanlış düşünmüşüm

minel tamam gel hadi gellll katıl sohbete nerden bu kuyruk acın anlat bakalım bize...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…