Dert yok, Sohbet var.... :)

ara ara uğruyor...

dearest'ın yokluğunu hissediyorum ben bu topicte..

işlerinden fırsat bulsa da o güzel selamını bizden esirgemese

tam ben yazıyordum, ağzımdan aldın lafı
ben de özledim dearest'ı...

not: ben editledim senin burdaki mesajını istersen sen de yazdığını editle canım. eski nikiyle hitap ediyoruz hala..

niçınnnnn???

bu arad avatardaki çocuk şu bizim beşiktaşlı çocuk mu,baara baaara tezahürat yapan mı???

kahvaltı çatalıyla suratını çiz yavrum

aahahah ama burda 3 şeyli çatal bulmam cok zor

Logosunda buğday bulunan amblemden de nefret ediyorum bu arada!

niçınnnnn???

bu arad avatardaki çocuk şu bizim beşiktaşlı çocuk mu,baara baaara tezahürat yapan mı???

kahvaltı çatalıyla suratını çiz yavrum

eveett.. bayılıyorum o çocuğa.. yavru kartal.. videosunu gördüğümde, Allah'ım oğlum olursa buna benzesin diye dua etmiştim.
çok tatlı yaa..

aahahah ama burda 3 şeyli çatal bulmam cok zor

Logosunda buğday bulunan amblemden de nefret ediyorum bu arada!

buğday ne yaaa :44:

eveett.. bayılıyorum o çocuğa.. yavru kartal.. videosunu gördüğümde, Allah'ım oğlum olursa buna benzesin diye dua etmiştim.
çok tatlı yaa..

aminnnn benzer inşalah

benimde oğlum olursa bjk altyapıya vercem,okuma yazma öğrensin yeter sonrasında topçu yapcam oğlumu

kedişim kedişim nasılsın

burnun kapıya kısılsın

tatlım niye sıkılıyor canın? gel senlen çağlayanda buluşup kar topu oynayalım

:119:
dün ordaydım.. adliyede mutlu olur mu insan yaa..
arkadaşlarımı görüyorum, lak lak ediyorum açılıyorum adliyeye gidince..
adliyedeki memurlar bizim kurumun memurlarından daha sempatik geliyor bana..

bir sonraki gidişimde haberleşelim. yanına geleyim.
işim için lazım bankanın avukatıyla görüşücem derim

sıkıntımın sebebini bilemedim..
bugün ne giysem'in 1. bölümünü yarısından yakaladım dün,
bugün izleyemiycem herhalde onun sıkıntısı

gel bebeyim, mevzuat alt katımızda zati, sen onları oyalarken ben gelir seni kaçırırım

bugün ne giysemi gece veriyorlar aslında.. saat 12 gibi mi desem, 11:30 mu öyle bişi

geç yatmıyorsan izleyebilirsin

Ay koptum :)) Ben aslında hiç korkmazdım karda yürümekten. Hatta yıllar önce kar yağacağı haberinin, gündelik giyim tarzımı değiştirebilme gücü yoktu. Herşey yakın bir arkadaşımın karda kayıp düşmekten ne kadar korktuğunu anlatmasıyla başladı. Yahu o zamandan bu zamana ne zaman kar yağsa en donanımlı ayakkabıları botları bile giysem deli gibi korkuyorum. Korktuğum için de mutlaka düşüyorum :))) Korku nelere kadir. Bu yıl karar verdim, gündelik rutinimi bozmamaya. Dün de bugün de inadına platform çizmeler giydim. Yürürken de "düşmicem, korkmuyorum" telkinleriyle gittim dün eve. Düşmedim ama soğuk terler döktüm. Bu akşam için de şimdiden endişelenmeye başladım bile Yollar kayganlaşırsa senin potuğu bana da yolla hayrına

Potuk senin kahramanın :) Canışını kocaman bi öpücüklen ödüllendirseydin ya da kendini yolun ortasına atıp intahar etseydin

Ahahahaa ödüle bak, kavgada söylenmezdi beeh

ödül=kendimi intihar etmem

elmayra seni önce parçalarım

sonra birleştirirler

sonra ben yine parçalarım

sonra da ağlarım

Amma psikopatmışsın ama haketti ne yalan söyliyim

günaydınlar...

benimde oğlan camdan seyretti karı..

kağıt kağıt dedi...

tuvalet kağıdını paramparça edip koltuktan aşağı fırlatıyor..ona benzetti herhalde..

Yerim onu ben, yerimmmm! Çocuğu da kendine benzetmişsin kovalambaç ustası

Sen geriden gel neler yazdım senin hakkında

ee ne biçimde döveriz biz adamı

bugünlerde çok şiddet yanlısıyım,içimdeki yaratık bööörüp duruyo

Böcükle bağlantısı olduğunu düşünüyorum o yaratığın

Patanın yokluğu hisseddilmiyor atma

Sen geriden gel neler yazdım senin hakkında

Yaz yaz. Başka geyik topikleri beni kazanabilmek için rüşvet babında bi ton şey yapsın sen paso nankörlük et.
Gidicem buralardan. Kendi topiğimi açıcam, hiç uğramayacam buralara. Zaten burnunuz havalarda

Dün gittiğin yerde hemen selamlamışlardı seni, oraya transfer ol

Eğer birgün gitmek istersen "aceydim gollerimi getme deyeydim" dememek icin, yollarına paspas olucam

Belki kendimi iyi hissederim diye kırmızı oje sürdüm ama yok bana mısın demedi benim sinirler. Sanırım izin vaktim geldi. Haftaya 3 gün patlatayım

ben geldim :))

sabah marketten su almayi unuttum, evde de yoktu... dun aksam da icememistim.. simdi ccooook susadim yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…