- 19 Ocak 2011
- 13.028
- 12.863
- 298
paratoner olunca bir insan
çekiyor işte böyle
bir anda topic nasıl canlanmıştı değil mi?
kızlar ben bugün rejime başlamıştım yani rejim değilde dikkat edicektim akşamları ama şimdi canım tantuni istiyo beyim de geç gelicek işten eve gidip kendim için yemek yapmasam uğraşmasam da giderken ben kendime tantuni alsam sonra da ütü yapsam ama çok ütüm var baya enerji harcarım ben dikkat etmemiş olur muyum? kendime olan güvenimi yitirmekten korkuyorum
Saz mı calıosun gitar mı
kızlar ben bugün rejime başlamıştım yani rejim değilde dikkat edicektim akşamları ama şimdi canım tantuni istiyo beyim de geç gelicek işten eve gidip kendim için yemek yapmasam uğraşmasam da giderken ben kendime tantuni alsam sonra da ütü yapsam ama çok ütüm var baya enerji harcarım ben dikkat etmemiş olur muyum? kendime olan güvenimi yitirmekten korkuyorum
hay allam yaaa,aramızda bi tane aklı başında var mı acaba
Tantuni de fazla kalori yok kücük kücük etler zatenBenim gözümü doyurmuyo o yiyebilirsin caizdir
ahahaha mandolin o kesin
sen hiç tantuni yedin mi acaba elmayra???
bi ton yağ var tantunide
yiyebilirsin caizdir
he canım he mandolin,hemide mete'nin mandolini
dysv son dakika haber servisi sunar:
Topicte hukuksal sorunu büyük kısmıyla halledip teyid amaçlı topu saraykedisine atan muhtar elmayra, "tantuni yense diyete zararı var mıdır" şeklindeki soruya "yiyebilirsin, caizdir" diyerek bir yandan beslenme uzmanı kadar ilgili konulara vakıf olduğunu ispatlarken, bir yandan da dini içerikli sorunlarda kendisine çekinilmeden danışılabileceğinin sinyallerini verdi..
kacak göcek geliyorum buraya... bu da sizleri daha bi cazibeli yapiyor...
dysv son dakika haber servisi sunar:
Topicte hukuksal sorunu büyük kısmıyla halledip teyid amaçlı topu saraykedisine atan muhtar elmayra, "tantuni yense diyete zararı var mıdır" şeklindeki soruya "yiyebilirsin, caizdir" diyerek bir yandan beslenme uzmanı kadar ilgili konulara vakıf olduğunu ispatlarken, bir yandan da dini içerikli sorunlarda kendisine çekinilmeden danışılabileceğinin sinyallerini verdi..
Tantuni de fazla kalori yok kücük kücük etler zatenBenim gözümü doyurmuyo o yiyebilirsin caizdir
hay allam yaaa,aramızda bi tane aklı başında var mı acaba
yeme,feriha yeme tantuni yeme
sen hiç tantuni yedin mi acaba elmayra???
bi ton yağ var tantunide
en büyük muhtar bizim muhtar....
en büyük muhtar bizim muhtar.....
aahahahah beni cok güzel idare ediyorsun norem, sana bu kupayı armağan ediyorum
heyyyttt dimi ya miniciiiiik küçücük bi tantunicik canımsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?