- 13 Mayıs 2011
- 3.943
- 3.661
- 373
günaydınnn herkese
elmayracım, hayırlı uğurlu olsun.
günaydın csi..
elo, pro olmanın artısı nedir? neler değişti dünyanda de bakiyim bana?
uykusuzluğun eforikliği üzerimde.. hayırdır inşallah..
Merhabalar...
Zaman zaman topiğinize denk gelıyorum ve cok keyıflı yazısmalarınıza rastlıyorum...
Burda cok sevdıgım ısımler toplanmıs...
csi...
Canım benım, dobra, adaletlı ablam...
Pata ablam benı hatırlarmı bılmem, 1,5 sene once bır konum vardı orda tek bır cumle kurmustun ve herkes hayran kalmıstı sana...
Sana sempatım bı ayrı...
Elmayra, tatlı ınsan, hıkayenı cok etkılenerek okumustum...
Asude, dranas...
Hep sempatım olan ınsanlar...
Cok guzel dostluklar kurmussunuz burda ne guzel...
Arada bır gelıp selam vermek ısterım sızlere....
Saol canımıniçi.
İnan hiçbir fikrim yokKızarmışım sadece :) Bi karıştırayım çıkarım içinden :)
Kendimi uzaylı gibi hissediyorum, siz dünyalılara sempati besliyorum :)
Bu arada korkunç yorgunum, kendi evimi taşırken bu kadar yorulmamıştım, annemlerin bütün eşyası sırtımdan geçti sanki.
BDV bağımlılık yaratan bir platform.. Sigara gibi.. Dertli dönemlerde dozu arttırıyorsun.. Sigarayı da arttırdım, BDVyi de.. BDV yorumlarım, topicten öncekiler kadar samimi değil.. Topicten önce daha çok içselleştiriyordum okuduklarımı..
Yani sence naif, bence ruhsuz.. Bdvlilere göre ise hala marjinal.. Yorumlarım hala eleştiri alıyor.. Yakında "deymes gül yüzlüm, deymes mis kokulum, deymez kendini üzdüğüne doğan aya doğma diyenim" formuna döneceğim sanırım.. O zaman belki içlerine alırlar beni de :)
Ben fırsatı kaçırmadım da sen csinin mesajında yazdığı cümleyi kaçırmışsın :) csinin dediği gibi mail attım, doğum gününü kutladım, o da nezaket gösterdi, cevapladı.. Helalliğim de cepte
Yukarıda belirttiğim gibi, topice girip selam vermekteki amacım, csi, patafix, kate ve senden özürler dileyip beni tekrar aranıza almanızı rica etmek değildi.. Nore, gizem ve kediye selam verecektim. Kedi yoktu, diğerleri almadı..
Ergen tepkileri verdiğim durumlar çoktur; ama listeden çıkarmak bunlardan biri değil.. Listeye baktıkça foro paylaşımlı günler geliyordu aklıma sadece.. Özlem ve pişmanlık yeterince yoruyor.. Arttırmanın gereği yok.. Yani sana göre ergen stayla, bana göre yaralı stayla..
BDV'de konu açıp dert yanacağım :) Ne çıkabilir altımdan elmayra? İçin rahat olsun, kimsenin huzurunu kaçıracak değilim. O günden sonra ne seni, ne csiyi rahatsız mı ettim? Bir gün çılgısız davrandım diye, psikopat olarak görmene gerek yok bence :)
Sen bir muhtarsın, politik bir duruşun var, özeli ifşa etmemelisin
Evet o gün csinin kib yaptığını düşünmüştüm, paranoyakça davrandım.. O gün zaten yaptığım şeylerin savunulacak bir tarafı yok.. Savunmuyorum..
Bir şey gözünden kaçmış sanıyorum, ben maillerde bile yazışırken, sizlere gerçek adlarınızla değil, nicklerinizle hitap ederdim. Kimseye de adını, sanını, çalıştığı yeri sormuşluğum yoktur. Bu samimiyetsizlikten değil.. Bu durum bana normal geliyor.. Yüzyüze bile görüşsek sen benim için A.. değil, csi diye hitap ederdim sana..
Adımı, sanımı, kurumumu sordunuz da cevap mı vermedim? Sen nasıl ki sormaya gerek görmemişsen, ben de durduk yere yazmaya gerek görmemişim..
Dediğim gibi eskisi gibi samimi ve sıcak bir ortamın kurulamayacağını ben de biliyorum.. Unutmuş gibi yapmanın size de bana da faydası olacağını sanmıyorum..
Sizi hiç tanımıyorum, beni tanıdığınızı da sanmıyorum.. Dolayısıyla yazdıklarınızın beni savunma amaçlı değil, ortama muhalefet amaçlı olduğunu varsayıyor; teşekkür etmiyorum.
havaya da girdin anınnda bakıyorum
Günaydınlarr
Ne habersiniz hanımlarr herkesler iyidir inşallah..
Elmayracım kızarmışsın sende hayırlı olsun kartın ...
Saol ablacım, yorgunum ama geçer birazdan. Bunu için teşekkürler Dranas'a :) Çelenkleri ya da çiçekleri ona gönderelim lütfen
günaydınlar....
işe gelmekte çok zorlandım..
uyumak istiyorum...
ablacım günaydın..
elo, yazı stilini biraz küçültebilirsin kanımca
Ev taşımışsınız bilirim çok yorgunluk olur yıllarca bizlerde yaşadık o durumu haşat gibi olursun..Siparişi veriyorum dranasa yollayacam hemen çiçekleri...
Günaydınlarr
Ne habersiniz hanımlarr herkesler iyidir inşallah..
Elmayracım kızarmışsın sende hayırlı olsun kartın ...
Üç tane artı bulabildim şimdilik :)
Her yorumumda bold yapmıycam yazdıklarımı
10 dk msj süresini beklemiycem
veee hayalet gibi gezebilicem konularda ahahahhaha
günaydınlar....
işe gelmekte çok zorlandım..
uyumak istiyorum...
ablacım günaydın..
elo, yazı stilini biraz küçültebilirsin kanımca
Üç tane artı bulabildim şimdilik :)
Her yorumumda bold yapmıycam yazdıklarımı
10 dk msj süresini beklemiycem
veee hayalet gibi gezebilicem konularda ahahahhaha
Günaydın cnm, ben deeee uyumak istiyorum4 te uyudum
Çok mu büyük olmuş
Hemen düzeltiyorum.
ahahaha saol abla
vayyy vayyy vayyy
Yazı karekterini sabitliyebiliyorsun istediğin zaman değiştire biliyorsun ..
Hayalet gezebiliyon ben gibi
+18 e konu açıp yazabiliyorsun..
Tatil sitesi var indirim alabiliyorsun..
Doktorları var ondada indirim imkanı var ..
En güzelide kampanyaya destek vermiş oldun sayende tekerlikli sandalye alınması için destek oldun canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?