Dert yok, Sohbet var.... :)

günaydın csi..
elo, pro olmanın artısı nedir? neler değişti dünyanda de bakiyim bana?

uykusuzluğun eforikliği üzerimde.. hayırdır inşallah..

günaydınnn herkese

elmayracım, hayırlı uğurlu olsun.

Saol canımıniçi.

günaydın csi..
elo, pro olmanın artısı nedir? neler değişti dünyanda de bakiyim bana?

uykusuzluğun eforikliği üzerimde.. hayırdır inşallah..

İnan hiçbir fikrim yok Kızarmışım sadece :) Bi karıştırayım çıkarım içinden :)

Kendimi uzaylı gibi hissediyorum, siz dünyalılara sempati besliyorum :)

Bu arada korkunç yorgunum, kendi evimi taşırken bu kadar yorulmamıştım, annemlerin bütün eşyası sırtımdan geçti sanki.

günaydın canım, hoşgeşdin...
istediğin zaman gel selamını ver,
iyi dileklerin için de ayrıca teşekkürler..

havaya da girdin anınnda bakıyorum

Ters köşe yaptın. Altından birşey cıkacak bu sessizliğin derken kastım bu değildi, kastım bize hakaret etmen falan da değildi. Birgün dayanamayacaksın ve burda gelip bize sıvayacaksın zannetmiştim Bu kadar üzüldüğünü tahmin etmedim.

Ben senin Csi ile tartışmana hiç dahil olmadım, kimseye "aaa evet asude çok kötü yorumlar yapardı, csi ile yaşadığı bardağı taşıran son cümle oldu, ohhhh harika oldu, çalsın davullar" demedim, diyemedim. Çünkü bu topikteki herkesten daha yakın, daha arkadaştın benim için. O yazdığın cümlelerde benden/bizden ayrılmanın hüznünü göremediğim için kendimi ihanete uğramış hissettim ve çektim kendimi. Hele hele BDV de yorumlarını görünce cinlerim evereste fırladı. Sen bu değildin ya da gerçekten buydun ben başka bir asude tanıdım. Seni, arkadaşlığını, yorumlarını özledim evet ama hala kırgınım. Bu cümleleri yazarken bile aynı samimiyeti taşıyamıyorum, icime şüphe tohumları ektin. Bunlar senin icin ne kadar önemli, onu bile tartamıyorum. Cünkü burda sanal/reel dostluğunu karıştırdım ben. Hepinizi hayatımın ortasına aldım. Csi beni akşamları arayıp halimi soruyor, nore gec kaldığımda "iyi misin" diye msj atıyorsa ben doğru yolda olduğumun farkına varıyorum.

Neyse, sen bu yorumlarla bizi başka bir köşeye ittin, düşündüklerimizi sorgulamamızı sağladın. Pata da Csi da seni aynı sevgiyle kucaklamasalar bile ılımlı yaklaşırlar, en azından seni anlamaya calısırlar.

Hoşgeldin, yeni bir başlangıca....

Günaydınlarr

Ne habersiniz hanımlarr herkesler iyidir inşallah..

Elmayracım kızarmışsın sende hayırlı olsun kartın ...

Günaydınlarr

Ne habersiniz hanımlarr herkesler iyidir inşallah..

Elmayracım kızarmışsın sende hayırlı olsun kartın ...

Saol ablacım, yorgunum ama geçer birazdan. Bunu için teşekkürler Dranas'a :) Çelenkleri ya da çiçekleri ona gönderelim lütfen

Saol ablacım, yorgunum ama geçer birazdan. Bunu için teşekkürler Dranas'a :) Çelenkleri ya da çiçekleri ona gönderelim lütfen

Ev taşımışsınız bilirim çok yorgunluk olur yıllarca bizlerde yaşadık o durumu haşat gibi olursun..Siparişi veriyorum dranasa yollayacam hemen çiçekleri...

Üç tane artı bulabildim şimdilik :)

Her yorumumda bold yapmıycam yazdıklarımı
10 dk msj süresini beklemiycem
veee hayalet gibi gezebilicem konularda ahahahhaha

günaydınlar....

işe gelmekte çok zorlandım..

uyumak istiyorum...

Günaydın cnm, ben deeee uyumak istiyorum 4 te uyudum

ablacım günaydın..

elo, yazı stilini biraz küçültebilirsin kanımca

Çok mu büyük olmuş

Hemen düzeltiyorum.

Ev taşımışsınız bilirim çok yorgunluk olur yıllarca bizlerde yaşadık o durumu haşat gibi olursun..Siparişi veriyorum dranasa yollayacam hemen çiçekleri...

ahahaha saol abla

günaydınlar....

işe gelmekte çok zorlandım..

uyumak istiyorum...

Günaydınnn canımmm

ablacım günaydın..

elo, yazı stilini biraz küçültebilirsin kanımca

Günaydın şekercimm

Üç tane artı bulabildim şimdilik :)

Her yorumumda bold yapmıycam yazdıklarımı
10 dk msj süresini beklemiycem
veee hayalet gibi gezebilicem konularda ahahahhaha

Yazı karekterini sabitliyebiliyorsun istediğin zaman değiştire biliyorsun ..
Hayalet gezebiliyon ben gibi
+18 e konu açıp yazabiliyorsun..
Tatil sitesi var indirim alabiliyorsun..
Doktorları var ondada indirim imkanı var ..

En güzelide kampanyaya destek vermiş oldun sayende tekerlikli sandalye alınması için destek oldun canım

vayyy vayyy vayyy

Yakışmış mı

+18 konu acıp bütün cinsel hayatımı paylaşıcam sizinle

Senin yazı stilinin boyutu kac, 2 mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…