Dert yok, Sohbet var.... :)

merci canımcım.
peki hastanede kim öldürüldü? cemile'nin vekili mi? adını unuttum

bir de mete^'nin kaçırdığı kız neden öldü

bu iki soruya cvp pls

dizi dediniz deee "son" dizisini izleyenler var mı bu pzt. atv de başladı?
acaip heyecanlı, süper bir dizi. tavsiye ediyorumm

cok tsk ederim canim....her ailede düzen bir baska iste ama bilemiyorum iste bazen yanlis tartiyorum....

bi yardimcisi vardi ya hani hikmet karcinin o adam vurulmustu zaten...o yüzden hastanede yatiyordu...kiziyla santaj yaparak hisselerini istediler o da diretince öldürdüler....metenin kacirdigi kiz evine geri döndü....hakki ailesine zarar vermekle tehdit etti o da mecburen evlendi nikah kiyildi tam salondan ciktilar ki kendini arabinin önüne atti...

merci canımcım.
peki hastanede kim öldürüldü? cemile'nin vekili mi? adını unuttum

bir de mete^'nin kaçırdığı kız neden öldü

bu iki soruya cvp pls

hikmet karcının bi yardımcısı vardı tehdit ettiler kızını öldürtürüm hisselerin yerini söyle die.söyledi.sonra boğarak öldürdüler..
yastıkla boğdular.

Mete'nin kaçırdığı kız evine geri dönmüştü evleneceği adam tehdit etmişti aileni öldürürüm die...
Sonra evlendi adamla nikah çıkışında meteye el salladı.Sonra kendini attı arabanın altına dötü başı açıldı
Bence ölmedi o kız hiç sanmıyorum..Meteyi ve ailesini kandırıyorlar sanırım..

Berrine zaten diyecek bir sözüm yokkk..Sinir oluyorum

Osmanıda sevmiyorum

Son düzenleme:
dizi dediniz deee "son" dizisini izleyenler var mı bu pzt. atv de başladı?
acaip heyecanlı, süper bir dizi. tavsiye ediyorumm

onu izledim ben

erkan canın olduğu diziye şans vermemek ayıp olur :) eğer güzel devam ederse takip edebilirim

engin altanın oyunculuğu yoruyor. yakışıklı olmasının önemi yok.. yiğit özşener bence hiç yakışıklı değil; ama oynadığı dizilerde rolünün hakkını öyle veriyor ki, enginle ikisi karşıma çıksa, yiğit özşeneri seçerim.. (enginciğim de hayata küser dünya güzeli beni niye seçmedi diye zaten)

asude,
yok yavrum sen beceremiyorsun..
nejat uygur esprisi bile yapamıyorsun..
bir raptiyeli çivili cümle kuramıyorsun..
bırak bu işleri asude..

Beni merak eden olmamış:2:

evde hasta yatıyorum 2 kalçamdan iğne yaptılar

vallahi ne desen haklısın
en büyü eşek de benim üstelik
ben 10 dak geciksem beni ararsın
çok özür dilerimm

düzelemedin mi hala? ne dediler?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…