Dert yok, Sohbet var.... :)

norem eğitim vermek için gidip geliyoruz bu aralar bir yerlere.

oyyyy allah kolaylık versin canım yaaa,yine uzak kalcaksın bizden yani???

gel yok yavrum,tamam al işde senin olsun

norem eğitim vermek için gidip geliyoruz bu aralar bir yerlere.

oyyyy allah kolaylık versin canım yaaa,yine uzak kalcaksın bizden yani???

gel yol yavrum,tamam al işde senin olsun

bir de şunu anlamam
sekreterya ve ön muhasebe için tahsis edilen bir elemana
neden çay/yemek servisi yaptırılır?

hayatım inanır mısın aşçı kadının bile azarlamalarına maruz kalıyorum canıma yetti en son kadına dönüp siz kendinizi ne sanıyorsunuz dedim de sustu, patron beyimiz ise hâlâ getirip götüreceğim çayların azlığından şikayetçi

ay sweet eğitim desene.. ben de 30 tane senaryo yazdım, sweet tek nası gidecek? ailesi de onunla gitse? evi kapatıp orada yeniden mi açsın? falan felon

asude bizim eğitimler uygulamalı oluyor, o yüzden sıkıntılı.
gitmek, orada kalacak yer bulmak hatta yola çıkmak bile risk kamu görevlisi olduğunuzu anlamamaları gerekiyor.
takım elbise giyemiyorsun.
hadi erkek olsan neyse, ama bayan olunca keyfime oraya gitmeyeceğim belli.
neyse erkeklere postalayacağım ben bu işi.
bir eve bir fedai yeter.

iş arıyosun dimi bi yandan kan beynime sıçradı resmen ya

@pata geliyon,duruyon aşağıda öleee,az yazıyon öz yazıyon hastayım sana

@csi sana mail attım güzel gözlüm bakınız plsss

pata beni de dışladı bugün
msnde de yok
ağlıcam şimdik

gördüm canım, cevapladım da
bence maildeki strateji üstünden gider isen, patronlarn yola gelmesi daha kolay olacaktır

evet benferiha iş arıyorum eşimin maaşına bakınca aldıuğım maaş devede değil kulak bit geliyor

madem eşiniz o kadar iyi maaş alıyor, çalışmayın, nitelikli iş bulunca çalışırsınız..

hem ücret düşük, hem ayak işlerini de size yaptırıyorlar, ne gerek var ki :26:

evet benferiha iş arıyorum eşimin maaşına bakınca aldıuğım maaş devede değil kulak bit geliyor

allah yardımcın olsun canım bir an önce bi iş bulup çıkmaya bak çıkana kadar da kendini ezdirme artık görgüsüzün tekidir patronun muhtemelen sonradan görmedir ve küçük bi yerdir azını yüzünü dağatmak istedim şu an

asude kızımın hem kreşi için hem de şu muhasebe konusunda kendimi geliştirmek istediğim için işe girdim evde oturmakdan bunaldım ..görümcemi bekliyorum buro açtı kendisi mali muşavir birlikte çalışacagız ama seneye kadar anca kendini toplar,deneyim uğruna girdim ama ne umdum ne buldum misali oldu benim için..Yoksa eşim de dedi otur evde iyi bir iş bulana kadar gez toz kızımızla..

birde birikim yaptığımızdan ötürü eşimin maaşından arta kalan kısmını bankaya atıp en azından 500 liralık kreş masrafını ben karşılarım diyerekten atıldım bu işe..

Aynen öyle feriha ..iyi bir iş bulana kadar burada kalacağım sanırım..birde yapabilecegim iş alanlarını geniş tutmak istiyorum misal satın alma sorumlusu ya da ne bileyim tamamiyle genel muhasebe sorumlusu vs vs gibi.

Aynen öyle feriha ..iyi bir iş bulana kadar burada kalacağım sanırım..birde yapabilecegim iş alanlarını geniş tutmak istiyorum misal satın alma sorumlusu ya da ne bileyim tamamiyle genel muhasebe sorumlusu vs vs gibi.

öyle baskı ve stres altında zor bu dediklerini yapman... saygının olmadığı yerde hiç bişi olmaz ya ben bu durumlarda acayip sinirleniyorum... iyi bi iş bulduğunda vaktini boşa harcadığını anlıcaksın canım... inşallah en kısa zamanda uygun bi iş bulursun...

Benim varlığım yeter yeni neslin Nefertity'si

pata beni de dışladı bugün
msnde de yok
ağlıcam şimdik

gördüm canım, cevapladım da
bence maildeki strateji üstünden gider isen, patronlarn yola gelmesi daha kolay olacaktır

Seni niye dışlayayım msn hep açık. Bi ara dışarı çıkmıştım kapadım o kadar.
İsteyen ulaşır ayrıca Csi haaanııımmm

İnşallah feriha isteğimde bu, biran önce iyi bir depertmanda hakettiğim pozisyonda çalışmak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…