bizim kurum rekor kar yaptı bu sene, ama bize enflasyon oranının altında zam yaptılar.. şaka gibi.. ben artık kamu düşünüyorum yavaş yavaş..
aferdersin insanları nasıl ...larım diye bakıyorlar resmen....
ya aslında hiç konuşmucam direk vercem istifayı ama aşılama cart curt bir sürü masraf var başımda...
müdürü bekliyorum,çıksın konuşacağım...
sorumlusu olduğum personel benden fazla maaş alıyo,te allam yaaa
kamuya gelin kızlar,
bir bayan için daha rahat olduğunu söyleyebilirim rahatlıkla.
yalnız bazen hiç istemediğin illere gitmek zorunda kalabiliyorsun.
sanırım bi kaç gün sonra kocamdan daha doğuya gideceğim.
kamuya gelin kızlar,
bir bayan için daha rahat olduğunu söyleyebilirim rahatlıkla.
yalnız bazen hiç istemediğin illere gitmek zorunda kalabiliyorsun.
sanırım bi kaç gün sonra kocamdan daha doğuya gideceğim.
aa ciddi misin
haydeeeee
o nerden çıktı şimdi:18:
csinin dediği doğru.
ağlamayana meme vermezler özel sektörde.
ama bence eğer istediğin olmazsa işten çıkartılmak için uğraş, tazminatını al en azından...
bir de iş işte bulunur gerçekten...
swett anam sürgün mü yedin ,ne oldu????
@csi konuştum...
güldü adam yaa,cep harçlığı mı veriyor dedi
(allahtan müdür arkadaşım da gerilmeden konuştum)
ama sen bildiğin kumar oynamışsın be güzelimmalesef görev yazmışlar, bi haftalık falan. o kadar erkek varken...
bakalım itiraz edicez yırtmaya çalışacağım.
istanbul da doğuyu aratmadı zaten, havalimanından metroyla esenlere geçmek gibi bir hata yaptım.
o zaman anladım ki ülkenin doğusuyla batısı birmiş.
oy hakikaten beterin beteri varmışBenim durumum sizlerden daha vahim o zaman.. sekreterlik+ön muhasebe elemanıyım maaşım 750 agi dahil..istanbul'dayım birde..her türlü işe koşturuyorum..işletme mezunu olup millete çay götürmek için okumaktan nefret ettim
Benim durumum sizlerden daha vahim o zaman.. sekreterlik+ön muhasebe elemanıyım maaşım 750 agi dahil..istanbul'dayım birde..her türlü işe koşturuyorum..işletme mezunu olup millete çay götürmek için okumaktan nefret ettim
csi kamu için çalışıyorum ben de hatta mali muşavirlik sınavlarını düşünüyorum artık ciddi ciddi ..zor olacak evet ama kariyerim için yapmalıyım..düşünün temizlik+çay+sekreterlik ve üstüne bir ton benden şikayet ve aldığım maaş ortada ve bana zam var mı yok mu bilmiyorum ama maalesef zam vermeyecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?