Dert yok, Sohbet var.... :)

sizde yine dimi,te allam yaaa

csi şuan kızgın,patacık zaten bir vaaarrrrrr bir yokkkkk kızma onlara

ben sevmedim yaaa,ben biraz gelenekselciyim yemekte...

kedicim şeyi bilir misin??körü soslu tavuk

halam yapar öyle körili mörili..
ben dışarda yedim birkaç kez.. ama evde yapmıyorum..
kocacım yemez öyle şeyler..

ben nasıl takıldıysam onlarda takıldı sana deli dumrulum

ortayolcu, tmm tmm senin ve csi ın kayınvalidesinin dişlerinin hatrına affettim onları

senin kimyanı kıskanıyorlar, takma kafana deymesss

(kimyasını kıskanmak // kaynak bdv)

ahahhaha eh en azından bdv senin geyik hazneni geliştirdi

kimyamı, matematiğimi de kıskanıo o ikisi.... Deymes ama cok kafama takıyorum, her allahımızın günü kafama takıp kocişimi ihmal ediyorum. Ama saolsun aşk beni hic ihmal etmiyor.

kızlar tarihi henüz belli değil ama, müşavirliğe gitmem gerekebilir önümüzdeki aylarda..
buluşur muyuz o zaman?

kızlar tarihi henüz belli değil ama, müşavirliğe gitmem gerekebilir önümüzdeki aylarda..
buluşur muyuz o zaman?

Elmayracım cnm en iyisi kızartma yap oda zaman alıyor ama olsun.
Güzelce patateslerini,patlıcanlarını doğra küpküp,kabak ve biberi varsa onlarıda kızart hepiciğini dök bi borcama üzerinede bol domates rendele 2 dişte sarımsak dövdök üzerine.ımmmm mükemmel bir ziyafet:)
benimde yemeğim yok.Evde sebzede yok hiç hep kuru gıda.canım pırasa böreği çekti onu yapiciğmmmm üşenmessem bide kısır yanınada çay ohhh misss

dur tahmin edeyim ama cok zor sordun....sizin evde ve bütün hafta dolasacak öyle mi?

bize nasil anlattiysan onlara da bu sekilde aciklamaya calissan ne düsündügünü anlamazlar mi?

Dimi canımıniçi, ben orda olsaydım ben de gelirdim :13:

catlatmayin insani yaaa aaaaaa mihtar demem patlatirim valla

allahımız korusun ya kocişinin yanında yapsalardı? o zaman sabahlara kadar hüngür hüngür ağlardın hafizanallah..

buluşur muyuz o zaman?

Ayıpsın kedim yaa, sen Istanbullardan gelicen de buluşmaz mıyız? Bütün programımı iptal ederim Görüşürüz kuzum tabi.

Offf canım cekti, yemin ederim

Bu akşama bunu yapayım, en iyisi off yaa

Yemekten sonra da diğer yemekleri yaparım

buluşur muyuz o zaman?

canım çok güzel olurr, inşallah gelirsin, tabi ki de buluşuruz. seni nerden karşılayalım sen onu söyle. zaten bir toparlanamadık iş yüzünden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…