sıkıldımmmmmmmmmmmmmmmmm
iğğrençççç ötesi bir hava var
tam uyumalık
ya ben hep söylüyordum bak yediklerine dikkat et ileride zorunu kendin cekeceksin diye....2 gün dikkat ediyor 3. gün unutuyordu haftaya kan tahlili yapacaklar...kesin kolestrol yüksek cikar....bakalim...evde yürüme bandi var 2 kere kullandi sadece satacaktik simdi vazgecti kullanicam diyor....
dün birde aksam eltim aradi....esim doktora gitmis 1 saatden fazla beklemesi gerkiyormus...eltimi aramis evdelerse oraya gidecekmis....eltim evde degilmis....aksam aradi...konusuyoruz...esimi sordu...bende iyi simdi biraz daha dedim....laf bulamadi esimi telefona istemeye tam kapatiyorduk ki x ver bakayim dedi...sinir oldum...sana ne ya sana ne tamam nezaket gösterip aradin nasil diye sordun ama illa onunla konusmanin anlami ne?her telefonda aynisi....mutlaka bi x neyapiyor, nerede vs diye soruyor sinir oluyorum....ben senin esini o kadar merak ediyormuyum dimi ama?te allam yaaaa...bi gün tersleyecegim az kaldi....
bizim evde yaşayan iri böcük kesinlikle benden önce kalmaz,kesssinnnlikleeeeee
benden önce kalkmasını da geçtim de keşke bir kez seslenince kalksa,"1 dk daha yatayım" lar hiç bitmiyor,hatta anneme gittiğim zamanlarda
çalışıyorsa telefonla arayıp uyandırıyorum birde
benim kavak da beni çok pis uyandırıyor
iki dürtme , şu saati kapatsan diyorum, madem erteleyeceksin niye erkene kuruyorsun
tam dayaklık
bu arada "is" i unutmuşsun
tamam öyle bi gecmis var...hadi nasil oldugunu sormak istemesini anladim diyelim ama inan bana her telefonda aynisi...inan bana kiskanc bi insan degilim ama gerecekten bu durum rahatsiz edici....yoksa bu zamana kadar aklim yokmuydu kiskanacak....
aynen öyle csi tam uyumalık...
hayır cumartesi,pazar günüde 14:00'te kalktım ama hala uykusuzum
ebet örtmenim ama çok puan kırmışsınız, bi is'i unuttum diye 3 puan kırılır mı o cevaptan? bakınız adımı doğru yazmışım yukarıya
peki şimdi potuk deyince, "he" mi olur "it" mi
ay yok şaka yapıyorum
aman ya sabah sabah bir gürümce gerdi beni...
Kraldan çok kralcılık bu herhalde...
lalcim çok geçmiş olsun eşine, umarım kısa sürede toparlar..
ben de kaynımla muhabbet ederim tel.de, evlenince eşi "asude kim oloor da benim kocamla tel.de konuşuyor" derse, çok üzülürüm
hayatım tmm her seferinde telefona istemesi seni sinirlendiriyor olabilir
ancak halini hatrını sana sorması "x ne yapıyor gibi" neden kızdırıyor ki seni
ben de eltimlerle konuşurken sorarım
ya da onlar da bana sorar
ay ben bilemedim şimdik:26:
lal'cim ben de kaynıma çok düşkünümdür,severim keratayı yalan yok...
ama eltinin yaptığında birşey yok bence,abartmışsın canım
Hemen bi kas gevşetici gönderiorum sana karam melam
Sakin olooruz :d
aman ya sabah sabah bir gürümce gerdi beni...
Kraldan çok kralcılık bu herhalde...
heee o kadar da değil
geçti bile...
aman be hayatım hala öğrenemedin mi
görümce ve kayınvalideler botox görevi görüyorlar
bırak, genç kalıcaz
öyle avut kendini
Bizde de aynısıydı. Seninki yine "1 dk" falan diyormuş, ben dünyada olduğuna dair bi sinyal bile alamıyordum. Hep hazırlanamıyordum onu uyandırıcam diye, yaşadığım stres de cabası. Nolduysa bi haftadır altıda kalkıyo, başına taş mı düştü nedir
ben pazar günü rekor kırdım
11:50'de kavağın zili çalması ile uyandım.
"bu saatte sen hala uyuyormusun" u hiç duymamazlığa geldim (normalinde ben çok az uyuyrum adam da şaşırdı)
sonra "ee neler yaptınız toplantıda?" diye sordum, battaniyenin altından "hiçç anlatırım sonra" dedi
"hıııı" derken gitmişim..
tekrar kapı çaldı, anası.. bırbır vırvır bi 45 dakkamı yedi
anası kapıdan çıktı ben tekrar mırıl mırıl uyudum
saat 17 civarı deli gibi bir tatlı isteği ile uyanmışım hatta iilk sözüm "ben tatlı istiyorummm" olmuş
inanmayan gözlerle baktı bana, "e git al dedi, uykun açılır belki".
çıktım, tatlımı aldım, ona da donmuş inegöl köfte.
onun köftesini yaptım, tatlımı afiyetle indirdim mideye
"ay hayatım bak çok güzel bir film var" dedi.
"hııı dedim bakayım", gene pert
en son 1,30 civarı hadi yatağa dedi, uçarak yatağa gittim, uyumaya devam
aman be hayatım hala öğrenemedin mi
görümce ve kayınvalideler botox görevi görüyorlar
bırak, genç kalıcaz
öyle avut kendini
Bu kurum da bende aynı şekilde botox etkisi yaratıyor, yakında balık gibi bön bön bakıp dudaklarımı 33 şekline getiricem
kafasına falan mı vurdun çocuğun
"günaydın güneşim, bungun ruh hallim, günaydın" desin..
Sabahın altısında bunu söyleyecek bir koca yokYok yani Varsa söyle boşayıp onu alıcam
@ağsude bağyanı
o beğenmediğiniz "is" eksik kalınca "ben var gitmek" gibi bir cümle oluyor (ya da olamaıyr) ki dua et 3 puan kırmışım[/I]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?