Dert yok, Sohbet var.... :)

belinde ne var????öksürük için neden kbbye gidiyosun???

Tam emin olmamakla birlikte ziyaretçilerden birinin Kediş olduğunu düşünüyorum...
Birde La_edri arkadaşımız hep okuyor sabahtan akşama kadar fakat hiç yazmıyor..

@dranas
günaydın canım

@nore
at yahu beni onunla mı korkutuyorsun

belki adliyede işleri vardır
gerçi dün bişey de demedi ama:26:

peki yazdım bunu akıl defterime

sabah geçmişi okdum ama alınmış olabilir mi yazılanlara :26:
Bu yaşananlar olanlar...Utanıyorum cidden ne hale getirdiler ülkemizi.

eskiden askere güvenirdik...şimdi neye,kime güvencez,bilmiyorum

Tam emin olmamakla birlikte ziyaretçilerden birinin Kediş olduğunu düşünüyorum...

kedinin ziyaretçi olarak geleceğini sanmıyorum. bunu yapmasını gerektiren birşey olduğuna da inanmıyorum

peki yazdım bunu akıl defterime

sabah geçmişi okdum ama alınmış olabilir mi yazılanlara :26:

eskiden askere güvenirdik...şimdi neye,kime güvencez,bilmiyorum

kedinin alınması gereken bir şey yoktu ki
gayet akıllı uslu insanlar gibi fikir münazarasında bulunduk
diyelim ki alındı, bence bunu söyleyebilmedli
açık olma taraftarı değil miydik?

askere güvenicez zaten canım. askere güvenicez...

nerden bildin benim patronla konuştun heralde
Burada süs gibi bekliyorum üç arkadaşız sırayla kalıyoruz
Altı üstü giderken bir iyi akşamlar diyor o kadar aslında iyi geceler demesi gerek ya

En gec cıkış saati 20 olur genelde

ben 19,30 u görüyorum

Ziyaretçiler ortaya cıkmayı kabul ederlerse onlara şeker alıcam

belin için fizik yafa beyin cerrahisine,öksürük için de göğüs hastalıklarına gitmeni tavsiye ederim canım

pztesi protokol checkup randevusu aldım bu daha iyi oldu ayrı ayrı polikinlik gezmek istemiyorum ön muayene yapılsın onlar sevk eder zaten

Benim hassas kantar dün yine kaza yapmış ama bu sefer arkadaşı yapmış malum bizimkinin arabası perte çıktı ya arabasız kaldı. Işıklarda direğe çarpmışlar polis direğin parasını da ödetirler demiş

niye kedi olsun ki...
kedi fikrini söyledi biz fikrimizi...
kimse kimseye hakaret etmedi...
nasıl o fikrini savunuyorsa biz de savunduk...
belki bakamadığı bir taraftan bakmasını sağladık ya da istedik hepsi bu...

bende sanmıyorum ama bir mesajında bettye mi alındı acaba düşündüm,ki alınacak birşey yazmamaıştı bana göre betyy müdürüm...

bu saate kadar gelmemesi düşündürdü beni :44:

Ziyaretçiler ortaya cıkmayı kabul ederlerse onlara şeker alıcam

bende ziyaretçi olayım bariiiiiiii

pztesi protokol checkup randevusu aldım bu daha iyi oldu ayrı ayrı polikinlik gezmek istemiyorum ön muayene yapılsın onlar sevk eder zaten

sen bilirsin....

ekşi sözlükte okudum ve bayıldım...

üç arkadaş var. bu üç arkadaş bir yaz günü yaya olarak yolculuk yapmak zorunda kalıyorlar. biri türk, biri kürt, diğeri de ermeni. ama ermeni olan aynı zamanda papaz. sıcak, bir süre sonra yolda susuyorlar. etrafta su yok. bağların olgun zamanı. "iki salkım üzüm yiyelim de ağzımız ıslansın," diye bir bağa giriyorlar. bağın sahibi bir türk ama onu görememişler. "kaç paraysa veririz," diyerek yemeye başlamışlar. bu sırada bağın sahibi gelmiş. bakmış üç kişi üzümünü yiyor. fena bozulmuş ama üç kişiyle de başa çıkamayacağını düşünmüş. birine bakmış, kıyafetinden ermeni ve papaz olduğu belli. diğerine bakmış, konuşmasından kürt olduğunu anlamış. üçüncüsü de türk.
dönmüş ermeni'ye, "bak bu adam türk, yesin malımı. benim kanımdandır. helali hoş olsun. bu da kürt'tür ama din kardeşimdir. sen niye yiyorsun benim üzümümü?" demiş. bu laf, üzerlerine sorumluluk yüklenmeyen türk ve kürt'ün hoşuna gitmiş. adam, papazı bir güzel dövmüş. kıpırdayacak hal bırakmamış, yere uzatmış. bağ sahibi biraz sonra kürt'e dönmüş. "müslüman'sın da niye sahipsiz bağa giriyorsun. bu adam benim kanımdan yediyse afiyet olsun, çünkü o türk'tür. kardeşimdir," diyerek bir güzel onu da dövmüş ve yere uzatmış. bu durum türk'ün hoşuna gitmiş. biraz sonra türk'e dönmüş ve "tamam anladık türk'sün, aynı kandanız, aynı dindeniz ama sahibi olmadan başkasının bağına girilir mi?" diyerek türk'e de vurmaya başlamış. türk yumrukla yere yuvarlanınca kürt'e dönmüş ve "biz," demiş "papazı dövdürmeyecektik".

Kantarda habire kazaya uğruyor verilmiş sadakaları varmış yani.

içiyorlar mı dranas???ne çok kaza yapıyorlar

merhaba, annemdeyim..
bugün izin almıştım dün söylemeyi unutmuşum. sadece son sayfayı gördüm.
ziyaretçi olmamı gerektirecek ne söylemiş olabilirim, kimi kırdım, kim beni kırdı ki kaçak göçek buraı okuyayım?

Gerçekten çok anlamlı

hoşgeldin
kimse kimseyi kırmadı, karşılıklı konuştuk
sorun yok, bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…