yok o bizi silmek için bahane yaptı
silicem diyemedi açık açık
herkesi siliyorum dedi
yemedik ama yedik gibi yaptık
çaktırma
ben o uğraşmasın die silim dedim o anda bende düzenliyim hem dedim ama demek oyun yaptı
Neyse canım sıkıldı, kendime ev baktım
Prefabrik ev yaptırıcam, şeker kız kendi evi
Eki Görüntüle 321445
elmayracım çok güzelmiş ev RABBİM daha güzellerini nasip eder cnm
kuğulunun içine mi????????????????????
Neyse canım sıkıldı, kendime ev baktım
Prefabrik ev yaptırıcam, şeker kız kendi evi
Eki Görüntüle 321445
Böyle bir ev ablamla bizimde hayalimiz ama biz senin gibi kuğuluya falan değil köye yaptırmak istiyoruz
kimdi o dönem birisi de bizim için
kendinizi kaf dağında ulaşılmaz sanmıştınız
dibe vurdunuz
demişti
kimdi yahu gerçekten o?
sirvi? seyyah?
seyyah sanırım...sivri dememiştir...
ama siz birçok şeyi fazla önemsiyorsunuz ,birçoğunuz egosu çok yüksek insanlar ama burda biraraya gelince bu egolar birbirini besledi herşeyi çok büyüttünüz harikayız mükemmeliz şöyleyiz böyleyiz insanlar bizi kıskanıyor yok izleniyoruz yok kıskanılıyoruz hala anlayamıyorum izlenmenin nesi kötü neden kıskanılasınız takip edilmeniz insanların söylediklerinizi beğenmesi anlamına gelir ki peşinizden buraya gelip sohbeti izler ya da katılmak isterler burdaki güzel sohbete ancak özenilir ,beğenilir okuyup eğlenmek istenir neden kıskanılsın,neden insan beğendiği bi topiğin kapanmasını dağılmasını istesin ,geçenki olayda da aynı şey oldu,bence tamamen yanlış anlamadan dolayı ve yine bence madmaze tarafından kib yapılmasıyla ortalık karıştı kimsenin aklına dışardan okunanların yanlış anlaşılacağı gelmedi yine olay büyüdü kocaman oldu (onun neden bunu yaptığını da anlamadım sonuçta kendine hakaret edilen üye gerekeni yapar başka biri neden kendine görev görüyor ayrı bir konu) sonunda da bir futbol tartışması buralara kadar geldi ,sorun tabi ki futbol değil herkes farkında,ama dün kibden bugün futboldan yarın bir başka konudan bunlar yine olacak herkes aynı tavrına devam ederse ,asude kendi tabirince olduğu gibi davranmaya ,siz de gerektiği yerde buna dur dememeye devam ederseniz ve maalesef bu eğlenceli topiğe yazık olacak
değişemedi hala nikim yaaa...
ama dost kazığını aldım kabul ettim csi...
tam da hayalim şekil almaya başlamışken...
evde de bulğur pilavı varken...
ahhaahayyyy...
şu insanların kelime yazma kabiliyetleri muhteşemmm...
değişsin ekleriz brck...
kafa binbeşyüz ya...
ammmannn neysem gittim ben...
dranas anlatmican dimi yılbaşı gecesini bilkentiliyi hayatından çıkarışını çatlayalım dimi biz meraktan :18:
ay biri bana cvp versin
nolur benim kafa durdu
şimdi benim kafa bir dünya ya
sen bana tavır tepki koyup atar mı yaptın
yoksam ben senle kafa buldum diye sen de benimle kafa mı bulmaktasın???
kafam cidden dağıldı
çok saf ve salakça soruyorum bilgine:18::26:
ay biri bana cvp versin
nolur benim kafa durdu
al bakalım kendine gelirsin belki
Bilkentli çok kısa ve öz olarak şu kadarını söyleyim Kantarla sık görüşmeye başladık tuna için face kullanmayan adam eski sevgilisyle sarmaş dolaş resimlerini koymuşondan çok soğudum ergenliğe yeni girmiş çocuk davranışları
dur lem dalga geçme
ben kediye kötü bişey demedim dimi?
demiş olamam dimi?
üüfffffffffffffffffsssssssssss:18:
Demedin tabi ki. Çirkin kafa buldu seninleŞaka yaptı yani
Bence ummaöyle
deli ya
tel açtı
gayet de ciddiyidim diyooo
ayyy nesef alamıyorummmm
:) hadi be ciddi miymiş
ivit çok ciddiymiş
beni hayal ediyormuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?